Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, MLeKSk napisał:

U mnie w ME nadal "w realizacji"; mam nadzieję, że jak popołudniu/wieczorem dzisiaj wyślą, to jutro będzie.

ME ogarnia. Kiedys cos zamawialem i dostalem info o 22-23, ze towar wyslany i na drugi dzien byl u mnie. 

Edytowane przez bebbop

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 199,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano

Dostałem maila od x-kom. Zamówienie spakowane i czeka na odbiór przez kuriera :rayos:

Tylko dlaczego pocztex :whyyy:

Opublikowano

nie ten temat

Edytowane przez Gość

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Dostałem maila od x-kom. Zamówienie spakowane i czeka na odbiór przez kuriera :rayos:

U mnie dale cisza :dafuq:

Opublikowano
22 września zamawiales ?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Teraz, BatataPl napisał:

22 września zamawiales ?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Tak, zamówione i opłacone o 10:26 :rayos:

Opublikowano

No ja zdecydowałem się jednak na Series X z Valhallą w Media Expert, niestety Irlandia kolejny raz dała dupy i utwierdziła mnie w przekonaniu ze to kraj idiotów, mam nadzieję że w przyszłym tygodniu dojdzie :).

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

No ja zdecydowałem się jednak na Series X z Valhallą w Media Expert, niestety Irlandia kolejny raz dała dupy i utwierdziła mnie w przekonaniu ze to kraj idiotów, mam nadzieję że w przyszłym tygodniu dojdzie :).

No to po uj tam siedzisz? 

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

No to po uj tam siedzisz? 

Bo premiera konsoli nie jest co tydzień.

Opublikowano

Moje zamówienie złożone dzisiaj ok. 10 zmieniło właśnie status na "gotowe do wysyłki", więc jest szansa że jutro dotrze :notbad: (Media Expert)

Edytowane przez szyna100

Opublikowano
23 minuty temu, nieobchodzimnieto napisał:

A ja już tracę nadzieję na konsolę jutro. Euro nie daje rady :-(

:facepalm:

Czytam te smęty, to mam wrażenie że 3/4 zamówiła pierwszy raz w życiu coś kurierem/online.

Co to znaczy Euro nie daje rady? Od soboty masz status z numerem przesyłki. Euro uszykowało, spakowało, nakleiło naklejkę. Sklep zrobił wszystko w 100% zgodnie i to z dotrzymaniem daty. 

Kurier zbiera przesyłki popołudniem jak rozwiezie to co miał na aucie. Do magazynu centralnego (Euro ma w Sokolnikach)  i tak nie puszczają busa, bo za dużo im nie weźmie. Wyślą tam solówkę albo naczepę. W godzinach wieczornych będziesz miał że paczka w drodze do magazynu docelowego (Twojego miasta) 

Jest jeszcze druga opcja. Przy dużej ilości przesyłek nikt tego nie skanuję i dopiero jutro rano się zmieni status że kurier zabrał i będzie dziś dostarczał. To jest często w inpoście. Wisi że w trakcie przygotowania, a na drugi dzień rano masz że w doręczeniu. To jest efekt nie skanowania przesyłek w drodze między magazynami. 

Opublikowano

Ja dzwoniłem do MM, to mi powiedziano, że na luzie jutro od 9-tej rano można odbierać z pinem :^^:

Opublikowano
17 minut temu, szyna100 napisał:

Moje zamówienie złożone dzisiaj ok. 10 zmieniło właśnie status na "gotowe do wysyłki", więc jest szansa że jutro dotrze :notbad: (Media Expert)

A też przy wyborze dostawy miałeś tylko czwartek dostępny jako dzień dostawy?

Opublikowano

Kolega chyba po fachu bo opisal proces ;) Dokladnie konsole z euro zapewne wjechaly na paletach Eur na naczepe lub solo i nikt tego nie skanowal, dopiero na sortowni mkze wleci status chyba ze zrobili zbiorcze palety na oddzialy, wtedy dopiero jutro bedzie ze w transporcie do odbiorcy, a w dhl czesto tak jest

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
4 minuty temu, nieobchodzimnieto napisał:

(nene)e mam a nie od soboty numer przesyłki. We typie se wsadź w dupę strapona bo tylko to umiesz

Otaconie, polecam i Ty też zluzujesz poślady. Trzepiesz jajami nad uchem, a nie wiesz jak działa logistyka. 

Czekaj na jutro i tyle w temacie..

@kaktusr

:kaz:

Edytowane przez iluck85

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

A też przy wyborze dostawy miałeś tylko czwartek dostępny jako dzień dostawy?

Mogłem wybrać wtorek, ale dostawa wtedy 15zł.

Opublikowano

Czaicie wchodzić w temat preorderów i pruć kapsko, że ludzie ekscytują się preorderami? Taki tryb włącza się chyba jak człowiek wybierze 32GB RAMu zamiast rozumu i godności człowieka.

Opublikowano

Kiedyś darcie ryja na paletach w marketach 2013 be like, to teraz darcie papki w internetach, tak działa pandemia. Niesamowity rok.

Opublikowano

Tu nie ma jaranka nowa konsola, tylko smęty z cuklu "dzwonie na infolinie i jestem 35 w kolejce" 

Dziękuje, komputer ma się świetnie :) " kup 16GB ramu starczy na długo" :yao: Na koniec 1000W zasilacz- na zaś. Specjaliści....