Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

Zmiana statusu MM: Zrealizowano

+ podali numer przesyłki  :good2:

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 842,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

No ale mozna 12 monet zgarnac za zakup w aplikacji a pipolino zadnych gratisow nie dawal :dunno:

Opublikowano

Panowie oby jutro każdemu z was udało się kupić PS5 i oby każdemu działało jak trzeba!

Gif-Leonardo-Dicaprio GIF | Gfycat

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Może jak opierniczy pleyke za gruba kase to nie będzie się tym musiał martwić ze jest bezrobotny:bunny:

Już obniżył cenę o 1000 zł, chyba nie chce zejść. :lol:

Opublikowano

O tym nie pomyślałem. A co jak jutro o 10 3k za konsole w tych sklepach, ktore mają mieć?:dunno:

Opublikowano

No niezle, wielkie sklepy nawet beda chcialy troche przyciac a tu sie niektorzy oburzali jak kilku forumowiczow chcialo podreperowac kieszen :shieeet:

Mam nadzieje ze prawilniacy zachowaja honor i nie dadza sie skroic na konsole o 200zl drozsza niz powinna byc :kaz:

Opublikowano

U mnie od jutra kazdy sklep ktory sprzedawal preordery bedzie przyjmowal zamowienia, niektorzy pisza ze od 12.

Opublikowano
6 minut temu, schabek napisał:

No niezle, wielkie sklepy nawet beda chcialy troche przyciac a tu sie niektorzy oburzali jak kilku forumowiczow chcialo podreperowac kieszen :shieeet:

Mam nadzieje ze prawilniacy zachowaja honor i nie dadza sie skroic na konsole o 200zl drozsza niz powinna byc :kaz:

Schabek, czytaj coś z ogarem pls. :nosacz: 

Opublikowano

ME potwierdza sprzedaż online od 10 (Twitter). Chyba jakieś wytyczne od Sony. Nie ma co koczować przed klawiatura o północy ;) 

Opublikowano

A dobra, czyli w sumie spoko cena :ragus:

tak to jest jest czlowiek co 30sek odswieza s t a t u s zamowienia na me

Opublikowano

Jakby jutro była opcja na ps5 + 2 pady za 2599zł to nie ma co się zastanawiać. Ale to chyba aż zbyt piękne...

Opublikowano

Szalone 19 zł w kieszeni. :cebula:

Opublikowano
1 minutę temu, MLeKSk napisał:

Te jutrzejsze zamówienia to dopiero około 15 grudnia mają dojść?

MM i neonet tak piszą w komentarzach. Do 15 grudnia, ale może wcześniej.

Opublikowano

Media Markt dzwoni po ludziach co mają odbiór w sklepie. Jutro od rana można przyjść po konsolę. Nie trzeba pinu, wystarczy nr zamówienia. 

Opublikowano
3 minuty temu, dext3rr napisał:

Media Markt dzwoni po ludziach co mają odbiór w sklepie. Jutro od rana można przyjść po konsolę. Nie trzeba pinu, wystarczy nr zamówienia. 

skąd ta informacja?

Opublikowano
3 minuty temu, dext3rr napisał:

Uuuuuuuuuu

Opublikowano

Pięknie. Wrzucam głośność dzwonka na pełną petardę i czekam na potwierdzonko.