Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 239
  • Wyświetleń 33 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
17 godzin temu, maciucha napisał:

Kazdy czeka az cena spadnie :rayos:

240zl za 6 leveli? No chyba tylko najwieksi fani sie skuszą. 

Ale ponoć przy replayach te levele się jakoś remixują. Nie wiem do końca jak to działa, ale tak to zrozumiałem po recenzji ACG.

Opublikowano
  • Autor

Nie no, granie w Hitmana, żeby przejść go dla fabuły, tylko raz odwiedzając level, mija się z celem. Nie od tego jest ta gra.

Opublikowano

Oczywiście. Mi chodzi o to, że w Hitmanie 1 i 2 levele zawsze były takie same, chyba poza escalations. Nie wiem jak jest w 3, ale ACG mówił że coś tam się zmienia. Wiesz może co?

Opublikowano

Dwójka też miała w sumie 5 dużych leveli + malutka Nowa Zelandia, a spędziłem 100+ godzin ;) Czekam na wypłatę i na pewno też biorę. Ilość wyzwań na każdej mapie to spokojnie 10-12h na jedną bez poradników (chociaż czasem imho się nie da i odkrycie pewnych rzeczy to fart albo lizanie ścian).

Opublikowano
W dniu 30.01.2021 o 18:01, estel napisał:

Ale ponoć przy replayach te levele się jakoś remixują. Nie wiem do końca jak to działa, ale tak to zrozumiałem po recenzji ACG.

Może chodzi o rozmieszczenie przedmiotów jak i dodatkowe postacie przy głównych celach, ale takie coś było przy wyższych poziomach trudności już w jedynce czy dwójce.

Opublikowano
  • Autor

Panie, gdyby nie Mr Freeze to bym nie wymaksowal poprzednich Hitmanow. To najlepszy kanał o Hitmanie. Dobry tez jest i godny polecenia Hitman Series. 

Opublikowano

Sorry, za duża beke zlapalem aż mnie przytkalo żeby sprawdzić temat:pechowiec:

Opublikowano
Spoiler

Włączyłem wczoraj Berlin i mimo, że siedzę tam już 2 godzinę to nadal końca nie widać. Z ciekawości sprawdziłem w poradniku ile przede mną i załamałem się jak bardzo przepastny jest to etap :dynia:

Nie powiem, że ten etap (Berlin) trochę mnie w tej grze zaskoczył pod tym względem :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy odpalając misje z poprzednich odsłon w Hitmanie 3, można wymusić w nich język polski? Sama trójka niestety polonizacji nie otrzymała, a dwie poprzednie gry z serii faktycznie miały polskie napisy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pobierał ktoś na Xboxa, a ma jednocześnie dwójkę? Przechodzą achievementy? Czy dalej cyrki?

Opublikowano

A jak ten Dubaj odpalić? Ja mam tylko nightcall, a za reszta musiałbym zapłacić.

E: wszystko jasne,trzeba było założyć konto ioi.

Opublikowano

super! obadam obsluge vr

ogolnie czekam na jakąs promoceje na pakiet 1-3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Albo w tym kraju nikt pudełka nie kupił, albo przez cross-platform gra nie chcę tanieć więc w końcu kupiłem kluczyk :( Ale warto było, Dartmoor jest genialne, klimat wylewa się z każdego pokoju, świetne zabójstwa, jeszcze lepszy patent z rozwiązywaniem zagadki rodzinnej niczym Poirot :banderas:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Od dzisiaj na PSStore można kupić edycję standardową i deluxe przecenione o 50% w ramach letniej wyprzedaży. 

Zauważyłem też, że można wykupić Access Pass, który da dostęp do lokacji z 1 i 2 części. Pytanie do lepiej zorientowanych: czy w tym przypadku nie muszę mieć poprzednich części zainstalowanych?

Opublikowano

Nie musisz, ściągasz ze sklepu lokacje z 1 i 2 częsci jako dodatki do trójki. Polecam, lokacje w trójce są świetne ALE mają dla mnie ogromną wadę - tylko po 3 misje fabularne w każdej lokacji, co jest śmiesznie mało w porównaniu do 7-8 na każdej mapie w poprzednich cześciach.

Opublikowano

Dzięki, chyba się skuszę na wersję Deluxe + Access Pass. Co prawda w 1 i 2 część grałem już na PC, ale on był już na to za słaby ;) Więc posiadanie całej trylogii i możliwość ogrzania tego na PS5 jest bardzo interesująca.