Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, szurubur napisał: ale przyznam, że mało jest rzeczy od bezpośrednich studiów MS, ciekawe czy na koniec to zostawili czy faktycznie będzie bieda pod tym względem. Na koniec zapewne.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Wredny napisał: Replaced super, no i zajebiście, że Grounded dostanie update (w ogóle zajebiście bekowy trailer) - wreszcie pogram, bo na acziki czekałem właśnie To już wstrętna pixeloza w Replaced nie przeszkadza?
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Dave Czezky napisał: na to czekam najbardziej ze wszystkich zapowiedzianych obecnie gier. Wygląda jak gra że Świtcha, bez zaskoczenia.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Walić to, że mam kickstartera. Ale zobaczyłem suikodena więc konfa 11/10
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Ascent pod koniec miesiąca, wreszcie Edytowane 13 czerwca 20213 l przez Bielik
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Ogólnie, bez uprawiania cw. Jak ktoś ma tylko xboxa, to będzie miał w co grać dzięki gp.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Rozi napisał: Ascent fajne, będzie grane na Sonce. Nie wychodzi, przynajmniej nic o tym nie wiemy.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Rozi napisał: To już wstrętna pixeloza w Replaced nie przeszkadza? Nie, bo to akurat był śliczny pixelart
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, lpcl napisał: Nie wychodzi, przynajmniej nic o tym nie wiemy. Console launch exclusive.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, lpcl napisał: Nie wychodzi, przynajmniej nic o tym nie wiemy. Wyjdzie, bo podali Console Launch Ex.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minutę temu, XM. napisał: Aoe4 nie dla Xboxa xd jebac ich kurwa ja mam nadzieję że za jakiś czas się pojawi też na konsoli