Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie to też jest chore. Dlatego olałem granie, nie zamierzam w tym uczestniczyć. Jeszcze mam kurwa jakieś konta Activision mieć żeby se w singla pograć. Pojebało ich całkowicie

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Dobra zrobiłem restart gry i da się włączyć BO6. Wieczorem usiądę pograć, mam nadzieję, że będzie działać. Ściągałem tylko kampanię bo tylko to mnie interesuje.

Opublikowano

Ten hub to jest jakaś abstrakcja. Najpierw odpala ci się hub, a dopiero później sama gra. Oczywiście wszystko always online.

Opublikowano

Bo CoD to już osobna platforma do gier. Ciekaw jestem jak w to się teraz gra bo ostatnia odsłona z jaką miałem kontakt to WWII.

Opublikowano
Godzinę temu, Homelander napisał(a):

Dla mnie to też jest chore. Dlatego olałem granie, nie zamierzam w tym uczestniczyć. Jeszcze mam kurwa jakieś konta Activision mieć żeby se w singla pograć. Pojebało ich całkowicie

Mnie rozbawiło, jak w kampanii dla gracza pojedynczego urwało mi neta i nawet gry nie zapisało i wywaliło do menu huba xDD.

Opublikowano

Ja grałem w Modern Warfare z 2019 i zajebisty był. Ale zainstalowanie tego to była totalna parodia. Widzę, że z BO6 jest podobnie. Nie jest to warte. A WWII to była tak głupia gra, że odpuściłem w połowie, bo nie byłem w stanie tych idiotyzmów znieść

Opublikowano

BO 6 to imo jedna z najlepszych gier jakie "dostałem" w gamepassie. Kampania jest świetnia, multi idealne dla takiej osoby jak ja, która rzadko już gra online no i mega klimatyczny i miodny tryb zombie. Co do tej platformy CODa irytowało mnie to na początku natomiast gra się odpala w kilka sekund i już nie zwracam na to uwagi.

Opublikowano
1 minute ago, Czoperrr said:

Modern Warfare 3 serio taki słaby i nie ma normalnej kampanii?

Jest kampania ale podobno beznadziejna. MW z 2019 kup. Grosze kosztuje

Opublikowano
1 minute ago, Homelander said:

Jest kampania ale podobno beznadziejna. MW z 2019 kup. Grosze kosztuje

Aż tak mi nie zależy żeby kupować CoDa.

Opublikowano
6 minutes ago, Czoperrr said:

Aż tak mi nie zależy żeby kupować CoDa.

Żałuj, bo kampania jest zajebista. Serio serio

Opublikowano
  • Autor

Black Ops 6 całkiem ok. Grałem tylko kampanie i chociaż nie jestem fanem serii to bardzo dobrze się bawiłem, Różnorodne misje, trochę skryptów, trochę skradania, trochę otwartych z map z większa swobodą. Jest nawet jedna misja która na myśl przywołała mi świetnego Preya. Czego po CoDzie zupełnie się nie spodziewałem. Warto zagrać i przemęczyć się z tym beznadziejnym launcherem i założeniem konta bo to dobra gra. 

Opublikowano

Tak patrzę na Amazonie na series X digital i dostawa jutro, czas na zwrot do 31 stycznia to ograłoby się Indianę i Stalkera nie czekając na porty na PS5. Teraz to dopiero są czasy. Kiedyś nie było takich czasów.

Opublikowano
7 hours ago, Patapon said:

Tak patrzę na Amazonie na series X digital i dostawa jutro, czas na zwrot do 31 stycznia to ograłoby się Indianę i Stalkera nie czekając na porty na PS5. Teraz to dopiero są czasy. Kiedyś nie było takich czasów.

No i co, później oddasz do sklepu? Jak znów wyjdzie coś ciekawego to ponownie kupisz i oddasz? Co z wami, ludzie...

Opublikowano
  • Autor

No i spoko, nie ma w nic złego w takim podejściu, by kupić coś, wykorzystać do tego do czego jest potrzebny i sprzedać. A można też zostawić konsole skoro już jest, bo Stalker i Indiana to nie jedyne gry które wyszły i wyjdą. 

Opublikowano
42 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

No i co, później oddasz do sklepu? Jak znów wyjdzie coś ciekawego to ponownie kupisz i oddasz? Co z wami, ludzie...

Podziękuj Microsoftowi za swoją politykę, a nie mi klauny wklejasz. Po 4 latach wyszły dwa interesujące mnie exy i w dodatku czasowe więc kasa w błoto bo i tak bym jej nie używał plus Switch 2 na horyzoncie więc po co przepalać kasę?

Opublikowano
16 minutes ago, Patapon said:

Podziękuj Microsoftowi za swoją politykę, a nie mi klauny wklejasz. Po 4 latach wyszły dwa interesujące mnie exy i w dodatku czasowe więc kasa w błoto bo i tak bym jej nie używał plus Switch 2 na horyzoncie więc po co przepalać kasę?

To może poczekaj na wersje na Switcha 2 zamiast oddawać sprzęt w januszerskim stylu. Albo, rób jak uważasz tylko nie mów o tym publicznie bo aż wstyd.

Opublikowano
41 minut temu, ASX napisał(a):

No i spoko, nie ma w nic złego w takim podejściu, by kupić coś, wykorzystać do tego do czego jest potrzebny i sprzedać.

Typ chce ograć i zwrócić sprzęt xDDD ale januszerka jest mocna w narodzie, niech mnie chuj

Opublikowano

Nasz forumowy cretinfrank, robił tak z VR2 od sonki, w zestawie miód w słuchawkach z własnej pasieki, dla kolejnego nabywcy.

Opublikowano
8 godzin temu, Patapon napisał(a):

Jesteś żenujący i jeszcze się tym chwalisz. I potem ktoś po tobie kupi ten sprzęt wymacany januszowymi łapskami. 

Opublikowano

Mam pytanie podłączyłem Xbox Series S do monitora 1080p i odpalając GTA Online w performance mode obraz jest rozmazany, tekstury bardzo niskiej jakości. Tak jakby to była wersja z x360, ale upewniałem się czy to wersja dla Series S|X i tak. Dopiero jak się podejdzie bardzo blisko to jakby doczytuje. W Fidelity mode jest już ostrzej i normalniejsze tekstury, ale 30 fps :) Wcześniej grałem na tv 4k i jakoś nie zwróciłem na to uwagi, a tu myślałem, że będzie lepiej, a jest gorzej :[ Z moją konsolą jest coś nie tak? 

Opublikowano
Godzinę temu, SlimShady napisał(a):

Nasz forumowy cretinfrank, robił tak z VR2 od sonki, w zestawie miód w słuchawkach z własnej pasieki, dla kolejnego nabywcy.

Raczej ten ananas:

image.thumb.jpeg.5874477676c79107a76b8214855f0230.jpeg

Opublikowano
44 minuty temu, ppibo1 napisał(a):

Mam pytanie podłączyłem Xbox Series S do monitora 1080p i odpalając GTA Online w performance mode obraz jest rozmazany, tekstury bardzo niskiej jakości. Tak jakby to była wersja z x360, ale upewniałem się czy to wersja dla Series S|X i tak. Dopiero jak się podejdzie bardzo blisko to jakby doczytuje. W Fidelity mode jest już ostrzej i normalniejsze tekstury, ale 30 fps :) Wcześniej grałem na tv 4k i jakoś nie zwróciłem na to uwagi, a tu myślałem, że będzie lepiej, a jest gorzej :[ Z moją konsolą jest coś nie tak? 

Sprawdź sobie w opcjach xboxa czy nie ustawia ci sygnału w 720p