Opublikowano środa o 16:015 dni Jak mi się w to zajebiscie i miodnie gra . Oryginalne RE4 przechodziłem już tak dawno temu że większość rzeczy nie pamiętam, więc ciężko mi porównywać. Jedynie ten zepsuty HDR. Znowu jak go wyłączam to w niektórych lokacjach jest za ciemno.Ale to droby mankament i nie przeszkadza z radosnej eksterminacji wieśniaków.No już dawno tak nie miałem że siedząc w pracy myślę już o wieczorze i odpaleniu Residenta.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Dobrze,że człowiek w czasach PS2 miał 3 gry na krzyż.Jakiś czas temu ogrywałem tego RESidenta i nie musiałem się zastanowiac czy to miało być tak czy srak czy coś zyebali, wycięli itp.Bardzo dobrze się bawiłem.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. W Tęczy ten manipulacyjny śmieć już został wyjasniony. Niektórzy po prostu nie nadają się do bycia graczem w 2026 roku.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jakiemuś losowemu jutuberowi to nie ma co wierzyć, ale ofiemu? Gość na pewno ma ograny remake re4 wzdłuż i wszerz
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Nie wiem, dla mnie czwórka nigdy specjalnie wybitna nie była więc liczyłem na jakieś wyjaśnienia z waszej strony czy chłop się nie za bardzo odkleił w swoim materiale.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Koleś od dwóch lat jest na jakiejś dziwnej misji, żeby udowodnić wszystkim jakim downgradem jest remake. Samo to, że tyle to trwa i że nie wystarczył jeden opasły filmik jaki wcześniej wrzucił na YT (pełen kłamstw i oszustw) świadczy o tym jak bardzo boli go sukces tej gry oraz uznanie w oczach większości fanów serii. Po co nakręcił kolejny? Albo dla klików albo dlatego, że ma aż taki ból dupy. Pewnie jedno i drugie. Większość ludzi już dawno ruszyłaby dalej ze swoim życiem, ale on woli siedzieć z lupą przy ekranie i doszukiwać się totalnych bzdet, no bo wiesz, teraz już nie ma dialogu jak Luis śmieje się z cycuchów Ashley albo kubek na stole w chatce ganado został przesunięty o pół metra w prawo i przez to remake jest pozbawiony DUSZY i wręcz NIEGRYWALNY :( Mi też kilka rzeczy nie siadło w RE4R, np wycięcie contentu z kampanii Leona i przerzucenie go do Separate Ways albo ta durna żółta farba informująca nas gdzie mamy iść lub z jakimi obiektami możemy wejść w interakcję, ale to trzeba też wypadałoby uczciwie przyznać co remake robi lepiej (a robi mnóstwo rzeczy), ale tego u niego nie usłyszysz. Gra jest bezdusznym korporacyjnym tworem na równi ze srakami Ubisoftu albo i gorzej: taką typo głosi konkluzję. Raczej ciężko go traktować serio.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. A rzeczywiście miał jeszcze jeden i nawet zapomniałem, zę go oglądałem xdDla mnie to solidny residencik był z bekową fabułką i denerwującą dziewczynką. Remake wydaje się, że zrobił to lepiej (czytałem wszystkie wasze wypociny w tym temacie!) więc chłop chyba ma jakiś problem z tym rimejkiem.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Kurde, jutuber powiedział, że RE4R jest słabe? Idę wymazać te wszystkie godziny przy których bawiłem się wybitnie i przepraszam za swoją postawę, następnym razem wstrzymam się z uformowaniem opinii do czasu aż ktoś mi powie jaką mam mieć
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Dzisiaj mi się losowo wyświetliło na głównej YT. Komentarze nie zaskoczyły ani trochę
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. jutro w pracy do kawki sobie obejrzę jak Bawk rozpierdala typa na atomy
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Na takich filmach się robi najlepsze zasięgi. Jakby nie naginał faktów i nie przypierdalał się na siłę, krytykował to co było faktycznie gorsze niż w wersji og i dla równowagi docenił pozytywne strony, to byłby może lepszy pod kątem merytorycznym materiał, ale nie podkurwiłby ludzi i nie wzbudziłby takiej dyskusji.Trzeba wziąć sobie przeciwnika z wagi ciężkiej, czyli tytuł, który jest powszechnie lubiany i jazda. Najlepiej się przy tym odwoływać do poprzednich części i mówić, że kiedyś to było, a dziś to już nie to samo. Lubię jak ktoś nieraz stanie w opozycji do powszechnych zachwytów, ale pod warunkiem, że ma jakieś ciekawe spostrzeżenia, a nie pierdoli od rzeczy byleby było kontrowersyjnie. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Czokosz