Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
15 minutes ago, Sedrak said:

Czyli mówisz, że mogę podłączyć "dynks" od klawiatury + "dynks" od myszki i normalnie mogę grać na nich w gry? 

Czy dynks to nie wiem, ale kablowe tak. Bluetooth nie wszystkie dzialaja

Opublikowano

Pytanko z innej beczki, czy ktoś wie czy do Xbox series x można podłączyć adapter myszy i klawiatury typu xim4 lub czy jest jakiś nowszy sprzęt działający na podobnej zasadzie?

Opublikowano
7 godzin temu, Chewie napisał:

Jak coś już jest niesprawiedliwe to auto aim na padzie

ale jak, kiedy mają go wszyscy? owszem, też wolałbym, żeby go nie było u każdego

Opublikowano
W dniu 4.03.2024 o 17:03, Sedrak napisał:

Czyli mówisz, że mogę podłączyć "dynks" od klawiatury + "dynks" od myszki i normalnie mogę grać na nich w gry? 

próbowałem ostatnio i myszkę (mx anywhere) bym musiał sparować wpierw przez pc i olałem temat 

a się chciałem pobawić w AoE 

Opublikowano
6 minutes ago, messer88 said:

próbowałem ostatnio i myszkę (mx anywhere) bym musiał sparować wpierw przez pc i olałem temat 

a się chciałem pobawić w AoE 

Przecież Age of Empires natywnie obsługuje mysz i klawiaturę

Opublikowano

Age of Empires na 65 calach :niki:odarcie z duszy. Czuł bym się, jak szatan.

Opublikowano

Ja już połowę kampanii Mongołów przeszedłem na XsX na padzie, radzę spróbować najpierw bez klawy i myszy na kanapie ;)

Opublikowano
7 minutes ago, messer88 said:

Czyli że podpinam dongla do X i w grze automatycznie ma działać? Bo dash chyba nie obsługuje myszki w ogóle? 

Nie wiem czy z donglem będzie Ci działać, bo nie wszystkie działają. Tak samo z BT. Ja podpiąłem zwykłą mysz i klawiaturę na kablu. W opcjach zmieniasz sposób sterowania padem na klawę i mysz. I masz wtedy interface i sterowanie tak jak na PC. A na 65 calach gra się super :)

Opublikowano
3 godziny temu, krzysiek923 napisał:

ale jak, kiedy mają go wszyscy? owszem, też wolałbym, żeby go nie było u każdego

Gry z crossplay, fortnite czy cod. Niech zrobią oddzielne lobby dla padziarzy i myszkowców bo to jest bez sensu

Opublikowano
5 godzin temu, Homelander napisał:

Nie wiem czy z donglem będzie Ci działać, bo nie wszystkie działają. Tak samo z BT. Ja podpiąłem zwykłą mysz i klawiaturę na kablu. W opcjach zmieniasz sposób sterowania padem na klawę i mysz. I masz wtedy interface i sterowanie tak jak na PC. A na 65 calach gra się super :)

Najpierw grałem na padzie(super rozwiazano), potem podłączyłem m+k i z 3 metrów ma 65 interfejs staje się zbyt mały. Może na monitorze z bliska jest ok, mi osobiście nie podpasowało.

Opublikowano
1 minute ago, milupl said:

Najpierw grałem na padzie(super rozwiazano), potem podłączyłem m+k i z 3 metrów ma 65 interfejs staje się zbyt mały. Może na monitorze z bliska jest ok, mi osobiście nie podpasowało.

Interface można skalować w opcjach

Opublikowano

Ciekawe jaka będzie reakcja MS na PS5 Pro. Wydadzą trzecią opcję, dalej ciągnąc za sobą Series S, nie zrobią nic i będą mieli słabszą konsolę (ale to już byłooo), czy odetną się od XSS i XSX rozpoczynając nową generację?

Opublikowano
  • Autor

Nie wydadzą trzeciej opcji. No i ani MS ani Sony wydając nową generację nie odetnie się od starych konsol , póki można na nich robić gry i zarabiać. Generacje konsol już jakiś czas temu stały się płynne 

Opublikowano

Czyli w zasadzie co chcesz powiedzieć? Że wydadzą nową konsolę, która będzie nową generacją i będą robić też gry na "starą" generację XSS i XSX (nie byłoby to nic nowego przecież), czy w ogóle nic nie zrobią? Zapowiedzieli już, że kolejny Xbox to będzie ogromny skok technologiczny, ale też nie wiadomo nic o powstawaniu takiego sprzętu już teraz, jak w przypadku PS5 Pro.