January 30, 20215 yr Czy ta gra to będzie twin stick shooter? Jak tak to zajebiście, bo od czasu Helldivers już dawno nie grałem, a jak grałem w jakieś, to nie przypadły do gustu, patrz: Alienation.
January 31, 20215 yr Jakoś mnie ominęła ta gra, pewnie przez to że ostatnimi czasy Medium był mocno promowany, a tymczasem szykuje się wyborny szpil. Dawać to jak najszybciej.
February 3, 20215 yr W dniu 30.01.2021 o 09:58, ZjemCie napisał: Nie cierpię gier z rzutu izometrycznego , więc nie czekam na tą grę Bardzo sensowny i merytoryczny post. Wejdź do wszystkich tematów z grami/sposobami przedstawienia rozgrywki, jakie ci się nie podobają i napisz, że ich nie cierpisz i i nie czekasz
March 26, 20215 yr No trochę niepoważni, żeby tak bez konkretnej daty, tylko 2021. No, ale jak obejrzałem ten gameplay, tę grafikę, to wygląda to super. Ciekawe czy będzie to też miało wysokie replayability w przyszłości.
March 26, 20215 yr Ciekawe w jakim stanie jest ta gra obecnie, podejrzewam duże problemy pudrowane wybranymi urywkamu gameplayu. Bo z tego co pamiętam to miało to wyjść na premierę xsx.
April 3, 20215 yr 4 godziny temu, Daddy napisał: Jakoś marnie widzę wersję na past geny z taką grafiką.