Jump to content

The Last of Us - HBO

MBeniek

Recommended Posts

Posted (edited)
21 godzin temu, McDrive napisał:

Fajnie, ale poproszę historię innych osób w serialu.

Niby wiadomo jak się kończy, ale przecież nawet sama gra toczy się w przeciągu całego roku, a my spędzamy z bohaterami w sumie ile - kilkadziesiąt godzin? Spokojnie można wypełnić scenariusz wieloma dodatkowymi historiami i nowymi postaciami. Nie mówiąc już, że mogą zahaczyć o okres tych kilku lat między part 1 a part 2.

Edited by MBeniek
  • Upvote 1
Posted

Ja tam się cieszę, że sretflix nie położył nam tym łapska. HBO umie w seriale, jestem o to spokojny, co wykminią.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted
21 godzin temu, MBeniek napisał:

Niby wiadomo jak się kończy, ale przecież nawet sama gra toczy się w przeciągu całego roku, a my spędzamy z bohaterami w sumie ile - kilkadziesiąt godzin? Spokojnie można wypełnić scenariusz wieloma dodatkowymi historiami i nowy postaciami. Nie mówiąc już, że mogą zahaczyć o okres tych kilku lat między part 1 a part 2.

Obecnie nawet nie wiadomo ile planują odcinków, ile sezonów. Może równie dobrze zrobią z tego mini serial jak Czarnobyl. HBO ma teraz w rękach bardzo mocną markę, więc możliwe że będą chcieli zrobić z tego kilka sezonów. 

Posted

Dobrze, że nie robi tego Netflix bo byłby kolejny "hicior" na 6/10. HBO potrafi pójść na całość w tym sensie, że zrobić serial który idzie od początku do końca swoją drogą  często nie mając szans się zwrócić. Tak jakby robili niektóre seriale  dużym kosztem tylko dla prestiżu.
Czarnobyla nie oglądałem więc nie wiem czy autor tego hita nie jest jakimś tandeciarzem więc bez podjarki na razie u mnie.

• Downvote 1
Posted

:notsure: to obejrzyj bo goty serial, jeden z najlepszych w ofercie. ja tam jestem spokojny o jakość i podjarka mimo że w gry nie grałem.

Posted (edited)

Już nie dodawałem, bo chyba każdy (prócz Yetiego, jak widać) słyszał, że Stakka Bo nakręcił Czarnobol.

Edited by Butt
  • Upvote 1
Posted

W dniu 7.03.2020 o 17:48, Butt napisał:

Już nie dodawałem, bo chyba każdy (prócz Yetiego, jak widać) słyszał, że Stakka Bo nakręcił Czarnobol.

Dobra, Mainz był scenarzystą.

• 8 months later...
  • 2 months later...
Posted

Ja pierdolę, jakie gówno już się robi w tych serialach, no nie ma już szans choć na normalność na takich ekranach. 

• Upvote 1