Opublikowano 8 czerwca8 cze Panowie jak to jest że essential można brać z opłatą co miesiąć/3/12 a te wyższe tylko 12 z góry płacąc całą sumę. Zastanawiałem się nawet nad przejściem bo płacąc 20e za Netflixa w sumie ten abonament nie jest taki zły ale 630zł wywalić z góry nie mam zamiaru a te 55zł miesięcznie spoczko cena.
Opublikowano 8 czerwca8 cze 2 minuty temu, Square napisał(a):Można brać co miesiąc.Ja mam jedynie opcję zrobienia update do premium/extra i dopisek że za miesiąc ściągną całość za rok z góry.
Opublikowano 8 czerwca8 cze Autor bo masz taki plan (roczny) na essentialapoczekaj jak się skończy i wtedy aktywuj extra w planie miesięcznym
Opublikowano 8 czerwca8 cze 9 minut temu, Figuś napisał(a):bo masz taki plan (roczny) na essentialapoczekaj jak się skończy i wtedy aktywuj extra w planie miesięcznymZakładam że nie mogę teraz wybrać ulepszenie za 35 zika ( mam abo do sierpnia) później odpiąć kartę/anulować suba i brać miesięcznie?
Opublikowano 8 czerwca8 cze Autor 19 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):Zakładam że nie mogę teraz wybrać ulepszenie za 35 zika ( mam abo do sierpnia) później odpiąć kartę/anulować suba i brać miesięcznie?możesz wziąć ulepszenie już teraz, ale nie zapomnij właśnie wyłączyć kontynuację subskrypcji na koncie żeby się nie odnowiło na rok, a jak się skończy to po prostu weźmiesz w planie miesięcznym
Opublikowano 11 czerwca11 cze Godzinę temu, Figuś napisał(a):Dla mnie nic w tym miesiącu, Eiyuden skonczony, reszta nuda.15 minut temu, Suavek napisał(a):Wiadomo, czy Deus Ex będzie miał trofea?a są jakieś gry z ps2 bez? Grałem w dwie to miały trofea. Na ps one to niestety mało która ma, chyba tylko te wydane przez Sony jak Syphon filter czy Legend of Dragoon, w inne co grałem to juz nie miały jak Toy story 2 czy Dino Crisis.
Opublikowano 11 czerwca11 cze 1 minutę temu, Shen napisał(a):a są jakieś gry z ps2 bez?Nie wiem, nie jestem na czasie, dlatego pytam. TimeSplitters na ten przykład dodał osiągnięcia dopiero po jakimś czasie. Wiem, że są gry PS1, które nie mają osiągnięć, ale nie jestem pewien, jak jest z PS2.Grałem w wersję PS2 Deus Ex i było to... mocno specyficzne doświadczenie tej gry. Niemniej jednak ma ona pewne różnice, a może i nawet zalety względem wersji PC (np. lepsze modele postaci), więc jeśli emulacja naprawi np. framerate dropy, loadingi i doda trofea, to nawet bym sobie spróbował odświeżyć klasyka.
Opublikowano 11 czerwca11 cze 28 minut temu, Suavek napisał(a):Wiadomo, czy Deus Ex będzie miał trofea?
Opublikowano 12 czerwca12 cze Kupiłem ten najwyższy pakiet za 35zł do sierpnia i w sumie nie ma za bardzo tam nic ciekawego aczkolwiek jak pisałem już pisałem gdy zdałem sobie sprawę że płacę 20e za netflix-a którego od kilku miechów nie używałem albo potrafiłem przez rok płacić za abonament do Wow-a po 13e miesięcznie nie uruchamiając go to ten abonament nie jest taki drogi. Podjarałem się mocno grami z klasyki i chciałem ograć Toy Story 3 a tutaj się okazało że to jakaś bieda wersja z psp a nie solidna wersja ps3 no i jakiegoś dodatki do Destiny 2 dostałem więc przesiadłem się z PC na PS5pro bo jednak HDR w tej grze robi robote.
