Opublikowano 28 stycznia28 sty Ciekawostka dla posiadaczy Prosiaka - FFVII Remake dostał Twin Pack zawierający Intergrade i Rebirth w wydaniu na płycie, aktualna cena na Allegro to 235zł.Imo bardzo fajna cena za taką paczkę z przecież jedną z najlepszych gier dostępnych w wersji PRO! (dla niej kupiłem PS5 Pro, bo na zwykłej to był jakiś żart z rozdzielczością)Cena digital'a - 469zł, na ten moment bez żadnej promki, no chyba że Rebirth Digital Deluxe - 214,50 zł - do przełknięcia, chociaż osobiście wziąłem Twin Pack na płycie Druga sprawa - Demo Yakuza Kiwami 3 wylądowało na Sklepie, jest PS5 Pro Enhanced Edytowane 28 stycznia28 sty przez Masamune
Opublikowano czwartek o 11:105 dni no rebirth to mnie irytowal okrutnie na facie, pro robi z tego next gen
Opublikowano czwartek o 11:385 dni 22 hours ago, wojtas011 said:a ukrainiec pracujący w polsce na swoim lokalnym psn kupuje sobie re 9 za 180zl cyfrowo na premiere ;)Bezczelni Ukraińcy, nie dość, że zabierają Polakom prace, mieszkania, powietrze to jeszcze grają taniej...
Opublikowano sobota o 08:483 dni On 1/29/2026 at 12:10 PM, Alpha Trion said:no rebirth to mnie irytowal okrutnie na facie, pro robi z tego next genWczoraj miałem okazję pierwszy raz na własne oczy zobaczyć Rebirth - przekozak, aż takiej jakości się nie spodziewałem. PSSR wygląda tam nawet lepiej niż natywny tryb Quality + śmiga w 2x wyższym FPS.Klasyczne tryby Performance też jakoś lepiej wyglądają niż zapamiętałem z dema ogrywanego na Facie więc:a) jest wyższa rozdzielczość dynamicznab) gra zaliczyła łatki poprawiające horror-540p z demac) coś jest na rzeczy i Prosiak zwyczajnie i inaczej procesuje sygnał HDMI niż FATd) wszystkie powyższe odpowiedzi są prawidłowe Edytowane sobota o 08:523 dni przez Masamune
Opublikowano sobota o 13:123 dni Jesli on tak samo wyje przy odpalaniu filmów jak gier to nie chciałbym z niego korzystać do tego xd
Opublikowano sobota o 13:503 dni Tak serio to jest głośno, myślałem, że PS5 slim zostawię sobie jako odtwarzacz do filmów ale to jest dramat curva. Jak jakiś no name odtwarzacz z Chin. Kupiłem zewnętrzny jakiś tani od Panasonica z UHD i jest git.
Opublikowano sobota o 14:363 dni U mnie jedynie szumi i ledwo go słychać przy włączonym filmie. Zależy pewnie jak Ci się trafi.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. On 1/31/2026 at 3:36 PM, oFi said:U mnie jedynie szumi i ledwo go słychać przy włączonym filmie. Zależy pewnie jak Ci się trafi.Może kwestia pozycji konsoli - pion czy poziom. Siłą rzeczy w poziomie konsola opiera się na obudowie napędu, więc może być głośniej niż w pionie. Ja mam w poziomie konsolę i jest głośno.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 21 minut temu, Masamune napisał(a):Może kwestia pozycji konsoli - pion czy poziom. Siłą rzeczy w poziomie konsola opiera się na obudowie napędu, więc może być głośniej niż w pionie. Ja mam w poziomie konsolę i jest głośno. U mnie również poziom ale totalnie ten napęd jest cichszy od fata. Słychać jakby jakieś wytlumiacze były dołożone do niego, bo drgania nie przenoszą się na całą resztę.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 hours ago, oFi said:U mnie również poziom ale totalnie ten napęd jest cichszy od fata. Słychać jakby jakieś wytlumiacze były dołożone do niego, bo drgania nie przenoszą się na całą resztę.Hmm, możliwe. Mój pochodzi z demobilu, czyli wyjęty ze Slimki żeby sprzedać za 800 PLN w czasie gdy napędów nie było w sprzedaży. Moja sztuka ma np połamane zatrzaski przynajmniej w jednym miejscu, więc może to też ma znaczenie, trzymanie jednak jest nie te.