Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIFA 21 - ULTIMATE TEAM

Featured Replies

Opublikowano

do div4 ostatnio relegowali się przecież wszyscy z div 1,2,3 bo tam dobre i łatwe nagrody 

więc możesz mieć nieciekawe doświadczenia :p

• Odpowiedzi 199
  • Wyświetleń 28 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zadanie zrobione, i paczka dupę urwała     dz.dz.dz.dzieeeki EA

• Co jest ku** z tą grą. Bez kitu. 3 dywizja, najwyższe nagrody czyli 2 mega paczki rzadkich + jeszcze jedna z samymi rzadkimi zawodnikami, a mi wypada totalny szrot. Bez kitu. Po co to w ogóle grać i s

• Nagrody z tej, w której startowałeś. Zawsze tak było.

Opublikowano

Nieee. 4 na luzaku. Ja czasami wbijam do 2 się przywitać i znikam. A tak to głównie 3. Parę dni temu spadłem do 4, ale od razu awansowałem,więc na luzie.

Opublikowano

Tak w kwestii narzekania na granie w wyższych ligach i ograniczone możliwości rozgrywania piłki czy jej odbioru to polecam poszukać na temat gry "off the ball". Bardzo użyteczna rzecz zarówno w obronie jak i ataku ;)

Opublikowano

No wlasnie to jest moj najwiekszy problem, dzisiaj 7 meczow 5 porazek i poza jedna wszystkie grube.

w obronie moja gra wyglada tak

w druga strone, 90% moich podan jest przecinanych, zakladam, ze po prostu gram czytelnie i co bardziej kumaci mnie po prostu czytaja na luzie. no i ok. bardziej mnie zastanawia jakim cudem ja dobilem ponad 1800 ratingu i od tamtego czasu nonstop przegrywam :P

to czego najbardziej chcialbym sie nauczyc to taka bliska gra obronca bez L2 bo to na mnie dziala najlepiej. ci obroncy sa jakby przyjklejeni do mnie i wystarczy tapnac kwadrat. ja sie nie potrafie zblizyc do napastnika.

Opublikowano
  • Autor

Nie atakuj jak on się bawi w skille, poczekaj przed i tylko wystawiasz nogę jak kończy skilla bo wtedy jest moment na odebrania piłki

także używaj drugiego pomocnika on będzie robił lekki pressing na typa z piłką, a ty będziesz ustawiał obrońcę tam gdzie inni otwierają się żeby przeciąć podanie albo od razu zabierać piłkę 

Opublikowano

Gra ktoś dziś rivals? Nosz ku**, 3 razy mnie już dziś wyje bało z serwerów gdy wygrywałem. Nawet jak wygrywałem 8:2 i była 82 minuta to zaliczyło walkower. Co za po (pipi)ane EA!!! Przez 2 miechy mnie nie wywaliło tyle razy co dziś przez 3h.

Opublikowano

ja dzisiaj dwa zwyciestwa - awans do 3

potem dwie porazki - spadek do 4

znow dwa zwyciestwa - awans do 3

i wylaczylem. czyli po prostu jestem za dobry na 4 i za slaby na 3. wiec pewnie bede sie tak bujal :D

Opublikowano

Ja to wczoraj odniosłem wrażenie, że obraz zrobił się jakoś dziwnie jaskrawy i strasznie dawało po oczach. Wcześniej nic nie zmieniałem i było ok, a wczoraj myślałem że się porzygam od patrzenia na TV. Platforma XOX. Ktoś zaobserwował takie coś? 

Opublikowano
  • Autor
21 hours ago, Ölschmitz said:

ja dzisiaj dwa zwyciestwa - awans do 3

potem dwie porazki - spadek do 4

znow dwa zwyciestwa - awans do 3

i wylaczylem. czyli po prostu jestem za dobry na 4 i za slaby na 3. wiec pewnie bede sie tak bujal :D

jak chcesz to dodawaj i możemy se pograć friendlies i poćwiczyć obronę

Opublikowano

dodam, chetnie. nie gram duzo, mozemy sie albo zlapac ad hoc, albo umowic ktoregos dnia pod wieczor ;]

Opublikowano

Dobra, to co odwala ten Pan to WTF! Jest wszędzie, chodzi jak maszyna i turbo przyspiesza. Kupiłem i w fut champions 6 win pod rząd. Gość jest masakryczny 8f2895e6071972757e875ca663aea39e.jpg

Opublikowano

Ja mam jego totw i jestem zachwycony tez. Brakuje mi z 60k zeby ich podmienic. Dalem mu „deadeye” i nie dosc, ze zwinny i szybki to jeszcze pieknie strzela z dystansu i masakrujaco podaje.

