Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

Krótka piłka! Czy jest szansa jeszcze dziś otrzymać pin do odbioru zamówienia w markecie? Czy jednak wielka czarna dupa?

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 907,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano
4 minuty temu, Soniacz napisał:

Krótka piłka! Czy jest szansa jeszcze dziś otrzymać pin do odbioru zamówienia w markecie? Czy jednak wielka czarna dupa?

Media Markt rozsyła piny, Ja swój dostałem godzinę temu 

Opublikowano

Geez pójdźcie po prostu rano do sklepu w którym macie odebrać zamówienie, zagadajcie i tyle, ile razy można wałkować ten temat.

Edytowane przez jar3czek

Opublikowano
  • Autor

@Soniacz na fb MM trochę osób dostało PINy  tak z godzinę temu, przychodzą na sms oraz mail

Opublikowano

A to nie jest tak, że ten jutrzejszy rzut, to tak naprawdę opcja rezerwacji sprzętu w kolejnej dostawie, która ma mieć miejsce przed 15.12? Bo nie wygląda to niestety raczej na opcję zamówienia jutro i odebrania sprzętu np. w piątek.

Opublikowano
48 minut temu, Inferi napisał:

Sony nie jest winne tylko sklepy typu x-com. Widac nie tylko x-com kreci.

X-Com: Preorder Unknown

Opublikowano

Na 100% nie wysyłają PIN zgodnie z kolejnością zamówień. Kolega zamawiał jakieś 12h po mnie i właśnie dostał PIN, a u mnie cisza. 

Opublikowano
2 minuty temu, czarek250885 napisał:

Jednym słowem wszystkie sklepy ruszają z dodatkową sprzedażą jutro od 10:00. Krótko mówiąc to co nie pójdzie w preorderach.

ilości ujemne

Opublikowano

Widzę że tutaj informacje typu że ktoś dzwonił z MM dzisiaj z potwierdzeniem albo że piny MM rozsyła bo ten dostał to zazwyczaj randomy i nowi userzy pisza. 

Byłem godzine temu w pick poincie a później dzwoniłem na infolinie. I chociaż zamówione 17.09 to mam info że "mozliwe że będzie" albo " coś się dzzieje z zamówieniem więc pewnie tak ale nie mogę na 100% powiedzieć" więc w buty mozna wsadzić te newsy na forum od randomów. Dostałem też info z pick pointu i na infolni że bez PIN rano nie ma się co pojawiać więc trzeba czzekać. Chyba tylko pewność moga mieć Ci co zamówili z wysyłką (kurier lub paczkomat) bo dostaja informacje o przesyłce wysłanej. 

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Widzę że tutaj informacje typu że ktoś dzwonił z MM dzisiaj z potwierdzeniem albo że piny MM rozsyła bo ten dostał to zazwyczaj randomy i nowi userzy pisza. 

Byłem godzine temu w pick poincie a później dzwoniłem na infolinie. I chociaż zamówione 17.09 to mam info że "mozliwe że będzie" albo " coś się dzzieje z zamówieniem więc pewnie tak ale nie mogę na 100% powiedzieć" więc w buty mozna wsadzić te newsy na forum od randomów. Dostałem też info z pick pointu i na infolni że bez PIN rano nie ma się co pojawiać więc trzeba czzekać. Chyba tylko pewność moga mieć Ci co zamówili z wysyłką (kurier lub paczkomat) bo dostaja informacje o przesyłce wysłanej. 

Ale przecież jeżeli ktoś pin dostał to konsole na 100% mu wydadzą 

Opublikowano

ME Cały czas w realizacji. Jak jeszcze rano pisali na Twitterze ze na 100% będzie dobrze tak teraz już piszą, ze robią wszystko aby było dobrze

Opublikowano

Ja zamawiałem kurierem 17.09 o 5:40 rano w MM. Status nadal mam  "Zamówienie złożone". Dzwoniąc na infolinię powiedzieli mi, że jutro premiera więc jutro wysyłają i że nie ma gwarancji że jutro do mnie dojdzie. Zadzwoniłem potem do mojego miejscowego MM i ponoć zamówienia kurierem wysyłają oni a nie magazyn centralny. Sprawdził w systemie i moje zamówienie do nich nie trafiło i że wysłał zgłoszenie do centrali żeby to wyjaśnić, ale nadal cisza. Więc w sumie nie wiem czy w ogóle dostanę...

Opublikowano
3 minuty temu, Hiamara napisał:

Ale przecież jeżeli ktoś pin dostał to konsole na 100% mu wydadzą 

Ale inforlinia i pick point twierdzi że piny wyslą dopiero jutro. 

Opublikowano

Wbijaj normalnie rano i proś o wydanie zamówienia numer taki a taki. Jeszcze ktoś gotów wydać Twój egzemplarz randomowi zamawiającemu przez net jutro i dopiero będziesz sobie pluć w brodę.

Opublikowano

Tyle hajpu i nerwów, żeby sobie pograć w demo robocika ;/

Jutro normalnie czekam na sms i zmianę statusu i spokojnie po robocie skocze do galerii. Jakby nic się nie zmieniło to zadzwonię. Mailowo pisal osttanio mi, że odbior zgodnie z planen 19.11 wiec liczę, ze 'wielkomiejski' MM nie przytnie az tak bardzo w wuja.

Opublikowano

Ludzie, ja też siedziałem jak na bombie ostatnie pare dni przez ten MM durny, całe szczeście ruszyło dziś - kurier jak coś ;) 

Myślę, że z tymi odbiorami osobistymi może być grubsza zabawa i nie zdziwie się jak te odbiory będą wyglądać jak klasyczny launch czyli bieg po konsole :kaz:

Opublikowano

Chciałem zadzwonić na infolinię po pin do odbioru... Czynna do 20:00 - zgasili peta...

Opublikowano

Adrenalina jest nie powiem,ostatnio chyba miałem coś takiego kiedy czekałem co Mikołaj przyniesie i to było wieki temu.

Edytowane przez Mecenas

Opublikowano

Ktoś zamawiał na Allegro z MM (z dodatkowego rzutu)? Właśnie dostałem nr przesyłki z DPD.

Opublikowano

Przy zamówienia Allegro pojawiło się śledzenie kuriera dpd. Wcześniej zamawiałem do paczkomatu, ale zmienili na kuriera i mam tak.

Szkoda ze nie na premierę.

1053dc9bea9e92cfd33078a8ad9d8455.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Mecenas napisał:

Adrenalina jest nie powiem,ostatnio chyba miałem coś takiego kiedy czekałem co Mikołaj przyniesie i to było wieki temu.

Oj jest, jest ale ja już bez ciśnienia takiego bo czekam tylko na kuriera jutro, najgorsze jest to że trzeba w robocie cały dzień przesiedzieć :ninja:

Opublikowano

Ja jutro mam home office więs spokojnie moge się wybrać do sklepu