Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

Szukaj na OLX, ostatnio np w TMobile ludzie brali konsole do abonamentu i nowe wystawiali za 3k.

Ta promka na amazonie za 2900 to był chyba ostatni moment na kupno Pro ze sklepu w dobrej cenie.

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

Za 2960 można było kupić w grudni w Euro z napędem i to była dobra okazja.

Warto obserwować Olx bo często można trafić niezłą okazję. Ja Portala ostatnio tanio wyrwałem prawie nowego, kiedyś też Switcha udało mi się tak kupić, tylko to trzeba trochę cierpilwości.

Opublikowano
13 minut temu, BRY@N napisał(a):

Za 2960 można było kupić w grudni w Euro z napędem i to była dobra okazja.

W zeszłym tygodniu za tyle media markt sprzedawał pierwsza rewizje

Opublikowano
2 hours ago, Goshkee said:

żeby tego nie widzieć. Grałem w 30 fps jak podludź, nawet żona się pytała: "Czemu Ci ten obraz tak skacze"... Teraz PRO chętnie bym kupił, bo skoro można mieć lepsze, to czemu nie, ale niestety mam gorszy okres finansowy, więc muszę obejść się smakiem.

Zona jutro :`` o juz Ci nie skacze obraz ``

`` czemu - 4,000 na koncie ``

;)

Opublikowano

A tak powaznie to w lombardach mozna ustrzelic fajna okazje, ja moglem kupic za 2500 pro w lombardzie ale olalem wtedy (

to byla chyba konsola 3 miesieczna z play abonament

Opublikowano
39 minut temu, Alpha Trion napisał(a):

A tak powaznie to w lombardach mozna ustrzelic fajna okazje, ja moglem kupic za 2500 pro w lombardzie ale olalem wtedy (

to byla chyba konsola 3 miesieczna z play abonament

Z ciekawości przejrzałem sobie oferty lombardów i wymiotło większość PS5 Pro, które jeszcze dwa tygodnie były na pewno, bo z ciekawości przeglądałem. Niezły w sumie trik, zapowiedzieli podwyżki i nagle rekordy sprzedaży, bo przecież gdyby cena stała w miejscu, to by się tak dobrze nie sprzedawało leo

Opublikowano

Sony odkryło, że podwyżka cen działa tak samo jak obniżka aby konsole sprzedawały się jak głupie.

Opublikowano

Też bym powiedział, że sprzedaż im spadnie ale jest jedno ale - GTA6.

Opublikowano
6 minut temu, Patapon napisał(a):

Edward Nożycoręki też utrzyma poziom pewnie po podwyzkach.

Opublikowano
1 godzinę temu, Patapon napisał(a):

Będą na pewno bundle specjalnie na premierę pytanie tylko ile graczy jeszcze będzie potrzebować bądź nie będzie mieć PS5 Pro aby skusić się na taki zestawik.

Opublikowano
Teraz, TuPaz napisał(a):

Będą na pewno bundle specjalnie na premierę pytanie tylko ile graczy jeszcze będzie potrzebować bądź nie będzie mieć PS5 Pro aby skusić się na taki zestawik.

Hmm, wydaje mi się, że bundli z GTA VI nie będzie, jest taki jeden leaker, co mówi, że w ogóle nie będzie niczego. Czas pokaże, ale stawiam, że bez.

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Hmm, wydaje mi się, że bundli z GTA VI nie będzie, jest taki jeden leaker, co mówi, że w ogóle nie będzie niczego. Czas pokaże, ale stawiam, że bez.

Mają współpracę z Sony, bundle z GTA V były, zdziwiłbym się gdyby tutaj było inaczej, ale może faktycznie nie będzie. Ogólnie myślę, że szansę są tak 50/50. Dodatkowo pewnie miodek graficzny będzie właśnie na PS5 Pro.

Opublikowano
Teraz, TuPaz napisał(a):

Mają współpracę z Sony, bundle z GTA V były, zdziwiłbym się gdyby tutaj było inaczej, ale może faktycznie nie będzie. Ogólnie myślę, że szansę są tak 50/50. Dodatkowo pewnie miodek graficzny będzie właśnie na PS5 Pro.

Tak, bardziej chodzi mi o obecny supply&demand na hardware, tutaj może być ważny faktor dla bundli, które Sony robi coraz rzadziej.

Opublikowano
2 godziny temu, TuPaz napisał(a):

W 2013r branżunia byla w lepszym stanie pro konsumenckim.

Nie spodziewałbym się żadnych bundli jak sony liczy pieniążki i nie ma konkurencji żadnej by robić takie ruchy.

Opublikowano
26 minut temu, easye napisał(a):

już w sklepach jest nowa cena - 3999 xDDDDD

Portal 1099, to już się robi programista 5k.

Opublikowano

Switch 2 też niedługo wybije, niestety trend jest nieunikniony.

Opublikowano

Jak tam chłopaki? Dalej czekajcie na obniżki czy już kupicie ps6 jak wyjdzie?

kekyayaya 1775142746377220344659857064020.png 1775142746377220344659857064020.png

Opublikowano

A już zaczynałem myśleć o Portalu xD widocznie za dużo dobrego by było dla biedaków i cenki podnieśli. Przegapiłem okazję bo masa innych wydatków była. A teraz na pewno nie kupię używki za cenę nówki sprzed paru miesięcy.