Opublikowano wczoraj o 12:28 1 dzień 10 minutes ago, Colin said:użarta w prawą, wsadziła lewą także tego.A. No to w takim razie wszystko git. Ja osobiście miałbym pewne obawy gdyby świeżo ugryziona osoba chciała mi gmerać w gaciach, ale jak mawia Josh, może jestem zbyt staroświecki
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. W dodatku Ellie przecież po trupach się w tym metrze czołgała 5 minut wcześniej. No ja bym jednak jej nie dał wsadzić sobie ręki w gacie
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 1 hour ago, Pix said:W dodatku Ellie przecież po trupach się w tym metrze czołgała 5 minut wcześniej. No ja bym jednak jej nie dał wsadzić sobie ręki w gacieNo nie, przecież się przespała wcześniej to może jej ten syf przysechł na łapie
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Nie wierzę, że w ogóle musimy rozmawiać przy serialowej adaptacji gry wideo, czy wkładanie komuś ręki w gacie jest higieniczne i zgodne z przepisami BHP no ale wyszło jak wyszło.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Wystarczyło zatrudnić Sydney Sweeney do roli Ellie i nikt by nie miał problemu z wkładaniem ręki gdziekolwiek, no ale spece od castingu zjebały robotę i jesteśmy tu gdzie jesteśmy.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 11 minutes ago, Pix said:Nie wierzę, że w ogóle musimy rozmawiać przy serialowej adaptacji gry wideo, czy wkładanie komuś ręki w gacie jest higieniczne i zgodne z przepisami BHP no ale wyszło jak wyszło.To kwestia wiarygodności tego co się dzieje na ekranie w ramach konwencji świata. Grzyboludzie? Spoko. Wkładanie brudnej łapy w gacie kobiety w ciąży? No kurwa nie.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 53 minuty temu, Pix napisał(a):Nie wierzę, że w ogóle musimy rozmawiać przy serialowej adaptacji gry wideo, czy wkładanie komuś ręki w gacie jest higieniczne i zgodne z przepisami BHP no ale wyszło jak wyszło.gdyby właścicielka ręki robiła to co do niej należy i grała Ellie to by nie było tematu. zamiast tego mamy memicznego kartofla z autyzmem który generuje krindż a nie emocje więc wyszło jak wyszło
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 3 minutes ago, Colin said:gdyby właścicielka ręki robiła to co do niej należy i grała Ellie to by nie było tematu. zamiast tego mamy memicznego kartofla z autyzmem który generuje krindż a nie emocje więc wyszło jak wyszło Tej sceny nie uratowaliby Meryl Streep z Danielem Day-Lewisem. Mam wrażenie, że w ekipie The Last of Us brakuje kogoś takiego jak Cavill albo Jenna Ortega, którzy by powiedzieli twórcom: stop, to jest kurwa głupie
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 34 minuty temu, Homelander napisał(a):Tej sceny nie uratowaliby Meryl Streep z Danielem Day-Lewisem. Mam wrażenie, że w ekipie The Last of Us brakuje kogoś takiego jak Cavill albo Jenna Ortega, którzy by powiedzieli twórcom: stop, to jest kurwa głupieniestety. również niestety przykład Wieśka na N+ pokazuje, że nawet jak główny aktor który ewidentnie wie lepiej i mówi twórcom co jest głupie, jest zwyczajnie olewany i karuzela spierdolenia kręci się dalej. Heniek miał uniwersum w małym palcu, czuł to, widział to, znał się na tym. i co? wolał odejść bo głową tego gównomuru by nie przebił.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 2 minutes ago, Colin said:niestety. również niestety przykład Wieśka na N+ pokazuje, że nawet jak główny aktor który ewidentnie wie lepiej i mówi twórcom co jest głupie, jest zwyczajnie olewany i karuzela spierdolenia kręci się dalej. Heniek miał uniwersum w małym palcu, czuł to, widział to, znał się na tym. i co? wolał odejść bo głową tego gównomuru by nie przebił.Chwała mu za to i szacunek. Za to Jenna narzuciła swoją wizję i wyszło super. Mimo wyzywania od toksyków przez odklejeńców. The Last of Us jako całość jest przecież dobre, miejscami bardzo, tym bardziej nie rozumiem jak przeszła tak kretyńska scena.