Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

tak, znajdź w ustawieniach konsoli opcję przechwytywanie i coś tam, a następnie zaznacz tylko opcję "moje ujęcia"

Edytowane przez Gość

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

To automatyczne robienie screenów i filmików można wyłączyć? 

Podpinam się pod pytanie. 

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

dzięki wieczorem pogrzebię bo denerwujące to jest 

xbox-help-broadcast-options.png?itok=W5i

tutaj, "captures by me"

Opublikowano
11 minut temu, 20inchDT napisał:

Mi tylko ori 1 samo robiło filmiki

No właśnie w to wczoraj grałem :)

Przy Gears Tactics faktycznie nic mi gry nie zakłóca 

Opublikowano
2 godziny temu, messer88 napisał:

No właśnie w to wczoraj grałem :)

Przy Gears Tactics faktycznie nic mi gry nie zakłóca 

a to przypadkiem nie nagrywa momentu zdobycia tego diamentowego achivka ?

Opublikowano
4 godziny temu, krzysiekp392 napisał:

xbox-help-broadcast-options.png?itok=W5i

tutaj, "captures by me"

Heh, dopiero wlazłem w te opcje i widzę, że w tym temacie Microsoft nadal w lesie - minuta filmiku max? Na nowej generacji? Trochę to żenujące jest w porównaniu z konkurencją i to mam na myśli PS4 :reggie:

Opublikowano

Chyba jednak wolę zapisy w chmurze za free niż dłuższe nagrywanie klipów

Opublikowano

Można nagrywać dłuższe filmiki na Xboksie do 1h z tego co pamiętam. Trzeba tylko podpiąć dysk zewnętrzny i ustawić go jako źródło przechwytywania.

Opublikowano

No bieda właśnie z tym nagrywaniem. A jakoś zapisu na dysku zew podobno dosyc słaba jest. No i też to dodatkowy koszt. Może jakiś firmware? 

Jakiś czas temu ktoś mnie cytowal o długość kabla do ładowania. Dziś zmierzyłem z ciekawości i długość to 2.70 :)

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

A ktoś z tego w ogóle korzysta? Do profesjonalnego użytku to w ogóle się nie nadaję, a tak dla siebie? Po co to komu?

Opublikowano

No ja nie rozumiem po co im to. Nikt i tak waszych filmików nie ogląda :notbad:

Opublikowano
9 hours ago, maciekww28 said:

Wszystkie upłynniacze w TV powinny być wyłączone 

Dzisiaj grając w a plague tale innocence kiedy przesuwałem kamerę zauważyłem dziwne artefakty w okół mojej postaci. Okazało się, że miałem ustawiony tryb własny zamiast gra oraz motionflow włączony...

Opublikowano

@20inchDT Moje czasem ktoś ogląda i jak coś fajnego nagram to lubię się tym podzielić - lubię coś sklecić na Shareplayu, pociąć, zrobic przejścia, a później podlinkować paru znajomkom - zajebista sprawa.
Myślałem, że na XSX będzie pod tym względem wypas, bo nareszcie nagrywanko w jakiejś ludzkiej rozdzielczości, a tu widzę sto lat za :shieeet::shieeet:

Opublikowano

Mi to się wydawało, że można nagrywać jakieś dłuższe filmiki. Usunęli to czy mi się przewidziało :philosoraptor:

Opublikowano

Jak sprawuje się pad w porównaniu do wcześniejszej wersji?

Jak chodzi krzyżak?

Jak leży w dłoni?

Opublikowano
  • Autor

Krzyżak jest lepszy, a pad lepiej leży w dloni (kształt jest bardziej ergonomiczny i dzięki fajnej fakturze pewniej trzyma się w dłoni).

Opublikowano

No jak widzę ten krzyżak, to fajnie się go operuje, tylko ten dźwięk trochę lipa, że tak słychać. Myślę po raz kolejny o kupnie THPS 1+2 na Xboxa. Mam nadzieję, że nie będzie gorszy od krzyżaka DS4.