Opublikowano

W kur we je bana patusiarska gra. Brakowała mi 1 wygrana do Gold 2 i zostały 2 mecze. Więc co robi ea? W pierwszym meczu ustawia nam niemal identyczne stroje [emoji2357][emoji2357][emoji2357] Oczywiście nie szło grać i porażka. No to w drugim ustawiam stroje manualnie, czarne dla przeciwnika. Co robi ea? Ma to w (pipi)e i ustawia czerwone... Gdzie moje są biało czerwone, jakimś cudem udało się wygrać. Ale to są jakieś jaja...

W ogóle gra tu ktoś na poziomie elity 1 albo 2?

Opublikowano
  • Autor

Jeśli lubisz ta grę i chcesz mieć psychikę ok to nie graj WL, bo to naprawdę rozpierdala człowieka 

Gold 3 miał zawsze najlepsze nagrody i tak chyba ze cos zmienili 

Opublikowano

Ja już przestalem się pocić, na luzie dobijam te 14 winow i nie gram dalej WL

Opublikowano
  • Autor

Cisza tutaj wiec daje team update

QBT4ktX.png

Wypadł Allan i wszedł Marquinhos i upgrade do juz meta Diego Carlos-a, Rivals/WL wogule mi nie podchodzi, bo ile można grac przeciwko Neymar/Mbappe/Ronaldo albo Werner/Martial wiec ostatnio robię tylko Battle Squads na World Class/Legendary

Dzisiaj dali wszystkim Beckham-a 86 ale karta z Real Madrid wiec mi w ogóle nie pasuje, będzie na ławce i może wejdzie pod koniec meczu jak będzie jakiś rzut wolny

w paczkach z Division Rivals/Squad Battles albo pre-order-a....pusto jak nic

Opublikowano

Beckham nadaje się do gry? Bo w pesie dali kiedyś Beckhama, ale miał staminy na 30 minut gry, rozwinąć się też to nie dało, bo miał 2 levele.

Opublikowano

Próbuję zrobić wyzwanie tygodniowe w którym jest napisane żebym zdobył 3 bramki w meczach towarzyskich. Próbowałem z CPU, próbowałem na FUT Live i mimo wbicie setki bramek nadal nie zmienia mi postępu. Coś się zglitchowalo czy o co może chodzić? 

Opublikowano
  • Autor
4 hours ago, Matriks_1111 said:

Próbuję zrobić wyzwanie tygodniowe w którym jest napisane żebym zdobył 3 bramki w meczach towarzyskich. Próbowałem z CPU, próbowałem na FUT Live i mimo wbicie setki bramek nadal nie zmienia mi postępu. Coś się zglitchowalo czy o co może chodzić? 

Zagraj z kumplem z listy przyjaciół 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie czy ktoś gra w to cudo na XO? Potrzebowałbym wbić dziś jeden meczyk towarzyskich (zadanie tygodniowe), ale nikt z friendlisty aktualnie nie jest dostępny w grze. Grywam głównie wieczorami po 22. Jak coś to proszę o PW :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ciekawy filmik, jak widać skurwiałe korpo EA kombinuje i rucha graczy jak tylko chce.

No jak tam gracze FUT? Grajcie dalej sobie, kupujcie graczy za realne pieniążki i dalej dawajcie zarabiać tym hienom i hipokrytom :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Moja bezuzyteczna juz ekipa po sprzedaniu XOX, i tak mialbym duzo grzebania z wyborem zawodnikow ligi Hiszpanskiej po przejsciu z Angielskiej :lapka: Dwoch zawodnikow jest niewymiennych, widac ktorych

EDIT: Bezuzyteczna, moze komus sie przyda na XO to moge wystawic na sprzedaz :corvo: Nie oczekuje nic w zamian ale w F22 przyda mi sie elitarny Casemiro :kaz:

384F2E08-E028-4E8D-82AC-5987BAA73E80.jpeg

4F58C90E-66BE-444B-939D-F85F002173DE.jpeg

8A1672F5-322A-4DF0-B8DB-178D77CAA5E7.jpeg

Edytowane przez Sven Froost