Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Featured Replies

Opublikowano

Wybierasz z listy którą karierę chcesz grać, natomiast we freeskate i speedrunach masz wszystkie levele w jednym worze z podziałem na części.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 95,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tony dowiózł! Okej, po chwili grania: jest, jak było. Combosy wchodzą jak wściekłe (nie widać tego na filmiku, bo mi łapska dalej drżą). Animacje, o które miałem ból po obejrzeniu trailerów wyglą

• Odpalasz poziom The School odpala się ten kawałek:       I znowu masz kilkanaście lat, twoimi największymi problemami jest zadanie z przyrki i dlugie pobieranie Matrixa n

• Bzduras
    Bzduras

https://www.tonyhawkthegame.com/    

Opublikowano

Ile jest leveli łącznie? Są te z tgps2x?

Opublikowano

Nie i całe szczęście. Jest 18 zwykłych i sekretne.

Opublikowano

Siema wszystkim, mega zajarany, nie mogę się doczekać gierki, sam na desce katam od 15 lat, wychowany na tej serii gier!

Teraz kilka pytanek, dla już grających:

Na czym polega speedrun? Rozumiem, że pomimo, że jest to 1+2. to na początku wybieramy czy chcemy grać 1 czy 2? I następne poziomy odblokowują się po wykonaniu określonej ilości zadań? Oraz na czym polega "level gracza i exp?"

Opublikowano

Speed run to taki tryb "na odwrót" - zamiast upływającego czasu, jest rosnący; robisz cele po prostu jak najszybciej się da. W trybie Skate Tours, czyli karierze, masz do wyboru pierwszą część, drugą i rankingowe (Free Skate, Speed Run i Single Session), więc kariery w dwóch częściach są osobno. W trybie Free Skate masz wszystkie plansze od razu dostępne, a w karierze klasycznie odblokowują się po wykonaniu celów na wcześniejszych poziomach. Level gracza dostaje się za punkty exp za przechodzenie plansz, wbijanie jak największej ilości punktów i combosów, oraz za wykonywanie challenge'y - za te również dostaje się banknoty do wydania w Skate Shopie.

Opublikowano

Super, to wszystko chyba już wiem. :D 

A jak to jest gdy rozpocznę karierę daną postacią, trochę ją "wykokszę" i w trakcie rozgrywki powiedzmy na kolejnym poziomie będą mógł zmienić postać? Jak ze statami? 

Jest maksymalny level do wbicia? 

Edytowane przez Szczurini

Opublikowano

Człowiek w robocie i czeka na sms z euro żeby odebrać. A to i tak zrobi po 15, o ile do tej pory będzie. 

Patch duży na start na PS4? Bo jakiś podobno jest. 

Opublikowano

Jakoś 6-7 gigabajtów.

Opublikowano
11 minut temu, Szczurini napisał:

Super, to wszystko chyba już wiem. :D 

A jak to jest gdy rozpocznę karierę daną postacią, trochę ją "wykokszę" i w trakcie rozgrywki powiedzmy na kolejnym poziomie będą mógł zmienić postać? Jak ze statami? 

Jest maksymalny level do wbicia? 

Staty zbierasz każdemu z osobna, kariera jest dzielona między wszystkich

Opublikowano

Czyli reasumując:

Przechodzę warehouse Hawkiem, nabiłem mu 3 nowe staty, na drugą planszę zmieniam na Reynoldsa i zaczynam od jego "bazowych" stat? 

(pipi)a, no can't wait <3 

Opublikowano

Tak, a jeśli przy okazji zrobiłeś jakieś zadania Jaszczombiem to Reynolds też będzie mieć je odhaczone jako wykonane.

Opublikowano

Czyli Karierę przechodzi się raz, a nie 40?

Opublikowano

Kiedyś się każda postacią przechodziło, pamiętam spidermana jak przyciągał deskę pajęczyna
No i bonusowy level był chyba wlasnie za przejście każda postacią.
W sumie to 2 robilem under 3 hour za małolata.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
13 minut temu, Bzduras napisał:

Tak.

Trochę szkoda.

Opublikowano

Wcale nie, bo musisz każdą postacią przejść, żeby zebrać Stats Pointsy i odblokować filmy. 

Opublikowano

No ale jak wyzwania są skończone to jak je przejść ponownie?

Opublikowano

Ale po wykonaniu zadań z kariery zostaje Ci tylko zebranie statów i challenge, więc nie jest to takie stricte "przejście" gry.

Opublikowano

No to tak, ale zawsze jest coś robić innymi skaterami. 

Opublikowano

Do każdego skatera jest 21 dedykowanych czelendży ;)

Opublikowano

714 dokładnie, są najrozmaitsze, za ilość trików, różne comba, gapy, sekretne rzeczy, jest tego masa. 

Opublikowano

Gram i to najlepszy tony po thugu ,dziś siedzi nocka nie ma bata

Opublikowano

Pierwszy mały sukces:

EhE2Q7hXkAA2cbR?format=jpg&name=large

Niektóre gapy będą naprawdę wymagające, coś pięknego.