Opublikowano 16 lipca16 lip Wchodzę dziś do lokalnego Empiku na na półce leży Szninkiel, więc kupiłem bo aż żal było nie kupić :)
Opublikowano 16 lipca16 lip W dniu 14.06.2025 o 18:14, XM. napisał(a):Ładna drama na fejsie muchy, dopiero teraz napisali, że brakuje stron w komiksie
Opublikowano 17 lipca17 lip Tu drama ładnie opisanahttps://komiksopedia.pl/artykul/4000-znakow-o-czterech-brakujacych-stronach-mucha-comics/Moim zdaniem chujowe zachowanie muchy, liczyli, że nikt się nie doliczy i zaproponowali zwroty dopiero, jak szambo wybiło. Jak wydawali Spider mana, to przed premierą ostrzegali, że niektóre zeszyty są w słabej jakości, bo oryginalne materiały zaginęły, liczyłem się z tym i zamówiłem. Tu też pewnie większość by machnęła ręką, gdyby uczciwie postawili sprawę.
Opublikowano 18 lipca18 lip W dniu 12.02.2025 o 18:56, Shen napisał(a):Ta nowa seria co zaczeła w Polsce wychodzić jest całkiem spoko, reboot i tzw energon universe razem z GI Joe. Musze zamówić drugi tom.Przypadkiem natknąłem się na filmik o brutalnych zgonach Transformerów. Dopiero tam trochę więcej się o tym komiksie dowiedziałem i przyznam szczerze zaintrygował mnie. Tych wszystkich serii i uniwersów generalnie jest tyle, że laik się zagubi, a w tym przypadku nie wiedziałem, że to całkowicie niezależna historia (tj. nie żaden ciąg dalszy, czy spinoff). Z ciekawości zamówiłem, bo dobre opinie, klimat ciężki, nikt nie jest bezpieczny. Miła odmiana. Ale wziąłem anglika.
Opublikowano 18 lipca18 lip 3 minuty temu, Suavek napisał(a):Ale wziąłem anglika.Ja wspieram polskie wydawnictwo, jest male opoznienie wzgledem wydan angielskich. Serie przejął Kirkman od 25 numeru, jestem ciekaw czy bedzie jeszcze lepiej, bo czego się typ nie dotknie to hit.
Opublikowano 18 lipca18 lip 4 minuty temu, Shen napisał(a):Ja wspieram polskie wydawnictwo, jest male opoznienie wzgledem wydan angielskich.Ja stosunkowo mało komiksów kupuję, a mimo tego parę razy się już przejechałem, że wydawanie czegoś w PL skończyło się na jednym tomie, albo gdzieś w połowie. Dlatego wolę zainwestować w import. Przynajmniej mam pewność, że nie będę musiał potem kombinować.To, plus nie mam zaufania do rodzimych tłumaczeń. ;) Wolę oryginały. W gierki też gram po angielsku, nawet jak jest tłumaczenie.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. @Jeez_PS bierzesz?kolejny omniak GL już w październikuhttps://www.amazon.pl/Green-Lantern-Robert-Venditti-Omnibus/dp/179950641X