Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 239
  • Wyświetleń 38,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serio? Przecież to wygląda jak wczesne PS4. Co jest z Wami ludzie? Cały świat czeka na jakieś info od Sony, ci rzucają ochłap w postaci filmiku z gierki która wygląda jak sprzed 4 lat, a na forum jara

• Tak, widziałem też twoje inne porównania, wcześniej pisałeś o alkoholikach. Albo jesteś, albo nie, nie ma żadnych odcieni szarości, bo nie możesz pić alkoholu nie będąc alkoholikiem.

• Nie wszystko na świecie jest zerojedynkowe. O frostim mówią, że jest gejem, on sam stanowczo mówi, że jednak hetero, czyli 0, albo 1, a co jak jednocześnie on i jego prześmiewcy mają rację, i lubi i c

Opublikowano

możliwe ze zrzyna, ale zawsze to sackboy, a nie mario w 640p na switchu

Opublikowano

No mi się też skojarzyło z SM 3D World. Fajna gierka, będzie grane z juniorem w co opie. 

Opublikowano
  • Autor

Mnie sie spodobala od pierwszego spojrzenia. Balem sie tylko o dlugosc kampani, ale tytul mowi jedno: to bedzie wielka przygoda, przy okazji nawiazujac do oryginalu.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Cieszę się, że lbp w końcu przeszło w 3d (choć wydaje się, że kamerą dalej nie będziemy mogli sterować), tylko szkoda, że porzucili przy tym edytor :/ Bez tego to jednak zostaje przy marianie. 

Opublikowano

Gdzieś mi mignęło że ma być kanapowy coop dla 4 osób, jeśli to prawda to może być co wiele osób przyciągnie do siebie

Opublikowano
Godzinę temu, MBeniek napisał:

Cieszę się, że lbp w końcu przeszło w 3d (choć wydaje się, że kamerą dalej nie będziemy mogli sterować), tylko szkoda, że porzucili przy tym edytor :/ Bez tego to jednak zostaje przy marianie. 

Może to być zaleta, skoncentrują się na kampanii. 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, MBeniek napisał:

Wydaje mi sie, ze edytor to masz w Dreams. Tutaj stawiają na obfita przygodę, co osobiście mnie cieszy. Pięknie to wygląda, a różnorodność plansz to kolejna wysoka półka. Trudno sie nie zgodzić. 

Opublikowano

Bardzo się cieszę z tego tytułu i mocno liczę, że wyjdzie na premierę konsoli. Chciałbym też, by bez edytora gra była dłuższa. Jest to idealna seria do gry z drugą połówką. Dla mnie zakup obiwiazkowy.

Opublikowano
2 godziny temu, MBeniek napisał:

Bez tego to jednak zostaje przy marianie. 

Yyy a nie można to i to? Przecież dobrych platformówek (i to w 3D), nie ma zbyt dużo.

Opublikowano

Ja tam nikomu nie bronię. ;)  Tylko po ostatnim lbp, za które odpowiadało właśnie sumo digital, i które odpuściłem sobie po paru poziomach kampanii, podchodzę teraz sceptycznie. Tym bardziej, że tym razem społeczność graczy już nie pomoże. A marian to jednak gwarancja jakości.

Opublikowano
  • Autor

No to przypomnij sobie LBP Vita, gdzie wszystkie atuty Vity były użyte w grze i to bardzo wyraziście. Przepuszczam, ze tu będzie podobnie. Mur beton będzie sztosik. 

LBP 3 to bylo po prostu coś nowego, co nie każdemu podeszło. Tutaj mamy sprawdzony system przeniesiony w lekkie 3D. Sama słodycz. 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Z tym że LBP Vita nie robiło Sumo. 

Na razie maja jedna grę na koncie w serii, trójkę. Teraz będzie ich druga. 

Dla mnie to jedyna gra z serii której jeszcze nie ograłem a mogłem (nigdy nie miałem PSP wiec ta tez mnie ominęła). Jak będzie jakaś dobra promocja to się w końcu zaopatrzę. 

Tak tez zostawię tutaj dla przypomnienia jeden z moich ulubionych trailerów poprzedniej generacji. Matko ile razy ja go oglądałem. LBP2 to był sztos <3

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, - V - napisał:

Z tym że LBP Vita nie robiło Sumo. 

Nie chce sie spierac ale wikipedia podaje, ze jednak maczali tam palce. 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja cię kręcę, od jakiegoś czasu siedzi mi w głowie ta gra, a sam trailer obejrzałem już kilka razy. 

Dziwne, bo stylistyka i same z gry z tej serii średnio mi podchodziły. Sam się sobie dziwię, ale ta wygląda na elegancką grę do coopa. 

Taki czysty fun, jak tak na to patrzę. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Świetny materiał. Jeżeli będzie jak mówi to zapowiada sie kolejny szpil w tym świecie. 

W dniu 12.06.2020 o 20:45, Figuś napisał:

Gdzieś mi mignęło że ma być kanapowy coop dla 4 osób, jeśli to prawda to może być co wiele osób przyciągnie do siebie

Fajnie ze potwierdzili kanapowy coop. Czekam bardziej niz moje dzieci :banderas:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Serio? Przecież to wygląda jak wczesne PS4. Co jest z Wami ludzie? Cały świat czeka na jakieś info od Sony, ci rzucają ochłap w postaci filmiku z gierki która wygląda jak sprzed 4 lat, a na forum jaranko [emoji2357][emoji2357][emoji2357][emoji2357][emoji2357][emoji2357][emoji2357]

Opublikowano

kogoś interesuje platformówka, albo ma dzieciaka/dziewczynę/chłopaka/babcię/ojca/ciocię i chce pograc w coś co sie do tego nadaje

ale dziwne. 

osobiście chciałem to na launch ale poczekam aż się cena uspokoi :p 

Edytowane przez nero2082

Opublikowano

No też nie wiem o chodzi - wygląda zabawowo do pogrania razem, grafika to mnie tam lotto w tym przypadku. Schludnie, kolorowo i 60fps. Na PS5 pewnie szybko stanieje, więc wtedy się kupi, a jak to nie potrzebuje nowej generacji to weźmie sobie na poczciwe PS4.

Nie widzę, że tutaj o gierce latały jakieś peany, raczej wszyscy liczą na solidny tytuł, a ten z filmików właśnie tak wygląda.

Opublikowano

Wyglada swietnie, mega się cieszę że Sackboy wraca. Chyba w okolicach świat sobie zrobie prezent razem z Moralesem :) 

• 2 tygodnie później...