Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie gry skończyliście w 2019 roku?

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, ASX napisał:

on jak sam podkreślił wyraźnie w soim poście: nie gra  w multi, tylko singiel xd Sami ludzie nie wiedzą jak się ograniczają

Easy, ale ja grałem kiedyś w gierki multi (tak samo jak FPS) i mi one nie podeszły jakoś szczególnie, a przy ograniczonym czasie na gierki (2 dzieci, inne zajawki, intensywna praca), naprawdę wolę poeksplorować świat w takiej Zeldzie BotW lub nowych Star Wars niż np biegać jak naspidowany z karabinem walcząc o epenisa. 
No ale w pełni rozumiem, że ktoś lubi takie granie (sam swego czasu przegrałem setki godzin w multi NBA 2K czy Mario Kart). Ja zdecydowanie wolę singiel od multi i jak mam wybierać (przy ograniczonym czasie) w co zagrać to zawsze będzie to sp. 
Za to już nie pierwszy raz widzę kolego @ASXże jesteś bardzo czujny jak neguję w stosunku do swojej osoby sens/ochotę grania w gierki mp. :whyyy:

• Odpowiedzi 86
  • Wyświetleń 13,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok, czas na małe podsumowanie. Dobry to był rok, dużo się grało. W obecnym życzę sobie tego samego. Poniżej tylko tytuły, które najprościej mówiąc przeszedłem, a jeśli gatunek tego nie przewiduje, to

• Zacznę od tego, że gratuluję dobrego tematu. Kolejna sprawa, że może warto się zastanowić nad cyklicznym i corocznym tematem, który został zapoczątkowany dawno temu na neogafie, a nazywa się 52 g

• Dziecinne są takie dogryzki, będe mądrzejszy i nie będe odpowiadał.   @balon spoko balon po prostu zauważyłem pewien dysonans bo w jednym zdaniu  podkreślasz że starasz się grać w różne gry

Opublikowano

Dziecinne są takie dogryzki, będe mądrzejszy i nie będe odpowiadał.

@balon spoko balon po prostu zauważyłem pewien dysonans bo w jednym zdaniu  podkreślasz że starasz się grać w różne gry a potem że tylko gry singlowe, 0h  w multi.

To tak jakby napisać "staram się grać w różne gatunki ale nie gram w gry z japonii". Samemu się ograniczasz

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Żaden dysonans, ponieważ podkreślam, że staram się grać w różne gatunki, ale gier singlowych i tak robię. Jakby mi czegoś brakowało w gejmingu albo byłbym znużony tym co gram to może wrócił bym do gierek multi. Jednka od kilku lat się na to nie zanosi.

Opublikowano

inb4, Paolo wpada z autyzmem w stylu "hehe zagram se pionty raz w tem grem single może coś się hehe zmieni".

Opublikowano

"Różne gry" to jeszcze nie znaczy, że "wszystkie gatunki". Żaden dysonans.

Kolega @ASX chyba chciałby zaprosić @balon na swój galeon w Sea of Thieves, ale jest nieśmiały i nie wie jak zagadać.

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiem, że piecze, ale pancz nie pasujący do kontekstu. Pozdrawiam. :lapka:

Owszem, próba ustawiania komuś życia wedle swoich preferencji zawsze piecze.

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Owszem, próba ustawiania komuś życia wedle swoich preferencji zawsze piecze.

Nie ustawiam nikomu życia tylko pisze, że mnie to bawi. Dla kogoś kto całe życie tłucze nierozumne AI i czerpie z tego satysfakcję moje tysiące godzin w WoWie to tez choroba. :) 

Opublikowano

Tylko Tobie nikt tej choroby nie wytyka paluszkiem i nie mówi "hehe, ale to bez sensu". Mendrka i ludzi jego pokroju nie liczę, bo tam to pod kopułą jest za grubo dla przeciętnego śmiertelnika. Kończę offtopować, chętnie podyskutuję w innym topicu o tej kwestii :)

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał:

Tylko Tobie nikt tej choroby nie wytyka paluszkiem i nie mówi "hehe, ale to bez sensu". Mendrka i ludzi jego pokroju nie liczę, bo tam to pod kopułą jest za grubo dla przeciętnego śmiertelnika. Kończę offtopować, chętnie podyskutuję w innym topicu o tej kwestii :)

Nie ma zbytnio nad czym, bo słyszę o tym o wiele częściej niż moje sporadyczne docinki w kierunku singlowców. :) Nauczyłem się z tym żyć, pozdrawiam i również kończę offtop ;)