Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wasze komiksy

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 14.03.2025 o 13:21, kendzikk napisał(a):

Do mnie też dotarły dwie cegiełki :D

20250314_131459.jpg

Panie to już są białe kruki. Mi miał odłożyć ziomek że Studia Lain, niby w tym tygodniu wyśle. Bo na premiere nie miałem już w budżecie 4 stówek.

Edytowane przez GSPdibbler

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 390,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

Opublikowano

Jeszcze dopadnę tom pierwszy i mogę zacząć czytać. Podobno top rzecz z tego co Johns napisał.

IMG_20250405_114021.jpg

IMG_20250405_114045.jpg

Opublikowano
W dniu 13.01.2025 o 10:25, Sylvan Wielki napisał(a):

Ostatnio skromnie, ale wpadł Kijanu: :drag:

Dm4O84b.jpeg

Warto? Są w PL? Jeśli tak to ile tomów?

Opublikowano
W dniu 11.04.2025 o 16:52, PiotrekP napisał(a):

Poza kolejnymi dwoma Thorgalami, tylko te dwa, bo w czerwcu większa paczka.

20250411_164829.jpg

Ten run w Daredevilu planuje kupic w omnibusach, podobno rewelacja, a scenariusz do rocka pisze sam bruce campbell diablo

Opublikowano

Moja skromna kolekcja na razie w fazie zastoju na czas dłużej nieokreślony /

Te komiksy, na których mi zależało najbardziej już mam, więc teraz tylko pozostaje ew. dozbieranie brakujących tomów; po Knightfall ruszyć z Ziemią Niczyją, w maju dokupić Catwoman Loeba i Sale’a, i czekać na dodruk trzeciego tomu Daredevila od Bendisa.

0WWBLuU_d.webp?maxwidth=1520&fidelity=gr

Od Roku Pierwszego zaczęła się pasja i do tej pory jest to chyba mój ulubiony Gacek. Zaraz za nim Długie Halloween/Mroczne Zwycięstwo/Trybunał Sów.

fFMApwd_d.webp?maxwidth=1520&fidelity=gr

Kilka omnibusów, z czego trzy ostatnie dla mnie najważniejsze. Historia o Trybunale Sów jest na tyle genialna, że obowiązkiem było zaopatrzeć się w cały run Snydera i Capullo.

utdHTvb_d.webp?maxwidth=1520&fidelity=gr

Wciąż próbuje zmęczyć piąty tom Knightfall i jak czas i portfel pozwolą, to ruszę z kontynuacją serii + czwarty tom Gotham Central to mus. Świetna seria kryminalna.

m6INAU5_d.webp?maxwidth=1520&fidelity=gr

Kilka najbardziej znanych komiksów Ross’a, na czele z Kingdom Come, które jest również w mojej topce. Strażnicy obowiązkowo, a gdzieś w szufladzie leży wydanie Absolute Egmontu. Nie mieści się na półce ;)

ctiVR8r_d.webp?maxwidth=1520&fidelity=gr

Marvel to nie moja bajka, przeczytałem wiele innych komiksów, ale tylko Punisher i Daredevil trafiły w mój gust. I zostały.

Aj650Jb_d.webp?maxwidth=1520&fidelity=gr

Tu już misz masz, ułożone bez ładu i składu, bo i zajawka mniejsza na zbieranie, ale czekam aż odżyje i przy okazji większy regał wleci D

Opublikowano

Dzięki za dobre słowo ;)

Czytałem swojego czasu pierwszy tom i byłem pod dużym wrażeniem, więc na pewno skompletuję kiedyś całość. Niestety były to czasy, kiedy kupowałem komiks, sprzedawałem, żeby kupić kolejny itp. Niekiedy kusiło żeby wrócić do tego co sprzedałem i nakład się wyczerpał…

Od tamtej pory trzymam wszystko, do czego wiem, że będę wracał.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Doszły rzeczy z promki Azylu + reprint Sinestro War, które chciałem mieć też a Absolucie oprócz omniaka

t6tyfyhfh.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, GearsUp napisał(a):

Doszły rzeczy z promki Azylu + reprint Sinestro War, które chciałem mieć też a Absolucie oprócz omniaka

t6tyfyhfh.jpg

Mnie wkurzyli, kiedyś promki były na stan magazynowy, teraz zamówiłem jednego omniaka za jakies 40% okładkowej ceny, czekam, czekam, okazalo się, że na zamowienie z USA i do 45 dni czas realizacji.

Opublikowano
10 minut temu, Shen napisał(a):

Mnie wkurzyli, kiedyś promki były na stan magazynowy, teraz zamówiłem jednego omniaka za jakies 40% okładkowej ceny, czekam, czekam, okazalo się, że na zamowienie z USA i do 45 dni czas realizacji.

Mi teraz te też szły znacznie dłużej bo miały 45, zamówiłem pierwszego dnia promocji

Opublikowano

Wielkim fanem kotki nie jestem, ale była duża promka i scenarzysta dobry.

20250517_134150.jpg

Opublikowano

Dwie nowe zdobycze po dłuższej, kolekcjonerskiej emeryturze. Kotka duetu Loeb/Sale do halloweenowego kompletu i Superman, którego jestem najbardziej ciekaw.

IMG_7324.jpeg

Opublikowano

Superman: Na wszystkie pory roku - super. Bardzo przypomina mi kreskówkę z lat 80-tych "Ruby Spears Superman".

Opublikowano
W dniu 23.05.2025 o 09:48, LukeSpidey napisał(a):

Superman: Na wszystkie pory roku - super. Bardzo przypomina mi kreskówkę z lat 80-tych "Ruby Spears Superman".

Po powrocie Supermana z egmontu się zabieram za to.

Z nowej dostawy przez zeszyty juz się przestrzeliłem - absoluty i ultimaty gotg, chwilo trwaj.

IMG_20250523_165811.jpgIMG_20250523_165756.jpg egIMG_20250523_165717.jpgIMG_20250523_165738.jpg

IMG_20250523_165702.jpg

IMG_20250523_165648.jpg

IMG_20250523_165632.jpg

Edytowane przez Jeez_PS

Opublikowano

Kolekcja Thorgali rośnie. Było też info, że tomy 41 i 42 to dwa najnowsze komiksy z serii (Tysiąc oczu i Wareg Ozur), których wcześniej w spisie nie było. Tak więc z 66 zrobiło się 68 tomów.

Komiksy wydawane w "Sadze" chyba tutaj jednak nie trafią, choć kto wie.

20250526_151905.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Posiadam następujące komiksy:

Funky Koval,Funky Koval Wrogie przejęcie, Ekspedycja , Tajfun, Tajfun Monstrum, Tajfun Bez kompromisów, Tajfun Nowe reguły gry

Conan Saga, Kapitan Kloss W ostatniej chwili,.Thorgal Łucznicy, Thorgal Oczy Tanatloca

Vasco Złoto i żelazo

Tytus Romek i A`tomek Księga zero

Superkolekcja 25 ksiąg przygód Tytus Romek i A`tomek

Spider-Man 1

Fantastyczna Czwórka 1

Thor 1

Valerian Tom 5

Valerian Tom 6

Valerian Tom 7