balon 5 323 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 6 godzin temu, ASX napisał: on jak sam podkreślił wyraźnie w soim poście: nie gra w multi, tylko singiel xd Sami ludzie nie wiedzą jak się ograniczają Easy, ale ja grałem kiedyś w gierki multi (tak samo jak FPS) i mi one nie podeszły jakoś szczególnie, a przy ograniczonym czasie na gierki (2 dzieci, inne zajawki, intensywna praca), naprawdę wolę poeksplorować świat w takiej Zeldzie BotW lub nowych Star Wars niż np biegać jak naspidowany z karabinem walcząc o epenisa. No ale w pełni rozumiem, że ktoś lubi takie granie (sam swego czasu przegrałem setki godzin w multi NBA 2K czy Mario Kart). Ja zdecydowanie wolę singiel od multi i jak mam wybierać (przy ograniczonym czasie) w co zagrać to zawsze będzie to sp. Za to już nie pierwszy raz widzę kolego @ASXże jesteś bardzo czujny jak neguję w stosunku do swojej osoby sens/ochotę grania w gierki mp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 To się kłóci z filozofią jego króla. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Dziecinne są takie dogryzki, będe mądrzejszy i nie będe odpowiadał. @balon spoko balon po prostu zauważyłem pewien dysonans bo w jednym zdaniu podkreślasz że starasz się grać w różne gry a potem że tylko gry singlowe, 0h w multi. To tak jakby napisać "staram się grać w różne gatunki ale nie gram w gry z japonii". Samemu się ograniczasz Edytowane 4 Stycznia 2020 przez ASX 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Żaden dysonans, ponieważ podkreślam, że staram się grać w różne gatunki, ale gier singlowych i tak robię. Jakby mi czegoś brakowało w gejmingu albo byłbym znużony tym co gram to może wrócił bym do gierek multi. Jednka od kilku lat się na to nie zanosi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 inb4, Paolo wpada z autyzmem w stylu "hehe zagram se pionty raz w tem grem single może coś się hehe zmieni". Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Bzduras napisał: inb4, Paolo wpada z autyzmem w stylu "hehe zagram se pionty raz w tem grem single może coś się hehe zmieni". Wiem, że piecze, ale pancz nie pasujący do kontekstu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 "Różne gry" to jeszcze nie znaczy, że "wszystkie gatunki". Żaden dysonans. Kolega @ASX chyba chciałby zaprosić @balon na swój galeon w Sea of Thieves, ale jest nieśmiały i nie wie jak zagadać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Do szalupy kapitana? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 13 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wiem, że piecze, ale pancz nie pasujący do kontekstu. Pozdrawiam. Owszem, próba ustawiania komuś życia wedle swoich preferencji zawsze piecze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 2 minuty temu, Bzduras napisał: Owszem, próba ustawiania komuś życia wedle swoich preferencji zawsze piecze. Nie ustawiam nikomu życia tylko pisze, że mnie to bawi. Dla kogoś kto całe życie tłucze nierozumne AI i czerpie z tego satysfakcję moje tysiące godzin w WoWie to tez choroba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Tylko Tobie nikt tej choroby nie wytyka paluszkiem i nie mówi "hehe, ale to bez sensu". Mendrka i ludzi jego pokroju nie liczę, bo tam to pod kopułą jest za grubo dla przeciętnego śmiertelnika. Kończę offtopować, chętnie podyskutuję w innym topicu o tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 8 minut temu, Bzduras napisał: Tylko Tobie nikt tej choroby nie wytyka paluszkiem i nie mówi "hehe, ale to bez sensu". Mendrka i ludzi jego pokroju nie liczę, bo tam to pod kopułą jest za grubo dla przeciętnego śmiertelnika. Kończę offtopować, chętnie podyskutuję w innym topicu o tej kwestii Nie ma zbytnio nad czym, bo słyszę o tym o wiele częściej niż moje sporadyczne docinki w kierunku singlowców. Nauczyłem się z tym żyć, pozdrawiam i również kończę offtop Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi