Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Wyświetleń 209,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
4 minuty temu, kanabis napisał:

Nie no ale bez jaj , Robert jak to czytasz potrenuj te karne

Nie wiem kto wymyślił te dreptane karne, ale to jest najgorsze chujostwo. Rozpędź się, zapakuj petardę po rogu i tyle. A nie kurwa kujawiak i hopsasa.

Opublikowano

jakby nie mieli Mbappe to byliby do ogrania, Kylian ich dociągnie do półfinału samemu 

a potem odpadną z Portugalią, bo grają na pełnym pampersie

Opublikowano

Fajnie ze w tym meczu naprawdę zagraliśmy dobrze i momentami jak równy z równym z Francją. Wstydu nie ma, za ten mecz.

Opublikowano
Teraz, krzysiek923 napisał:

ale to jest to na co nas stać, to jest nasz obecny poziom i tak powinniśmy grać

No i zagraliśmy.

Opublikowano
1 minutę temu, krupek napisał:

No dobra, ale ten Grosicki to sobie już wszedł jako ciekawostka, mecz był rostrzygnięty to chłop nie miał kompletnie żadnej odpowiedzialności ani presji. 

Przypominam, że w eliminacjach i Lidze Narodów walił kasztany, biegał jak głupek i sam nie nadążał za sobą.

Chlop jest spoko ale nie kazdy pamieta ze ma staminy na 10 minut. Nie bez powodu jest gwiazdą jagielonii

Opublikowano

Jak Michniewicza nie wymienią na solidnego, zagranicznego trenera to lepiej niech go nie zmieniają, bo to nic nie zmieni.

Opublikowano

No nareszcie koniec tej nerwówki. :balon: Każdy turniej taki sam. Ledwo wyjść z grupy i potem tylko solidny wpierdol. 

Opublikowano
Teraz, krupek napisał:

Jak Michniewicza nie wymienią na solidnego, zagranicznego trenera to lepiej niech go nie zmieniają.

Toć kontrakt ma już przedłużony 

Opublikowano
5 minut temu, kanabis napisał:

Beskitu gosc mial ratio jak Penaldo a teraz taka padaka 

Mental - w każdym sporcie tak jest.

Idzie Ci wszystko, a nagle raz, drugi coś nie wychodzi i sam zaczynasz wątpić w siebie. Psychika w sporcie jest kluczem.

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

Nie wiem kto wymyślił te dreptane karne, ale to jest najgorsze chujostwo. Rozpędź się, zapakuj petardę po rogu i tyle. A nie kurwa kujawiak i hopsasa.

No ta, ale jakby nie bylo do tej pory Lewemu to wychodzilo swietnie. 

No ale chlop ma swietny, mocny strzal wiec moglby z tym skonczyc i strzelac wlasnie jak Ronaldo skoro najprawdopodobniej cos mu sie zblokowalo w dynce

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

No jak strzelasz normalnie, to nie wiesz gdzie bramkarz będzie się rzucał, loteria, a jak podskoczysz to widzisz w którą stronę go niesie. To nie styl był problem tylko presja.

Opublikowano
2 minuty temu, krupek napisał:

Jak Michniewicza nie wymienią na solidnego, zagranicznego trenera to lepiej niech go nie zmieniają, bo to nic nie zmieni.

Przecież kurwa ten bandzior ma już z automatu przedłużoną umowę za wyjście z grupy lol. Więc jeszcze z tym spaślakiem się pomęczymy. 

Opublikowano

Nie wiem czy to możliwe z drabinki, ale lepiej żeby nie wszedł finał Francja-Argentyna, bo dziadki borowe znowu będą pier.dolić, że odpadliśmy z mistrzem i wicemistrzem świata xd a tak na dobrą sprawę to każda inna drużyna z top16 by nas tu zjadła. 

Opublikowano
Teraz, mcp napisał:

Nie wiem czy to możliwe z drabinki, ale lepiej żeby nie wszedł finał Francja-Argentyna, bo dziadki borowe znowu będą pier.dolić, że odpadliśmy z mistrzem i wicemistrzem świata xd a tak na dobrą sprawę to każda inna drużyna z top16 by nas tu zjadła. 

Czy ja wiem, możemy tak ciągle gdybać.

Dzisiaj zagraliśmy najlepsze 45 min na tym mundialu, gdybyśmy prowadzili 1:0 po strzale ziela ten mecz mógłby wyglądać inaczej. Ale to tylko gdybyanie.

Opublikowano

Dobry mecz, chłopaki dziś bardziej na luzie, z Argentyną spięte dupy, byle awans dowiezc. Wstydu nie ma, ale nie ma co sie oszukiwać, na więcej nas nie stać.

Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał:

Czy ja wiem, możemy tak ciągle gdybać.

Dzisiaj zagraliśmy najlepsze 45 min na tym mundialu, gdybyśmy prowadzili 1:0 po strzale ziela ten mecz mógłby wyglądać inaczej. Ale to tylko gdybyanie.

No, albo jakby Giroud nie skiksował.

Opublikowano

Dzieki za grafike nero2082, bardzo pomocna.

Opublikowano
Teraz, Shen napisał:

Wstydu nie ma, ale nie ma co sie oszukiwać, na więcej nas nie stać.

Dla mnie to jest max jakiego oczekuje od obecnej kadry, wszystko więcej to miły bonus i po takich meczach nie można narzekać.

Opublikowano
Teraz, [InSaNe] napisał:

Spalony był.

A nie wiem, może byłem szoku wtedy i nie ogarnąłem.

Opublikowano
10 minut temu, krzysiek923 napisał:

No jak strzelasz normalnie, to nie wiesz gdzie bramkarz będzie się rzucał, loteria, a jak podskoczysz to widzisz w którą stronę go niesie. To nie styl był problem tylko presja.

Jak strzelasz z pełną mocą po rogach, to bramkasz nie doleci do tych piłek.