Opublikowano niedziela o 14:505 dni W dniu 30.04.2025 o 20:33, Czoperrr napisał(a):Ja nie wierzę żabce bo już raz oszukali z tanim Gamepassem.Działa, jeszcze jak. Nie miałem aktywnej subskrypcji, wbiłem jeden kod + rozliczenia cykliczne - XGP do 11.07, wyłączyłem rozliczenia, wbiłem drugi + rozliczenia, cyk - nabiło do 11.09
Opublikowano poniedziałek o 13:204 dni 22 godziny temu, Rozi napisał(a):Działa, jeszcze jak. Nie miałem aktywnej subskrypcji, wbiłem jeden kod + rozliczenia cykliczne - XGP do 11.07, wyłączyłem rozliczenia, wbiłem drugi + rozliczenia, cyk - nabiło do 11.09 Trzeba zrobić jakieś inne zakupy czy wystarczy kupić kod na 1 miesiąc?
Opublikowano poniedziałek o 13:304 dni kupujesz 1 kod, skan aplikacji żabki. na pierwszy miesiąc gp drukują ci w żabce a drugi po minucie dostajesz w apce. widzę, że ten w apce trzeba wykosztać do 30 sierpnia. tak czy siak dobry deal
Opublikowano poniedziałek o 13:344 dni Tak jak Słupek pisze. Pewnie przez to że nie miałem tak długo Game Passa, to dobiło mi do 4 miechów.
Opublikowano poniedziałek o 13:594 dni Dobra siedzi, dzięki. Orientujecie się czy można następny raz kupić czy z każdej appki tylko jedna sztuka?
Opublikowano wtorek o 09:483 dni Witam Was,Mam prośbę z racji, że jestem nowy w kupowaniu Game Passa. Rozumiem Najtaniej teraz poprzez żabkę czy polecacie jakąś stronę gdzie mogę to bez większego ryzyka zakupić ale po mniejszej cenie.
Opublikowano środa o 09:042 dni Mam kody na GPC na Indie do konwersji, ale przez VPN jak robię to wyskakuje mi błąd, że nie mój region. Wiecie w czym problem?
Opublikowano środa o 14:312 dni Jak masz konto założone na Polskę nie aktywujesz GP z innego regionu, tylko gry.Musisz nowe konto założyć pod region na który masz kody.