Opublikowano 24 lipca 20204 l Autor Screeny i gif Pierwszy raz wesprę przez Kickstartera. Spełnienie marzeń prawie. Prawie bo to nie Suiko 6. Edytowane 24 lipca 20204 l przez Basior .
Opublikowano 24 lipca 20204 l W jakimś sensie to może być moje spełnienie marzeń. Gdyby jeszcze Miki Higashino do muzyki wziąć...
Opublikowano 24 lipca 20204 l Nawet dobrze, że nie Suikoden ale inna nazwa gry z taką samą mechaniką i gameplayem. No i nowa historia.
Opublikowano 25 lipca 20204 l na bank dluzej ;/ W kazdym razie, juz jest flejm, bo postac murzynki pochodzi z zacofanego technologicznie ludu mieszkajacego w lesie xD
Opublikowano 25 lipca 20204 l Przeczytałem i pomyślałem "ciekawe czy Czezky już sobie wali". Świetnie to wygląda.
Opublikowano 25 lipca 20204 l Mam nadzieje, ze faktycznie uksztaltowanie terenu w walce tak bedzie wygladac - super.
Opublikowano 25 lipca 20204 l Autor Spoko wywiad. Szefowie kuchni - aż mi się genialna minigierka z S2 przypomniała.
Opublikowano 27 lipca 20204 l Autor Backer 530 I to wersja na wypasie. Btw nigdy nic z KS nie "zamawiałem". Mam nadzieję, że nie będzie problemów z kartą jak będą pobierać (PKOBP).
Opublikowano 27 lipca 20204 l Juz uzbierali prawie 750k Euro. W tym tempie to do jutra zrobia ponad milion i wydadza na konsole.
Opublikowano 28 lipca 20204 l Nie grałem nigdy w Suikodeny. Wygląda to jak Octopath Traveler. Jak mówicie, że to takie dobre to może sam wesprę.
Opublikowano 28 lipca 20204 l Ja wlasnie wsparlem. Teraz trzeba czekac, oby sie wyrobili do tego 2022.
Opublikowano 28 lipca 20204 l No ja wczoraj, 2x digital - ale nie liczę na 2022, jak wyjdzie w pierwszej połowie 2023 będę zadowolony.
Opublikowano 28 lipca 20204 l Ja wzialem tylko edycje na nosniku, cos ok 6k yenow mnie to wynioslo. Oby im dobrze poszlo i czekam na newsy.