Skocz do zawartości

Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Featured Replies

Opublikowano

Obejrzyj kilka odcinków na premierę i Ci się przestawi

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 18,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wiem, że nie możecie się doczekać wieści, więc śpiesznie informuję, że Niemcy rozjebane jak pod Stalingradem.  2:0, jedna bramka Kojiro, jedna to podwójny Neo strzał Kojiro+Tsubasa, było blisko t

• Day1 wjedzie, pes/fifa killer.

Opublikowano

W bajce też były ciągle powtarzane te same strzały i zagrywki.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Aż mi się przypomniało jak w Goal3 goliło się chyba własnie Senegal po 10-0 bo byli jedną z najsłabszych druzyn :banderas:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
14 godzin temu, Shen napisał:

image1.png

image0.png

@Dave Czezky będziesz miał to w sklepie? Jeśli tak to jest szansa na e-commerce edition?:D

Opublikowano

O kur.va, ale to głupie. Już chyba wyrosłem z takiego footballu. A najgrosze jest to, że boiska są płaskie. WTF?:notbad:

Opublikowano
7 godzin temu, LukeSpidey napisał:

A najgrosze jest to, że boiska są płaskie. WTF?:notbad:

A jakie mają być? Górzyste?

Opublikowano

W anime bramki wyłaniały się zza horyzontu, kiedy następował kontratak. Zresztą jak oglądałeś to wiesz, do czego się przyczepiłem.

Opublikowano

Chyba kilka odcinków :D

Zawsze jak juz bramka wyłaniała się na horyzoncie to odcinek kończył się cliffhangerem, kolejny przypominał ostatnie 5 minut wydarzeń z poprzedniego, a potem dalej biegli :O

Opublikowano

za to prawdziwy futbol taki fajny, taki zwawy - 90 minut, 0 retrospekcji, widac z bramki druga bramke, kopanina w srodku pola, zwykle od 0 do 2 bramek.

Ale emocje!

CheerfulLividHoopoe-size_restricted.gif

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wyglada na solidne 6/10, byle do piątku

Opublikowano

No wyglada to meh. Dbz kakarot zrobil mi ten rok mocno, ciareczki i w ogole, a tutaj tego w ogole nie czuć po trailerach :(

Opublikowano

Gram na prosiaku i nic jeszcze nie dropiło, chyba, że mowisz o switchu.

spoko recka

Edytowane przez Shen