Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 7 minut temu, MatekDM napisał(a):Wszystko ma działać. Jak nie działa, to nie jest wina moja tylko deva, który nie ogarnął tematuWięc inaczej, na tym zestawie - w ustawieniach konsolowych, nawet z DLSS performance albo balanced będzie to na PC działało i wyglądało znacznie lepiej (FSR wciąga nosem PSSR, a co dopiero DLSS).
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):Więc inaczej, na tym zestawie - w ustawieniach konsolowych, nawet z DLSS performance albo balanced będzie to na PC działało znacznie lepiej.Ale to jest oczywiste i nie do tego się odnoszę - na dobrym PC w założeniu wszystko działa i wygląda lepiej niż na PS5 Pro, szczególnie, że DLSS 4 jest zajebiście dobrym skalerem, o wiele lepszym od PSSR. Odnosiłem się tylko do przypadku tej konkretnej gry, która na PS5 Pro działa dobrze mimo oficjalnego braku wsparcia dla PS5 Pro (w sklepie nie ma oznaczenia).
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak masz Pro i gry Ci chodzą lepiej niż na innych konsolach to proszę natychmiast wyłącz tv, otwórz forum i poczytaj od osób które Pro nie mają jak jest naprawdę.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 12 minut temu, jimmy napisał(a):Jak masz Pro i gry Ci chodzą lepiej niż na innych konsolach to proszę natychmiast wyłącz tv, otwórz forum i poczytaj od osób które Pro nie mają jak jest naprawdę.Byku, odstaw ścierwo, bo zanika Ci umiejętność czytania ze zrozumieniem, a tam było tylko kilka zdań. :(
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jimmy8 nigdy nie posiadł tej umiejętności. Może kiedyś jakiś ex sony będzie miał ją w kolekcjonerce
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, MatekDM napisał(a):Za to na PS5 Pro, gdzie Borderlands 4 nawet nie jest oznaczone jako PS5 Pro Enhanced, gra działa w betonowych 60 klatkach Ta działa
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, jimmy napisał(a):Jak masz Pro i gry Ci chodzą lepiej niż na innych konsolach to proszę natychmiast wyłącz tv, otwórz forum i poczytaj od osób które Pro nie mają jak jest naprawdę.Podbijam ten post prawdy!
Opublikowano 41 minut temu41 min No ja nie mam Pro, ale logiczne jest, że na Pro gry działają lepiej niż na zwykłym PS5 (które posiadam).
Opublikowano 28 minut temu28 min 3 godziny temu, MatekDM napisał(a):Za to na PS5 Pro, gdzie Borderlands 4 nawet nie jest oznaczone jako PS5 Pro Enhanced, gra działa w betonowych 60 klatkach, w bardzo wysokiej rozdzielczości, wygląda minimalnie gorzej niż na PC, za to ogólnie gra się dużo przyjemniej, bardziej responsywnie i też względem PS5 są spore różnice (jest ostrzej, dużo płynniej i ta płynność jest stabilna). Więc pod tym względem Pro faktycznie się przydaje.Proszę cię kurwa przestań pierdolić głupoty. Obok stabilności to to nie stało, zauważalnie niższa rozdziałka niż w jakości, problemy z teksturami i inne rzeczy.