Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 35,4 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

30 vdolców za wypożyczenie gry na miesiąc obama Phil Spencer przestał sie patyczkować. Dobrze że gość robi takie głupie ruchy przed całkowitym ubiciem pudełek

Opublikowano

Wchodzą na rynek PC i z cenami muszą być konkurencyjni, pewnej granicy nie przeskoczą (chociaż przeginają już teraz). No, na pewno nie sami... Poza ceną, abonament raczej nie ma wielu zalet.

Ten wymyślony przez MS biznes, to będzie złoty strzał i będą panami przyszłego, przedefiniowanego giereczkowa, albo brutalne zderzenie z rzeczywistością i bardzo szybka weryfikacja obecnie znanych nam planów, które pewnie mają też już przygotowane na długo w przód, a zarazem kolejny fikoł w innym kierunku, z czego znamy MS i zmiana prowadzonej narracji. Historia sugeruje, że będzie to drugie, tak czy inaczej, BARDZO CIEKAWA SYTUACJA będzie.

Opublikowano

No i tak trzeba będzie robić, obecnie SHF z Play Anywhere wjeżdża xboss

Opublikowano

Rozkminiam, że na dobrą sprawę kiedy kupuję jakąś grę i puszczę ją dalej to strata wynosi właśnie w okolicy 100zł, więc niby się zeruje. Tylko, że w abo ja zapłaciłem a nikt nie zyskał. Nawet jeśli Ultimate jest najlepszą ofertą tego typu na rynku to i tak dla zdrowia lokalnego rynku wolę puścić jednak płytę w obieg. Zaś kiedyś, jak nazbiera się kilka gier to i zapłacę te 120zł za miesiąc i bez bólu dupy ogram co tam będzie.

No, ale płacić tyle miesiąc w miesiąc? Niech mnie...

Opublikowano

W ogóle kiedy mają wejść te plany?

Opublikowano

Już weszły xD Premium 55zł, Ultimate 115zł, NIECH MNIE CHUY

Opublikowano

Ciekawe czy im cyferki w exelu się będą dopinać tak za pół roku.pawel

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Historia stara jak świat, wprowadzić usługę, która brzmi aż za dobrze, wciągnąć w to konsumentów, a potem stopniowo pogarszać cały model.

Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał(a):

Historia stara jak świat, wprowadzić usługę, która brzmi aż za dobrze, wciągnąć w to konsumentów, a potem stopniowo pogarszać cały model.

Tylko czy udało im się wciągnąc w tę usługę graczy na tyle, żeby teraz stawiać takie warunki? Nie sądzę.

Na pewno to przez cła, a później wróci do normy! Może jednak ten Ybarra miał rację i teraz będą sobie odbijać na różne sposoby różne decyzje biznesowe, na których stracili?

Opublikowano
45 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

100zł za miesiąc XGP? Kogoś chyba POJEBAŁO. Zdrapeczki wjadą aż miło. banderasZa moment dojdziemy do granicy gdzie będzie taniej kupić coś na premierę i odsprzedać z małą stratą.

Cholera... ale oni wycofują się z nośników. Czyżby to był plan od początku? Zabrać własność, ale kazać płacić sobie jak za retail?

Keanu Reeves Blank Template - Imgflip

Pisałem nie raz.

Wyjebia fizyczne wydania i nie będę zdziwiony grą za 499 w dniu premiery. Cyfro nadciągaj.

114,99zl na miecha.

Opublikowano

Ciekawe czy ten twardy elektorat to wytrzyma co tam ma gamepassika w abonamencie w Playu i od X lat jebie pełną cenę.

Posrało ich. Mam do lutego chyba nabite jeszcze z Indii i jak nie będzie jakiejś cebuli to elo.

Opublikowano

Człowiek miał dobre przeczucie i pogonił to pazerne dziadostwo z domu.

Opublikowano

@Paolo de Vesir Ponoć kodów do gp nie będzie już, pojebało ich do reszty, 115 zł na miesiąc pierdolić dla knura.

Opublikowano

Na kompach też już koniec Eldorado czy jak zwykle tylko oddani fani marki xbox dostali po łbie?

Opublikowano

Najgorsze że zaraz Sony i zjeby z Nintendo też podniosą ceny. Pc nigdy nie był tak kuszącą alternatywą.

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

Na kompach też już koniec Eldorado czy jak zwykle tylko oddani fani marki xbox dostali po łbie?

koniec, muszisz płacić 120zl za day 1 gierki xd

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał(a):

@Paolo de Vesir Ponoć kodów do gp nie będzie już, pojebało ich do reszty, 115 zł na miesiąc pierdolić dla knura.

O kodach i o końcu zakupach w Albani itp też pisałem kaz

Wygoda kosztuje. Jak pudełka jebną na amen to potem będzie tylko gorzej.

Może jak pójdzie petycja i jakieś większe ruchy rezygnacji to wrócą to przyziemnych cen. Ale wątpię.

Opublikowano

BF6 - 300 zł na Steam, 340 na PSN, klucz Xbox od 270 na eneba. Jeszcze niech MS pójdzie drogą Sony, zrezygnuje z kluczy i wtedy to już naprawdę tylko na PC nie będzie jebania po same kule.

Opublikowano
2 minuty temu, wojtas011 napisał(a):

koniec, muszisz płacić 120zl za day 1 gierki xd

Nie, w apce Xboxa dalej jest za 63zł na miesiąc z gierkami day 1

Opublikowano
  • Autor

Ja jestem jednym z tych klientów dla których ten interes przestaje się opłacać, do tej pory płaciłem 43 zł miesięcznie i miałem wszystkie gierki day one na konsole. Teraz za to samo + jakieś bzdety do Forcika, stare gry Ubisoftu i lepszą jakość chmury chcą żeby płacił ponad 100 zł. No nie widzę tego.

Opublikowano

Ta apka to jest taka chujnia że pewnie jeszcze nie zdążyło się zaktualizować kekw

Opublikowano

Niech podnoszą i do 200ziko, ja jestem załadowany do 2027, a potem i tak nie miałem zamiaru przedłużać. W końcu przemówili knurowi do rozsądku, ze day1 w abo się nie spina.