Lochu 58 Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 3 godziny temu, 23kowal napisał: jaka jest cena regularna na PS5 slim 1tb? Na allegro jest za 2200 https://allegro.pl/oferta/konsola-playstation-5-d-chassis-cfi-2016-15408637282 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Cześć. Mam zamiar kupić na dniach PS5 w zasadzie tylko do jednej gry Gran Turismo 7. Czytam, że pod koniec roku Sony wypluje PS5 Pro. I teraz mam dylemat, czekać na Pro? Dodam, że Tv nie mam zamiaru zmieniać, a posiadam podstawowy model 65 cali 4K z Hdr. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Godzinę temu, Lucky77 napisał: Cześć. Mam zamiar kupić na dniach PS5 w zasadzie tylko do jednej gry Gran Turismo 7. Czytam, że pod koniec roku Sony wypluje PS5 Pro. I teraz mam dylemat, czekać na Pro? Dodam, że Tv nie mam zamiaru zmieniać, a posiadam podstawowy model 65 cali 4K z Hdr. Pozdrawiam GT 7 chodzi bdb na PS5, więc jak głównie dla tej gry + TV doopy nie urywała to za uj nie czekałbym na pro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 21 hours ago, Lucky77 said: Cześć. Mam zamiar kupić na dniach PS5 w zasadzie tylko do jednej gry Gran Turismo 7. Czytam, że pod koniec roku Sony wypluje PS5 Pro. I teraz mam dylemat, czekać na Pro? Dodam, że Tv nie mam zamiaru zmieniać, a posiadam podstawowy model 65 cali 4K z Hdr. Pozdrawiam Pro może będzie a może nie, pewne jest że będzie drogie, a jeszcze bardziej pewne że będą cyrki z dostępnością i skalperami Cena podstawowego modelu pewnie spadnie bo dużo osób będzie sprzedawać ale to jeszcze szmat czasu, zdążysz ograć te kilka tytułów na ps5. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 22 hours ago, Lucky77 said: Cześć. Mam zamiar kupić na dniach PS5 w zasadzie tylko do jednej gry Gran Turismo 7. Czytam, że pod koniec roku Sony wypluje PS5 Pro. I teraz mam dylemat, czekać na Pro? Dodam, że Tv nie mam zamiaru zmieniać, a posiadam podstawowy model 65 cali 4K z Hdr. Pozdrawiam Bierz Fata jak znajdziesz, i do tego VR2, jak tylko znajdziesz się w środku w aucie i wyścig ruszy to zapomnisz o Pro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Zawsze możesz później wymienić na pro jeśli będzie warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 1 godzinę temu, Alpha Trion napisał: Pro może będzie a może nie, pewne jest że będzie drogie, a jeszcze bardziej pewne że będą cyrki z dostępnością i skalperami Cena podstawowego modelu pewnie spadnie bo dużo osób będzie sprzedawać ale to jeszcze szmat czasu, zdążysz ograć te kilka tytułów na ps5. Co generacja to ten sam dylemat. Dawniej było od generacji do generacji bez pół środków. Nie chce czytac za rok czy dwa, ze na Pro to gry dopiero wyglądają itp. Przecieki mówią, że "Pro" będzie napewno. Słyszałem, że cena 600$, trochę dziwne bo dziś slim jest za tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Obecnie $499 jest za wersję z napędem, a $449 bez napędu. Obastawiałbym minimum $599 za Pro bez napędu i $649 z napędem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ra_mirez 0 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Cześć. Czy po odkupieniu od kogoś używanej PS5 można tam zainstalować darmową Astro's Playroom? To moja pierwsza konsola i jestem zupełnie zielony w temacie. Wiem że na nowej konsoli jest tam zainstalowana, natomiast po kupnie używanej nie widzę jej tam, bo system został zresetowany. Wytłumaczy mi ktoś? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia A jak wpiszesz w sklepie Astro to nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ra_mirez 0 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Może źle wytłumaczyłem. Czy nowy kolejny użytkownik konsoli może po utworzeniu konta mieć automatyczny dostęp do tej gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 24 minuty temu, Ra_mirez napisał: Może źle wytłumaczyłem. Czy nowy kolejny użytkownik konsoli może po utworzeniu konta mieć automatyczny dostęp do tej gry? Pobierasz ze sklepu i tyle. Usunąłem jakiś czas temu i mogę pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 13 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2 godziny temu, Lochu napisał: Pobierasz ze sklepu i tyle. Usunąłem jakiś czas temu i mogę pobrać. Jak raz pobrałeś, to masz przypisane do konta. Kolega się pyta czy nowy użytkownik może pobrać. Sprawdz tak jak pisze Square. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 13 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 4 godziny temu, vip77 napisał: Jak raz pobrałeś, to masz przypisane do konta. Kolega się pyta czy nowy użytkownik może pobrać. Sprawdz tak jak pisze Square. Nic nie jest przypisane do konta tylko jest "dodaj do biblioteki" jak przy demach czy innych darmowych grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 13 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia No ogólnie to jest darmowa pozycja w sklepie, nie ma znaczenia czy pierwotne konto czy nie. Jak nie jest zainstalowane to w szukajce się wpisuje i będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ra_mirez 0 Opublikowano 13 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Dzięki za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Kupujecie Pro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Jak będzie można zagrać w Stellar Blade 4K/60 to day one Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Jak nic nie skopią to wleci koło premiery, tym bardziej że zwykłej PS5 nie kupiłem bo mam PCta o podobnej mocy a tak przynajmniej poczuję jakiś przeskok. No chyba że dosrają cenę powyżej 600$/3000zł, wtedy mocno się zastanowię czy nie lepiej zainwestować w PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Oczywiscie ze lepiej PC. Jak sony wraz z premierą PRO podniesie ceny gier jak w Turcji to będzie pięknie Tylko na to czekam az znikna wersję pudełkowe i będzie jedynie cyfra za 400zl i bez szans na obnizki. Nowe sony nadchodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Pro wjeżdża day1. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Na razie nie mam takich planów bo Ps5 jeszcze nie wykorzystane w pełni, ale kto wie co przyszłość przyniesie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Dayone nie, ale przy premierze gta6 tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca day one. dziesiatki wykwintnych eksów do nadrobienia. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Gdybym nie miał PS5 i dobrego PC w domu to pewnie bym się zastanawiał. Ale że mam - może jak moje PS5 wyzionie ducha (na co się nie zanosi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi