Opublikowano 7 lipca 20204 l Autor Na grupe Pixela ktos wrzucil tego newsa o usunieciu znaku "ok", Tadziowi Zielińskiemu naczelnemu lewakowi z PE znowu dupa pękła, że rasizm wszedzie, jak ludzie zaczeli krytykowac te decyzje. Niestety skasował już posta https://ithardware.pl/aktualnosci/producent_call_of_duty_usuwa_gest_reka_quot_ok_quot_w_celu_walki_z_rasizmem-12711.html?fbclid=IwAR16bd8zi_LRgfTNb6eRNNVo-IJ5qU8FKaoEdBxCV7q-o04yUo1EkuhWcIA
Opublikowano 7 lipca 20204 l jakieś screeny latają? Tadzio sporo zrobił dla polskiej branży + niezapomniane chwile w Hyper ale odkleja się mocno w sprawach politycznych i łatwo go striggerować Edytowane 7 lipca 20204 l przez suteq
Opublikowano 7 lipca 20204 l 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Założył, że są tylko dwie płcie. 11 godzin temu, zloto napisał: Zasugerował płeć Chodzi o to że napisał że Abby nie jest transem, a jej model był oparty na 100% kobiecie - a więc według ery zasugerował że mężczyźni identyfikujący się jako kobiety nie są 100% kobietami. Dlatego dostał bana za "transfobie" Dlatego niech forumowe lewaki na niskim levelu próbujące bronić wyglądu Abby pisząc że kobiety tak mogą wyglądać - w oczach swoich mistrzów jedi lewicowej rewolucji z zachodu jesteście faszystowskimi transfobami xd Edytowane 7 lipca 20204 l przez Observer
Opublikowano 7 lipca 20204 l Autor 7 minut temu, suteq napisał: jakieś screeny latają? Tadzio sporo zrobił dla polskiej branży + niezapomniane chwile w Hyper ale odkleja się mocno w sprawach politycznych i łatwo go striggerować Ja nie mam, ale to nie jest pierwszy raz. W PE tez przemycał te swoje lewackie odpały, musiałem przestać go czytac.
Opublikowano 7 lipca 20204 l 47 minut temu, Observer napisał: Chodzi o to że napisał że Abby nie jest transem, a jej model był oparty na 100% kobiecie - a więc według ery zasugerował że mężczyźni identyfikujący się jako kobiety nie są 100% kobietami. Dlatego dostał bana za "transfobie" Co? xD Przecież tego nie da się przeczytać bez śmiechu, a co dopiero zrozumieć, klasycznie, o hooy im chodzi w ogóle
Opublikowano 7 lipca 20204 l 2 godziny temu, teddy napisał: O recenzji AJ XD co to za odpady tam moda maja to ja nawet nie XDDDDDDDDDDD Życzę by to forum zdechło zadławiajac się 100% męskim kótahem.
Opublikowano 7 lipca 20204 l Autor Kazdy post tam to jak krok na polu minowym, nawet uzytkownik @Bansai miał wpadke
Opublikowano 7 lipca 20204 l 5 minut temu, XM. napisał: Życzę by to forum zdechło zadławiajac się 100% męskim kótahem.
Opublikowano 7 lipca 20204 l 18 minut temu, Shen napisał: Kazdy post tam to jak krok na polu minowym, nawet uzytkownik @Bansai miał wpadke No mam wrażenie, że tam jest więcej użytkowników po banie, jak zwykłych
Opublikowano 7 lipca 20204 l Pamiętajcie też, że bana dostać można za jeden post głównie jeśli jesteście nowym kontem.
Opublikowano 7 lipca 20204 l 5 minut temu, 20inchDT napisał: 23k dostało bany, 50k aktywnych kont I czacie - z tych 50k, 1-2k sieje ferment że postać w grze ma murzynska maskę i developer, gdzie te max 2k to jest korva jakiś 0,1% przyszłych posiadaczy gry, sie ugina xd poyebane. Edytowane 7 lipca 20204 l przez XM.
Opublikowano 9 lipca 20204 l Ci wszyscy zbanowani użytkownicy, których wrzucacie zostali wykopani konkretnie za cytowane tu posty, czy ogólnie?
Opublikowano 9 lipca 20204 l 4 minuty temu, Hela napisał: Ci wszyscy zbanowani użytkownicy, których wrzucacie zostali wykopani konkretnie za cytowane tu posty, czy ogólnie? za cytowane posty.
Opublikowano 9 lipca 20204 l Jak macie ochotę poczytać Resetowe frustracje na CD Projekt Red to zapraszam: https://www.resetera.com/threads/diversity-must-not-lead-to-conflict-according-to-cd-projekt-red-studio-head-pcgamer.244684/ Ależ z nimi jadą. Edytowane 9 lipca 20204 l przez Cedric
Opublikowano 9 lipca 20204 l No i jak tu nie kochać tej firmy? Zaoszczedzone pieniadze na tlou2 chyba przeznacze na druga kopie CP
Opublikowano 9 lipca 20204 l niby lewaki ale jak prawdziwi imperialiści chcieliby, żeby zaściankowa firma z polandii grała jak jej zagrają wyborna hipokryzja
Opublikowano 9 lipca 20204 l Autor To jest ta cała lewacka tolerancja xd Miałem nie kupować cyberpunka na premiere, ale chyba zmienie zdanie Edytowane 9 lipca 20204 l przez Shen
Opublikowano 9 lipca 20204 l Autor Jak rowniez brak murzynow w kingdom come Sprawdze jutro tamten temat, zobacze ile banow poleciało
Opublikowano 9 lipca 20204 l 9 minut temu, Shen napisał: Sprawdze jutro tamten temat, zobacze ile banow poleciało Ja już widzę co najmniej 3 kandydatów. xD
Opublikowano 9 lipca 20204 l Autor 3 minuty temu, suteq napisał: Ja już widzę co najmniej 3 kandydatów. xD jednego faworyta juz tam mam Dobrze, że go do Białegostoku nie wywiało