Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 4 Remake

Featured Replies

Opublikowano

Jak mi się w to zajebiscie i miodnie gra banderas. Oryginalne RE4 przechodziłem już tak dawno temu że większość rzeczy nie pamiętam, więc ciężko mi porównywać.

Jedynie ten zepsuty HDR. Znowu jak go wyłączam to w niektórych lokacjach jest za ciemno.

Ale to droby mankament i nie przeszkadza z radosnej eksterminacji wieśniaków.

No już dawno tak nie miałem że siedząc w pracy myślę już o wieczorze i odpaleniu Residenta.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 295 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Omg 

• Koniec, zrobione absolutnie wszystko co się dało w tej grze. Jak już się wie co i jak, to przez Pro leci się dosyć szybko nawet będąc "golasem". Może za jakiś czas rzucę się na run bez save'ów. 

• Niestety ale nie jest to efekt wow jaki miałem przy RE2R. Przeszedłem wioskę i dalej mi się w sumie nie chce. Oryginał nigdy nie zginie. Jednak wolę klepać tego expa w Tibii, w świecie gier video już

Opublikowano

Zapłaciłbym z dyszkę za takie DLC na konsoli

Opublikowano

Crowbcat wyjaśnił graczyków ponownie

Opublikowano

W Tęczy ten manipulacyjny śmieć już został wyjasniony. Niektórzy po prostu nie nadają się do bycia graczem w 2026 roku.

Opublikowano

Jakiemuś losowemu jutuberowi to nie ma co wierzyć, ale ofiemu? Gość na pewno ma ograny remake re4 wzdłuż i wszerz )

Opublikowano

Nie wiem, dla mnie czwórka nigdy specjalnie wybitna nie była więc liczyłem na jakieś wyjaśnienia z waszej strony czy chłop się nie za bardzo odkleił w swoim materiale.

Opublikowano

Koleś od dwóch lat jest na jakiejś dziwnej misji, żeby udowodnić wszystkim jakim downgradem jest remake. Samo to, że tyle to trwa i że nie wystarczył jeden opasły filmik jaki wcześniej wrzucił na YT (pełen kłamstw i oszustw) świadczy o tym jak bardzo boli go sukces tej gry oraz uznanie w oczach większości fanów serii. Po co nakręcił kolejny? Albo dla klików albo dlatego, że ma aż taki ból dupy. Pewnie jedno i drugie. Większość ludzi już dawno ruszyłaby dalej ze swoim życiem, ale on woli siedzieć z lupą przy ekranie i doszukiwać się totalnych bzdet, no bo wiesz, teraz już nie ma dialogu jak Luis śmieje się z cycuchów Ashley albo kubek na stole w chatce ganado został przesunięty o pół metra w prawo i przez to remake jest pozbawiony DUSZY i wręcz NIEGRYWALNY :( Mi też kilka rzeczy nie siadło w RE4R, np wycięcie contentu z kampanii Leona i przerzucenie go do Separate Ways albo ta durna żółta farba informująca nas gdzie mamy iść lub z jakimi obiektami możemy wejść w interakcję, ale to trzeba też wypadałoby uczciwie przyznać co remake robi lepiej (a robi mnóstwo rzeczy), ale tego u niego nie usłyszysz. Gra jest bezdusznym korporacyjnym tworem na równi ze srakami Ubisoftu albo i gorzej: taką typo głosi konkluzję. Raczej ciężko go traktować serio.

Opublikowano

A rzeczywiście miał jeszcze jeden i nawet zapomniałem, zę go oglądałem xd

Dla mnie to solidny residencik był z bekową fabułką i denerwującą dziewczynką. Remake wydaje się, że zrobił to lepiej (czytałem wszystkie wasze wypociny w tym temacie!) więc chłop chyba ma jakiś problem z tym rimejkiem.

Opublikowano

Kurde, jutuber powiedział, że RE4R jest słabe? Idę wymazać te wszystkie godziny przy których bawiłem się wybitnie i przepraszam za swoją postawę, następnym razem wstrzymam się z uformowaniem opinii do czasu aż ktoś mi powie jaką mam mieć

Opublikowano

To jest najzabawniejsze rotfl

Opublikowano

Dzisiaj mi się losowo wyświetliło na głównej YT. Komentarze nie zaskoczyły ani trochę tokar

Opublikowano

W tej kurtce chyba tylko Leon może dobrze wyglądać

Opublikowano

jutro w pracy do kawki sobie obejrzę jak Bawk rozpierdala typa na atomy chicken

Opublikowano

Na takich filmach się robi najlepsze zasięgi. Jakby nie naginał faktów i nie przypierdalał się na siłę, krytykował to co było faktycznie gorsze niż w wersji og i dla równowagi docenił pozytywne strony, to byłby może lepszy pod kątem merytorycznym materiał, ale nie podkurwiłby ludzi i nie wzbudziłby takiej dyskusji.

Trzeba wziąć sobie przeciwnika z wagi ciężkiej, czyli tytuł, który jest powszechnie lubiany i jazda. Najlepiej się przy tym odwoływać do poprzednich części i mówić, że kiedyś to było, a dziś to już nie to samo. Lubię jak ktoś nieraz stanie w opozycji do powszechnych zachwytów, ale pod warunkiem, że ma jakieś ciekawe spostrzeżenia, a nie pierdoli od rzeczy byleby było kontrowersyjnie.

Edytowane przez Czokosz