Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 916,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano

W opisie jest rodzaj czytnika: pamięć. To jedno zdjęcie rzeczywiście może wprowadzić w błąd, ale na pozostałych nie ma.

Opublikowano

Casuale co kupią pro do fifki/coda mountain dew i doritosów będą mialy zagadkę gdzie się wkłada tam płytę w tym digitalu :sonkassie:

Opublikowano

Czyli po premierze wysyp ofert od osób które nie ogarnęły że kupują bez napędu i chcą się pozbyć sprzętu, cena spada, najlepszy moment na zakup. ;)

Opublikowano

Jutro 10 więc powinny wlecieć preordery na PS5 Pro + napęd oraz edycje na 30-lecie, prawda? Prawda?!

Opublikowano

W krajach gdzie jest PS Direct, co w sumie jest trochę dziwne, że całości nie puszczają przez Direct.

Opublikowano

Rozumiem, że Sony Polska ma wyje.bane i jak ktoś sprzedaje oficjalnie ich produkt za chwilę pewnie za podwójną cenę to jest ok[emoji16] Allegro / OLX czy inne aukcje i Januszy biznesu tam „rozumie” ale takie MM, ME czy RTV to chyba ich „oficjalni partnerzy”

Sprawdzam co 2-3 dni ceny i każdy podnosi. Narazie mam wywalone na napęd i mogę mieć pro bez, na początek będzie SH2 i AW2 z dodatkami do ogrania a te mam w cyfrze więc luzz ale mam nadzieję, że z czasem cena wróci do sugerowanej 549 zł. Dymanie nas w tym kraju już na każdej płaszczyźnie wchodzi na kolejny poziom…

Opublikowano
Just now, elvis004 said:

Rozumiem, że Sony Polska ma wyje.bane i jak ktoś sprzedaje oficjalnie ich produkt za chwilę pewnie za podwójną cenę to jest okemoji16.png Allegro / OLX czy inne aukcje i Januszy biznesu tam „rozumie” ale takie MM, ME czy RTV to chyba ich „oficjalni partnerzy”

Nowy standard cenowy, kto jak kto ale Sony rozumie to i akceptuje. 

Opublikowano

Tymczasem cena w tym samym sklepie tylko z de na końcu:

9fea3f534813222e6ca589630777d6ee.jpg

I special price dla PL:
4dc09bcd0aa9f874f2c24e19147f2ae4.jpg

Opublikowano
7 minutes ago, elvis004 said:

Tymczasem cena w tym samym sklepie tylko z de na końcu:

9fea3f534813222e6ca589630777d6ee.jpg

I special price dla PL:
4dc09bcd0aa9f874f2c24e19147f2ae4.jpg

W PL wszystko jest droższe niż na zachodzie więc zero zdziwienia.

Opublikowano
23 minuty temu, elvis004 napisał(a):

Rozumiem, że Sony Polska ma wyje.bane i jak ktoś sprzedaje oficjalnie ich produkt za chwilę pewnie za podwójną cenę to jest okemoji16.png Allegro / OLX czy inne aukcje i Januszy biznesu tam „rozumie” ale takie MM, ME czy RTV to chyba ich „oficjalni partnerzy”

Sony Polska nie ma na to wyjebane tylko wręcz dogaduje takie krzywe wałki z oficjalnymi partnerami. Pamiętacie pada do Astrobota? Był 'przykaz z centrali' sprzedawać tylko w bundlu z grą i tak też markety robiły.

Generalnie jak mamy mieć takie przedstawicielstwo to w sumie bez różnicy (a może i lepiej) jakby go nie było wcale. A jak to są tylko polscy ludzie do potakiwania panu Japończykowi bez żadnej sprawczości na swoim lokalnym rynku to tym bardziej na chuj nam oni?

Opublikowano
W PL wszystko jest droższe niż na zachodzie więc zero zdziwienia.

Wiem, że u nas ceny wszystkiego wyższe. W przypadku napędu cena była taka sama / zbliżona, a teraz zaczyna się januszerka m. in. w MM i podnoszenie cen co kilka dni czego w tym samym sklepie w MM.de jak narazie nie można zaobserwować🙃
Opublikowano

Ja już się wyleczyłem z pro na premierę.
Po nowym roku może sytuacja z napędami wróci do normy.
Może uda się kupić gotowca z rynku wtórnego?
I tak w tym roku to tylko że 2 gierki by mi z tego skorzystały.
Tak więc HOLD.

Opublikowano

Wychodzi na to że tylko u nas się na to tak rzucają jak małpy z czego ponad połowa pewnie brała nie dla siebie tylko żeby zarobić 100pln na sztuce. xd

Opublikowano

Może po prostu ci partnerzy w Polsce korzystają z innego kuru euro :kekw: ale ceny faktycznie kosmos.

Edytowane przez mario10

Opublikowano

Ludzie, nie kupujcie tego, poczekajcie miesiąc. Albo dwa. Niech skończy się ta sraczka, która najwyraźniej jest tylko w Polsce. W Stanach normalnie dostępna w normalnej cenie 79.99. Od ręki

IMG_3899.png

IMG_3898.png

Opublikowano

Czekam, czekam, w razie czego mam w co grać w cyfrze🙂 jak sytuacja się po premierze ustabilizuje to spoko. Gorzej jak dalej w PL nas będą i na głupim napędzie do konsoli nawet dymac[emoji19] Jak tak to u niemca się kupi🙃

Opublikowano
17 minut temu, Nonname napisał(a):

Myślicie że napędy poszły na handel?

Nie, nie myślę. Wiem :cool:

https://allegro.pl/oferta/naped-optyczny-do-konsol-playstation-5-pro-bialy-nowy-bulk-16583872272

Ile tam tych konsol było, 50? Co za przypadek, że na drugiej aukcji jest akurat 50 napędów, dziwnym trafem bez pudełka :nosacz3:

Opublikowano

1800 konsola plus 1300 za napęd 

Czyli 3100

Zakładając że wydał na nie 2300 za sztukę to ma zysk 800 na konsoli 

Ale musi to wszystko sprzedać, a w to wątpię.

Napędy wrócą do zwykłych cen januszex zostanie z plejkami w piwnicy 

pobrane.jpeg.e4f46fe3b82e189de7226e39d90b3529.jpeg