Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Panowie jak to jest że essential można brać z opłatą co miesiąć/3/12 a te wyższe tylko 12 z góry płacąc całą sumę. Zastanawiałem się nawet nad przejściem bo płacąc 20e za Netflixa w sumie ten abonament nie jest taki zły ale 630zł wywalić z góry nie mam zamiaru a te 55zł miesięcznie spoczko cena.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 2 minuty temu, Square napisał(a):Można brać co miesiąc.Ja mam jedynie opcję zrobienia update do premium/extra i dopisek że za miesiąc ściągną całość za rok z góry.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor bo masz taki plan (roczny) na essentialapoczekaj jak się skończy i wtedy aktywuj extra w planie miesięcznym
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 9 minut temu, Figuś napisał(a):bo masz taki plan (roczny) na essentialapoczekaj jak się skończy i wtedy aktywuj extra w planie miesięcznymZakładam że nie mogę teraz wybrać ulepszenie za 35 zika ( mam abo do sierpnia) później odpiąć kartę/anulować suba i brać miesięcznie?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor 19 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):Zakładam że nie mogę teraz wybrać ulepszenie za 35 zika ( mam abo do sierpnia) później odpiąć kartę/anulować suba i brać miesięcznie?możesz wziąć ulepszenie już teraz, ale nie zapomnij właśnie wyłączyć kontynuację subskrypcji na koncie żeby się nie odnowiło na rok, a jak się skończy to po prostu weźmiesz w planie miesięcznym