Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 30.04.2025 o 20:33, Czoperrr napisał(a):

Ja nie wierzę żabce bo już raz oszukali z tanim Gamepassem.

Działa, jeszcze jak. Nie miałem aktywnej subskrypcji, wbiłem jeden kod + rozliczenia cykliczne - XGP do 11.07, wyłączyłem rozliczenia, wbiłem drugi + rozliczenia, cyk - nabiło do 11.09 banderas

• Odpowiedzi 960
  • Wyświetleń 123,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ale tu nikt nie kupuje za pln xddd

• https://xbox.grykom.pl/   Myślę, że warto aby ta stronka, którą wykonał @grykom też się tu znalazła.

• Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No

Opublikowano
22 godziny temu, Rozi napisał(a):

Działa, jeszcze jak. Nie miałem aktywnej subskrypcji, wbiłem jeden kod + rozliczenia cykliczne - XGP do 11.07, wyłączyłem rozliczenia, wbiłem drugi + rozliczenia, cyk - nabiło do 11.09 banderas

Trzeba zrobić jakieś inne zakupy czy wystarczy kupić kod na 1 miesiąc?

Opublikowano

kupujesz 1 kod, skan aplikacji żabki. na pierwszy miesiąc gp drukują ci w żabce a drugi po minucie dostajesz w apce. widzę, że ten w apce trzeba wykosztać do 30 sierpnia. tak czy siak dobry deal

Opublikowano

Tak jak Słupek pisze. Pewnie przez to że nie miałem tak długo Game Passa, to dobiło mi do 4 miechów.

Opublikowano

Ten kod z żabki działa dla aktualnych subskrybentów?

Opublikowano

Dobra siedzi, dzięki. Orientujecie się czy można następny raz kupić czy z każdej appki tylko jedna sztuka?

Opublikowano

Witam Was,

Mam prośbę z racji, że jestem nowy w kupowaniu Game Passa. Rozumiem Najtaniej teraz poprzez żabkę czy polecacie jakąś stronę gdzie mogę to bez większego ryzyka zakupić ale po mniejszej cenie.

Opublikowano

Mam kody na GPC na Indie do konwersji, ale przez VPN jak robię to wyskakuje mi błąd, że nie mój region. Wiecie w czym problem?

Opublikowano

Jak masz konto założone na Polskę nie aktywujesz GP z innego regionu, tylko gry.

Musisz nowe konto założyć pod region na który masz kody.