Opublikowano 13 czerwca 20213 l No i bezjajeczny Steep 2. Jedynka była taka se. Cool Boarders to to nie jest.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Shago napisał: Czy admini mogą wyjebać rozalie i czezkiego? NIech wypieradalają do cw. Sklepikarz ma ból dupy, bo mu chleb zabierają Edytowane 13 czerwca 20213 l przez 20inchDT
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Basior napisał: A nie była gdzieś plota że szczury 1 będą miały upgrejd graficzny? Bo kurde zagrałbym. tak mają mieć
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Basior napisał: A nie była gdzieś plota że szczury 1 będą miały upgrejd graficzny? Bo kurde zagrałbym. Tak.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Mam nadzieje ze ten snowboard to arcade. Pograłbym w takie coś jak SSX3.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Just now, Basior said: A nie była gdzieś plota że szczury 1 będą miały upgrejd graficzny? Bo kurde zagrałbym. I tak polecam. Gra wygląda dobrze nawet teraz.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, 20inchDT napisał: Sklepikarz ból dupy, bo mu chleb zabierają Na to wygląda
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Nie no format pokazu jak najbardziej zajebisty - gierka za gierką, bez pierdolenia i w 90% gameplaye - to się chwali. Gorzej, że żadnego opadu szczęki i tytułu na "dawaj mnie to już tu i teraz kurwa!!!!"
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 2 minuty temu, Shago napisał: Czy admini mogą wyjebać rozalie i czezkiego? NIech wypieradalają do cw. Strasznie nerwowi jestescie jak na graczy ktorych marzenia podobno wlasnie sie spelnily
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Rozi napisał: O, kolejny FPS xd przestan mowic o tym co widzisz, to nie jest mile widziane
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Yen Teraz, XM. napisał: Świetny ten Atomic heart. To ex bo nie dopatrzyłem?