Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

Featured Replies

Opublikowano

Niestety czas zapierdala i XGP kończy mi się za 10 dni. Pamiętam, że dwa razy to "ładowałem pod korek" w Turcji czy gdzieś tam. 

Wiem, że już się nie da cebulić jak dawniej, ale co wychodzi najtaniej i najdłużej? 

• Odpowiedzi 943
  • Wyświetleń 120,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ale tu nikt nie kupuje za pln xddd

• https://xbox.grykom.pl/   Myślę, że warto aby ta stronka, którą wykonał @grykom też się tu znalazła.

• Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No

Opublikowano

To co opisywałem na poprzedniej stronie, czekasz aż Ci się skończy obecny abonament, VPN na Indie!

Xbox Game Pass Ultimate na 20 miesięcy za 318zł (16zł/ms) via Indie, VPN | Pepper.pl

tu opisane krok po kroku, jak Ci się nie chce pierdolić z jakimś indyjskim adresem na amazonie i płaceniem revolutem to kody możesz normalnie na Indie kupić też np. na enebie

Buy Xbox Game Pass Core 12 months Key! Cheap Price

Opublikowano
30 minut temu, bartiz napisał(a):

To co opisywałem na poprzedniej stronie, czekasz aż Ci się skończy obecny abonament, VPN na Indie!

Xbox Game Pass Ultimate na 20 miesięcy za 318zł (16zł/ms) via Indie, VPN | Pepper.pl

tu opisane krok po kroku, jak Ci się nie chce pierdolić z jakimś indyjskim adresem na amazonie i płaceniem revolutem to kody możesz normalnie na Indie kupić też np. na enebie

Buy Xbox Game Pass Core 12 months Key! Cheap Price

Super. Dziękuję, nie ma problemu z rev czy VPN.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde :beka:

Kupiłem trzy kody na Indie, wbiłem jeden i nie zauważyłem, że region miałem ustawiony na Turcję, a tam chyba się nie da na trzy lata dobić.

Zmieniłem na PL i teraz mam komunikat, że posiadam Game Pass w innym regionie i nie mogę tego doładować xD

Co teraz zrobić? konwertować do Ultimate i modlić się o to, żeby te kody działały za kilka miesięcy. czy da radę to odkręcić?

Opublikowano

Mailem to samo i niestety musiałem się obejść smakiem. Nie byłem wstanie więcej kodów rzucić, zmieniłem na ultimate i mam do 05.2025 (robiłem to w zeszłym roku), a resztę kodów zostawiłem i mam nadzieję, że w czerwcu uda mi się resztę wykorzystać 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niezmiennie od dłuższego czasu kody na indyjski region.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tzn ja kupiłem core. Mam aktywny ultimate, i przy zakupie samego core, powinien przedłużyć o 15 dni. Zakupiłem tylko w formie sprawdzenia i wywala błąd o regionie. Nie wiem jak Argentyna i Turcja.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy znowu coś się zmieniło z przelicznikiem core na ultimate? Wcześniej było 3:2, potem zmienili na 2:1. Dzisiaj doładowałem kod core na 3 m-c to powinienem dostać 45 dni ultimate a przedłożyło o 38 dni.

Opublikowano

Masz 38 dni tak jak w moim linku stronę wcześniej. Gdybyś wklepał rok to byś miał 114 dni czyli gorzej niż 3:1.

Doładowuje się po końcu subskrypcji (wtedy 2:1), ale musisz dokupić Ultimate do konwersji. Przy tak skrajnie małym zakupie jak twój te 38 dni wychodzą chyba taniej (bo byś miał np. 75 dni za ok. 150).

Edytowane przez Arek_

Opublikowano
1 godzinę temu, Arek_ napisał(a):

Masz 38 dni tak jak w moim linku stronę wcześniej. Gdybyś wklepał rok to byś miał 114 dni czyli gorzej niż 3:1.

Doładowuje się po końcu subskrypcji (wtedy 2:1), ale musisz dokupić Ultimate do konwersji. Przy tak skrajnie małym zakupie jak twój te 38 dni wychodzą chyba taniej (bo byś miał np. 75 dni za ok. 150).

Przed doładowaniem miałem subskrypcję do 29.08.2027, po prostu dawno nie doładowałem i się zdziwiłem, że aż tak pogorszyła się konwersja.

Opublikowano

Kupiłam Game Pass Core 6 Months Subscription Card EU na Kinguinie i kod okazał się dezaktywowany :dry:
To jakaś zorganizowana akcja, czy zwykły pech? Ich support jest martwy, więc pewnie trochę sobie poczekam na refund.

Opublikowano
24 minuty temu, selene napisał(a):

Kupiłam Game Pass Core 6 Months Subscription Card EU na Kinguinie i kod okazał się dezaktywowany :dry:
To jakaś zorganizowana akcja, czy zwykły pech? Ich support jest martwy, więc pewnie trochę sobie poczekam na refund.

Musisz założyć tak zwany ticket,ale może być ciężko. 

Opublikowano

Ticket jest, tylko zastanawia mnie czy była jakaś większa akcja blokowania tych kodów, czy też to przypadek, że ten nie działa, bo nie wiem czy brać kolejny.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Za kilka dni kończy mi się mój 3-letni gamepass za 4 zł, więc M$ przysłał mi maila, że kolejna opłata to będzie 59 zł miesięcznie. Pytanie brzmi, czy to ten standard GP czy Ultimate?