Opublikowano 13 czerwca13 cze LEGO Horizon Adventures... albo... Alone in the Dark z 2024 roku. Obie gry w wersji na Ps5, rzecz jasna ta druga do ogarnięcia w ramach subskrypcji PS Plus, z gierek ,,co miesiąc" xD. Którą z nich wybrać, jako tytuł do świetnej geekowskiej zabawy, no i do w miarę przystępnej drogi do zdobycia ,,Platyny" na konice PSN? Legoludkową grę wybrałbym ze względu na moje przywiązanie do wszystkiego, co LEGO i na dodatek growe - pierwsza platyna w ogóle na PSN u mnie wiązała się z grą z LEGO, z ,,LEGO Star Wars: The Force Awakens". A co do ,,Alone... " - ten klimatyczny horror z sosem suspensu na dodatek szanuję za Uniwersum, które zbudowało przez lata, za klimat fabuły całości wielu tytułów, atmosferę, no i dreszczyk horrorkowych emocji; po prostu, to jest w tym względzie ,,wy******e w opór" xD. I co byście wybrali?
Opublikowano poniedziałek o 21:283 dni W dniu 12.06.2025 o 15:08, SpacierShark123 napisał(a):Kupiłem ten najwyższy pakiet za 35zł do sierpnia i w sumie nie ma za bardzo tam nic ciekawego aczkolwiek jak pisałem już pisałem gdy zdałem sobie sprawę że płacę 20e za netflix-a którego od kilku miechów nie używałem albo potrafiłem przez rok płacić za abonament do Wow-a po 13e miesięcznie nie uruchamiając go to ten abonament nie jest taki drogi. Podjarałem się mocno grami z klasyki i chciałem ograć Toy Story 3 a tutaj się okazało że to jakaś bieda wersja z psp a nie solidna wersja ps3 no i jakiegoś dodatki do Destiny 2 dostałem więc przesiadłem się z PC na PS5pro bo jednak HDR w tej grze robi robote.Te wersje emu-portów potrafią być dowalone. Takie Syphony dostały obsługę dwóch gałek na trn przykład Daj szansę Pursuit Force: Extreme Justice czy Ridge Racer 2, to są nawet dziś uber-kozaki. Z PS2 masz przecież fajne jrpgi - Dark Cloud, Dark Chronicles, czy Wild Arms 3. Nawet na cloud PS3 można fajnie przypykać w świetne gry, co nie dostały remasterów - ot choćby Star Wars: The Force Unleashed, Asura's Wrath, czy Splut/Second ;)
Opublikowano wtorek o 07:462 dni 9 godzin temu, Mendrek napisał(a):Z PS2 masz przecież fajne jrpgi - Dark Cloud, Dark Chronicles, czy Wild Arms 3.Akurat Dark Chronicles (i Rogue Galaxy) są kompletnie niegrywalne bo jeśli ktoś ma europejskiego PSNa to działają w 25 FPS, Wild Arms 3 też ale to jest turówka więc aż tak nie przeszkadza. Co innego tytuły dodane później które albo mają przełącznik PAL/NTSC albo oryginalnie działały w 60 FPS.
Opublikowano wtorek o 14:392 dni 17 godzin temu, Mendrek napisał(a):Te wersje emu-portów potrafią być dowalone. Takie Syphony dostały obsługę dwóch gałek na trn przykład Daj szansę Pursuit Force: Extreme Justice czy Ridge Racer 2, to są nawet dziś uber-kozaki. Z PS2 masz przecież fajne jrpgi - Dark Cloud, Dark Chronicles, czy Wild Arms 3. Nawet na cloud PS3 można fajnie przypykać w świetne gry, co nie dostały remasterów - ot choćby Star Wars: The Force Unleashed, Asura's Wrath, czy Splut/Second ;)Dla tych giereczek trzymam dalej ps3 i mam je w kolekcji natomiast podoba mi się wrzucenie trofików do klasyków bo z chęcią wezmę się ponownie za Medievil 2, Toy Story 2 oraz Ape escape, do tego fajny jest dodatek w formie cofania czasu i zapisywania gry w locie bo momentami taki Toy story 2 ma tak archaiczną kamerę że spadam raz za razem.
Opublikowano wtorek o 14:412 dni Sprawdzał ktoś tego Deus Ex? Jak framerate wypada oraz loadingi? Bo coś nie mogę znaleźć konkretnych opinii w tej kwestii.70zł to trochę więcej, niż się spodziewałem, dlatego póki co poczekam na obniżkę.