Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Na stopklatce można każdego złapać.No te sceny z i'm pregnant i resztą to jakaś makabra. I stoi w całkowitej sprzeczności z tym co się dzieje dalej. W grze Ellie powiedziała coś w stylu: to teraz będziesz ciężarem. Plus do tego mieli dodatkowy cel: znalezienie Tommiego. A tutaj... Radość, że będę "tatusiem" i... tyle? Idziemy zabijać dalej. Znaczy zabijać to bardzo dużo powiedziane. Nie wiem co tu się odjebało. Albo ta scena z czołgiem. Narobiły hałasu i co? I nic. Chwila nasłuchiwania i dalej se gadają zamiast spieprzać. Wystarczy, że ulicę dalej byłby patrol i jest po nich. No ale nic, przecież są na wycieczce. Brakuje tylko żeby fotki strzelały. Są zajebiste sceny w tym serialu jak ta z Isaakiem, czy w tunelu. A są takie, że łeb boli od debilizmów. Mam nadzieję, że to nie Druckmann je napisał, bo zacznę poważnie się bać o Intergalactic
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 godzinę temu, Homelander napisał(a):Wypisując takie rzeczy wystawiasz sam sobie opinię skończonego debila. Krytykuj, porównuj, wyrażaj opinie, ale daruj sobie wyzwiska i obrażanie.Hołmlander się wkurwił. Zaraz zrobi z wami porządek
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 hour ago, Homelander said:Na stopklatce można każdego złapać.No te sceny z i'm pregnant i resztą to jakaś makabra. I stoi w całkowitej sprzeczności z tym co się dzieje dalej. W grze Ellie powiedziała coś w stylu: to teraz będziesz ciężarem. Plus do tego mieli dodatkowy cel: znalezienie Tommiego. A tutaj... Radość, że będę "tatusiem" i... tyle? Idziemy zabijać dalej. Znaczy zabijać to bardzo dużo powiedziane. Nie wiem co tu się odjebało. Albo ta scena z czołgiem. Narobiły hałasu i co? I nic. Chwila nasłuchiwania i dalej se gadają zamiast spieprzać. Wystarczy, że ulicę dalej byłby patrol i jest po nich. No ale nic, przecież są na wycieczce. Brakuje tylko żeby fotki strzelały.Są zajebiste sceny w tym serialu jak ta z Isaakiem, czy w tunelu. A są takie, że łeb boli od debilizmów. Mam nadzieję, że to nie Druckmann je napisał, bo zacznę poważnie się bać o IntergalacticBede tatusiem woohoo, dawaj przeliżemy się z tej okazji. W ogóle z ostatniej sceny wynika, że dalej z tego teatru pójdą razem
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, Pix napisał(a):Hołmlander się wkurwił. Zaraz zrobi z wami porządekO mój boże. Tak zupełnie nieironicznie, to jestem zdania że nawet Danny DeVito lepiej by się nadawał do tej roli