Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Horizon II Forbidden West

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 312,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ciekawi mnie czy grafa wygląda lepiej... ktoś, coś?

Opublikowano

Mam jakiegoś buga, bo za nic nie chce mi odpalic dodatku, przeinstalowałem grę jak i dlc od nowa, wszystko na 100%, a nie pojawia mi się nawet komunikat z podziękowaniami za zakup dodatku. 

EDIT:

restart konsoli dopiero pomógł, ehhh, 50 minut zmarnowane 

Edytowane przez Kafaresko

Opublikowano

Prawdopodobnie dla Digital Foundry to będzie nowa jakość. Zrobią z tego połgodzinny materiał o niesamowitym wykorzystaniu mocy ps5. A przeciętny gracz zachwyci się jedynie mozliwością nurkowania tego wielkiego ptako-cośtam w głebinach oceanu. Reszta będzie dla niego taka sama jak w podstawce. :)

Opublikowano

Też nie widzę różnic względem podstawki póki co ale też nie spodziewałem się takowych, jak dla mnie to po prostu nie chciało im się już bawić w robienie tego na PS4 i stąd takie tłumaczenia, chociaż możliwe, że później będą jakieś elementy, które PS4 by już nie pociągnęło, np wspominana walka z bossem.

Opublikowano

W trakcie latania czuć różnice, twarze też wg mnie wyglądają jeszcze lepiej, Aloy i tego staruszka. Ogólnie to na wersje full nextgen poczekamy do 3, chociaż to i tak najładniejsza gra na konsole.

Pesymista square się zdziwi jak zobaczy nowe maszyny :)

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Też już pograłem początek, znakomita prezentacja, duża nowa mapka, nowe skille, maszyny, czego chcieć więcej? 

Opublikowano

A nie wiem, nie jest napisane. Ważne ze jest płynnie, i nic się nie rozmazuje przy obrocie kamerą.

Na pewno poprawiono widoczność i właśnie brak tych dziwnych filtrów podczas latania, tu widać różnicę.

Podejrzewam że brak wersji ps4 jest dlatego by to dlc właśnie tak wyglądające wyszło po roku, a nie po 1,5 na obie konsole, jakiś marketing też pewnie w tym jest.

Opublikowano

W nocy grałem dokładnie 4h, liznąłem może 5% mapy, fabularnie zrobiłem 2 misje, nie dopakowałem żadnej broni i nowego stroju, i mam się przejmować jakimiś speedrunnerami :D

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Przecież logiczne, że dlc można skończyć w 3h, ale contentu na 25h. To duże DLC. 

w Zajebistej cenie. 

Opublikowano

Czujecie jak drży trigger podczas pływania łódką? 4godziny? Więcej czasu zajmie zwiedzanie mapy.

187987bfc5061-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

Wątek fabularny w dlc mocno nawiązuje/kontynuje podstawkę? Może to być wstęp do następnej części czy raczej osobna historia? Dlc do jedynki w sumie jakby ktoś nie ograł to by nie stracił wiele przed forbidden west więc myślę zapytam.

Opublikowano

Jakiś krótki samouczek sterowania/walki  jest czy od razu jazda z koksem?