Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 35 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał(a):

czyli z dwóch osób wzrosło do pięciu pewnie

Opublikowano

Zamiast trzech osób z Xboxem w Japonii w tym roku są cztery, więc bigger than ever :dynia:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

a jakieś cyferki czy to tylko typowe pierdolamento? 

No zamiast 200 osob to masz z 250.

Opublikowano

turu ruru

Opublikowano

Chujowe to TGS. Nie oglądajcie powtórki jakby co. 

Opublikowano

Reżysera, także Gravity Rush. On robi nietuzinkowe rzeczy, ale niszowe, dziwne i nie dla każdego.

Opublikowano

tragedia, a do gamepassa wiecej pikselaków i gier z bazaru. Ta mana chyba zostawiła animacje w domu. Gdzie ff16 i yakuza w hawajach? Gamepass coraz biedniejszy.

Opublikowano

czy oni w tym ms naprawde myslą, że te pixel remastery to jakis dealbreaker do grania na tv xd

Opublikowano
  • Autor

W sumie nic specjalnego nie pokazali, a nie miałem zbyt dużych oczekiwań, liczyłem przynajmniej na remaster Blue Dragon albo port FFXVI 

Opublikowano

To jest mega

Opublikowano
2 minuty temu, Daffy napisał(a):

To jest mega

Ile jeszcze będzie gier z ogniskiem z CT... :) 

Opublikowano

No i gdzie te finale na Xboxa ? Jak widzisz jakąś najgorsza grę na konfie to od razu możesz być pewny że na koniec będzie że gra dostępna w passie

Opublikowano
57 minut temu, Ma_niek napisał(a):

No i gdzie te finale na Xboxa ?

W sklepiku Xboxa, a gdzie mają być?

Opublikowano

Ciekawe ile jest tutaj osob ktore mysla ze jak MS cos pokazuje to musi byc w GP?

Opublikowano

Prosiłem o StarCrafty w WinStore i dostanę szybciej niż myślałem. Tak poza tym to filler event zupełnie niepotrzebny.

Opublikowano
39 minut temu, SnoD napisał(a):

Prosiłem o StarCrafty w WinStore i dostanę szybciej niż myślałem. Tak poza tym to filler event zupełnie niepotrzebny.

Dla mnie to jakas mini nadzieja ze moze w koncu tez zobacze je na Steam. Potem W3 i D2 i bede w pelni zadowolony. Battle net mam nadzieje ze nie bedzie potrzebny w tle.

Opublikowano

Może wyjdą od razu na Steam, ta zapowiedź była tak lakoniczna i na odczepnego, że może później się okazać, że na Steam też wyjdzie ;)

Opublikowano

mogliby już odciąć od kroplówki tego xboksa 360, chciałem sobie pograć w klasycznego coda mw2 i zgadnijcie :/

Opublikowano

Ciekawe czy będzie teraz jakaś wyprzedaż na Haloween. Czaję się na The Medium, ale ciężko z promocją na tę grę. Ostatni raz to chyba tylko w pakiecie z innymi grami bluberów.