Opublikowano niedziela o 19:221 dzień Autor 1 minutę temu, iluck85 napisał(a):I widać w co idą- CLOUDS.Ciekaw jestem ich nowej konsoli- co to będzie?!będzie podobna do tego handhelda ROG Xbox AllyPecetem z logiem Xboxa.
Opublikowano niedziela o 19:221 dzień 46 minut temu, wrog napisał(a):No i kończenie CoDem...Dla mnie w sumie pierwszy CoD od lat który faktycznie mnie zainteresował, ale przyznam, że było lekkie rozczarowanie jak po zajebistym trailerku pojawilo się logo CoD.
Opublikowano niedziela o 19:231 dzień Teraz, ASX napisał(a):będzie podobna do tego handhelda ROG Xbox AllyPecetem z logiem Xboxa.Czyli bez napędu jak nowy Series X.
Opublikowano niedziela o 19:241 dzień Teraz, iluck85 napisał(a):Czyli bez napędu jak nowy Series X.Były gdzieś informacje, że na Xboxie 90% gier sprzedaje się cyfrowo. Widać, że tym właśnie graczom wyszli naprzeciw, bo każda z pokazanych dzisiaj gier ma Play Anywhere.
Opublikowano niedziela o 19:251 dzień 5 minut temu, iluck85 napisał(a):I widać w co idą- CLOUDS.Ciekaw jestem ich nowej konsoli- co to będzie?!Mnie się bardzo nie podoba, że dla nich to może być własnie Preservation. Dla mnie to dokładnie co innego :/
Opublikowano niedziela o 19:281 dzień 1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a):Mnie się bardzo nie podoba, że dla nich to może być własnie Preservation. Dla mnie to dokładnie co innego :/No cała ta branża idzie w kierunku w którym ja się powoli już nie odnajduję. Nie napiszę że wysiadam z tego pociągu, ale żebym twardo trzymał miejsce siedzące to też nie.
Opublikowano niedziela o 19:311 dzień 56 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Jak wszystkie PC handheldy - ok. 3K PLNów.Dobre sobie :) Raczej ze 4.500 zł.
Opublikowano niedziela o 19:311 dzień 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Były gdzieś informacje, że na Xboxie 90% gier sprzedaje się cyfrowo. Widać, że tym właśnie graczom wyszli naprzeciw, bo każda z pokazanych dzisiaj gier ma Play Anywhere.Ja już powoli mam wyjebane na płytki. Kurwa, już mi się nie chce wstawać i zmieniać grę. Kupiłem sobie D4 na płycie wtedy, ale kurwica, mnie strzelała jak musiałem zmieniać płytę na inną grę. To sobie kupiłem cyfrową wersję D4 i tak polecam żyć. Tak samo już kupuję inne cyfrowe gierki. Chodzi mi bardziej o xbox, bo tam gamepass + zakupione cyfrowe gierki dobrze się wspomagają. W przypadku PS5, tam jeszcze jadę na płytkach, a gram tylko w singlowe gierki, więc tam nie ma gaasów w które gram na xsx.
Opublikowano niedziela o 19:351 dzień Najważniejsze z tej konferencji było dla mnie, to że w końcu kładą nacisk na Play Anywhere i Xbox Cloud dla nowych i zakupionych gier.Żadna inna firma nie oferuje takiej elastyczności.+Windows lepiej skrojony pod handheldy. Edytowane niedziela o 19:371 dzień przez SnoD
Opublikowano niedziela o 19:471 dzień Autor To jest w tej chwili to co ich najbardziej wyróżnia, gdy inni koncentrują się na pojedynczej konsoli, Oni budują cały ekosystem, z konsolą, PC, handheldami PC i chmurą. więc dobrze więc że się na tym koncentrują. Chociaż wiadomo że puryści konsolowi mogą to gorzej odbierać, bo konsola przestaje być w centrum, a staje się coraz bardziej tylko jednym z wielu urządzeń Xboxa,
Opublikowano niedziela o 19:471 dzień 15 minut temu, SnoD napisał(a):Dobre sobie :) Raczej ze 4.500 zł.Ten X czarny, bo ten biały będzie za 3.
Opublikowano niedziela o 19:491 dzień W ogóle bardzo suta druga połowa roku XGS - TOW2, NinjaGaiden4, CoD, THPS3+4, Keeper. Od 3rd party Cronos, port SH2, Silent Hill f, ale pewnie o wielu innych rzeczach zapomniałem.Nieźle jak na martwą konsolę.
Opublikowano niedziela o 19:521 dzień @drozdu7 już zadowolony? Czarny Kukong i 2 fajnale na X'a w tym roku ;)
Opublikowano niedziela o 20:021 dzień Jest ok, że w końcu te gry wyjdą. Widać ich twórcy mieli jednak umowy wiążące z Sony.Xboxowy handheld mam nadzieję że nie zwiastuje jednak tego jak będzie wyglądał kolejny Xbox w środku
Opublikowano niedziela o 20:371 dzień Kto by się spodziewał THPS3+4 i nowego CoDa i jak tu teraz spać po takich rzeczach?
Opublikowano niedziela o 20:461 dzień 8 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):Kto by się spodziewał THPS3+4Każdy od 4 marca?
Opublikowano niedziela o 22:281 dzień This is an xbox that can't play xbox games. Żenada. Xbox umarł w momencie ogłoszenia tylko 4 gier na playstation.
Opublikowano wczoraj o 02:32 1 dzień Autor To jest xbox, który jeszcze, nie odpala gier xboxowych.Ale faktycznie można napisać że tradycyjny model konsolowego Xboxa umarł, a Series X i Series S były ostatnimi tradycyjnymi konsolami MS. Teraz jesteśmy w trakcie soft resetu całej marki, która docelowo zmienia się pecetową platformę, w stylu Steama, z hardware'em w stylu Steam Decka czy Lenogo Go S.
Opublikowano wczoraj o 05:18 1 dzień The Outer Worlds 2 za 349 zeta. Piekna cena za tytul AA. Edytowane wczoraj o 05:19 1 dzień przez bebbop
Opublikowano wczoraj o 07:25 1 dzień 4 godziny temu, ASX napisał(a):To jest xbox, który jeszcze, nie odpala gier xboxowych.Ale faktycznie można napisać że tradycyjny model konsolowego Xboxa umarł, a Series X i Series S były ostatnimi tradycyjnymi konsolami MS. Teraz jesteśmy w trakcie soft resetu całej marki, która docelowo zmienia się pecetową platformę, w stylu Steama, z hardware'em w stylu Steam Decka czy Lenogo Go S.już ze dwa miesiące temu pojawiły mi się tymczasowo gry z konsoli w pecetowej apce (i po jakimś czasie zniknęły), a widzę, że globalnie zauważyli to teraz
Opublikowano wczoraj o 07:40 1 dzień 5 godzin temu, ASX napisał(a):To jest xbox, który jeszcze, nie odpala gier xboxowych.Oczywiscie zapomniałeś wspomnieć (bo nie posadzam o niewiedzę), że:1) ludzie zgłaszają te pojawiające się gry od miesiecy2) Jez ma podobny artykuł i uaktualnił go wczoraj informacją od MS, ze to bugSkończy się na streamingu.
Opublikowano wczoraj o 07:42 1 dzień Za 10-15 lat to już będzie sam streaming gier i będzie to tylko w telewizorach. Taka jest przyszłość gamingu.
Opublikowano wczoraj o 07:42 1 dzień Przecież ten ROG to rozwiązanie tymczasowe, faktyczny handheld może mieć już taką funkcję zaimplementowaną na starcie.