Skocz do zawartości

Wysrywy z resetery

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Na grupe Pixela ktos wrzucil tego newsa o usunieciu znaku "ok", Tadziowi Zielińskiemu naczelnemu lewakowi z PE znowu dupa pękła, że rasizm wszedzie, jak ludzie zaczeli krytykowac te decyzje. Niestety skasował już posta :(

https://ithardware.pl/aktualnosci/producent_call_of_duty_usuwa_gest_reka_quot_ok_quot_w_celu_walki_z_rasizmem-12711.html?fbclid=IwAR16bd8zi_LRgfTNb6eRNNVo-IJ5qU8FKaoEdBxCV7q-o04yUo1EkuhWcIA

• Odpowiedzi 587
  • Wyświetleń 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

jakieś screeny latają? :( 

Tadzio sporo zrobił dla polskiej branży + niezapomniane chwile w Hyper ale odkleja się mocno w sprawach politycznych i łatwo go striggerować

Edytowane przez suteq

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Założył, że są tylko dwie płcie.

11 godzin temu, zloto napisał:

Zasugerował płeć :dog:

Chodzi o to że napisał że Abby nie jest transem, a jej model był oparty na 100% kobiecie - a więc według ery zasugerował że mężczyźni identyfikujący się jako kobiety nie są 100% kobietami. Dlatego dostał bana za "transfobie"

Dlatego niech forumowe lewaki na niskim levelu próbujące bronić wyglądu Abby pisząc że kobiety tak mogą wyglądać - w oczach swoich mistrzów jedi lewicowej rewolucji z zachodu jesteście faszystowskimi transfobami xd

Edytowane przez Observer

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, suteq napisał:

jakieś screeny latają? :( 

Tadzio sporo zrobił dla polskiej branży + niezapomniane chwile w Hyper ale odkleja się mocno w sprawach politycznych i łatwo go striggerować

Ja nie mam, ale to nie jest pierwszy raz. W PE tez przemycał te swoje lewackie odpały, musiałem przestać go czytac.

Opublikowano
47 minut temu, Observer napisał:

Chodzi o to że napisał że Abby nie jest transem, a jej model był oparty na 100% kobiecie - a więc według ery zasugerował że mężczyźni identyfikujący się jako kobiety nie są 100% kobietami. Dlatego dostał bana za "transfobie"

Co? xD Przecież tego nie da się przeczytać bez śmiechu, a co dopiero zrozumieć, klasycznie, o hooy im chodzi w ogóle

Opublikowano
2 godziny temu, teddy napisał:

O recenzji AJ

QGSzM8J.png

XD co to za odpady tam moda maja to ja nawet nie

XDDDDDDDDDDD

Życzę by to forum zdechło zadławiajac się 100% męskim kótahem.

Opublikowano
  • Autor

Kazdy post tam to jak krok na polu minowym, nawet uzytkownik @Bansai miał wpadke

Opublikowano
18 minut temu, Shen napisał:

Kazdy post tam to jak krok na polu minowym, nawet uzytkownik @Bansai miał wpadke

No mam wrażenie, że tam jest więcej użytkowników po banie, jak zwykłych :obama:

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

23k dostało bany, 50k aktywnych kont

I czacie - z tych 50k, 1-2k sieje ferment że postać w grze ma murzynska maskę i developer, gdzie te max 2k to jest korva jakiś 0,1% przyszłych posiadaczy gry, sie ugina xd poyebane.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Ci wszyscy zbanowani użytkownicy, których wrzucacie zostali wykopani konkretnie za cytowane tu posty, czy ogólnie? 

Opublikowano
4 minuty temu, Hela napisał:

Ci wszyscy zbanowani użytkownicy, których wrzucacie zostali wykopani konkretnie za cytowane tu posty, czy ogólnie? 

za cytowane posty.

Opublikowano

No i jak tu nie kochać tej firmy? :banderas: Zaoszczedzone pieniadze na tlou2 chyba przeznacze na druga kopie CP 

Opublikowano

niby lewaki ale jak prawdziwi imperialiści chcieliby, żeby zaściankowa firma z polandii grała jak jej zagrają

wyborna hipokryzja

Opublikowano
  • Autor

To jest ta cała lewacka tolerancja xd

Miałem nie kupować cyberpunka na premiere, ale chyba zmienie zdanie :yao:

Edytowane przez Shen

Opublikowano

dalej przeżywają brak murzynów w wiedźminie 3?

Opublikowano
  • Autor

Jak rowniez brak murzynow w kingdom come:pawel:

Sprawdze jutro tamten temat, zobacze ile banow poleciało

Opublikowano
9 minut temu, Shen napisał:

Sprawdze jutro tamten temat, zobacze ile banow poleciało

Ja już widzę co najmniej 3 kandydatów. xD

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, suteq napisał:

Ja już widzę co najmniej 3 kandydatów. xD