Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Czaicie być niebieskim kukoldem który czeka na ratcheta i dalej myśli że horizon daun w chuy 2 wyjdzie w tym roku? Sieczka mózgowa. Za czasów ps4 o tej porze wyczekiwało się legendarnego bloodborna A nie śmieci  :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

Czaicie być niebieskim kukoldem który czeka na ratcheta i dalej myśli że horizon daun w chuy 2 wyjdzie w tym roku? Sieczka mózgowa. Za czasów ps4 o tej porze wyczekiwało się legendarnego bloodborna A nie śmieci  :)

Sony wyprzedziło wszystkich i dostaliśmy już bloodborne tej generacji na samiutkim początku, czyli Returnal. Xczopki już nawet nie widzą i nie słyszą z której strony pociski lecą. 

Opublikowano

Poza tym, Ms wypuszcza tych padów więcej jak gier przez cały cykl życia konsoli więc każdemu się to przejadło. Sony robi to raz na ruski rok więc media OCIPIAŁY xd. Pomijam już fakt tego że te xboxowe pady wyglądają jak z chińskiego targu dla upośledzonych.

Opublikowano

Wiecej padow niz gier xDDDDDD w sumie smutne nawet gardzac xboxem

Tak samo na buty playstation x nike wyszlo tyle gier co na kurwiorza

Opublikowano

Kolorowe pady to normlana sprawa w zielonym królestwie, Jim rzucił ochłap w postaci dwóch kolorów i już niebiescy pieją z zachwytu, wspaniała społeczność xD

Opublikowano

"Duża ilość gier na wyłączność to normlana sprawa w niebieskim królestwie, Spencer rzucił ochłap w postaci dwóch gierek -Medium i psychonauts 2 i już zieloni pieją z zachwytu, wspaniała społeczność xD"

Opublikowano
9 minut temu, Soul napisał:

Kolorowe pady to normlana sprawa w zielonym królestwie, Jim rzucił ochłap w postaci dwóch kolorów i już niebiescy pieją z zachwytu, wspaniała społeczność xD

Nie wiem czy zauważyłeś śle to ty się zesrales dzisiaj o kolory padów i artykuł na twitterze. Teraz się podetrzyj.

Opublikowano

Retrobox robi to co powinien czyli daje fpsboosta dla starych gier XD Żeby xszczury myśleli, że grają w nowe gry, nowe doświadczenie XD Co za popaprańcy.

Opublikowano

Lubię to wmawianie sobie przez liścia, że ktoś coś zrobił w tym przypadku się zesrał, zesrać to ja się mogę w kiblu i wytrzeć dupę waszymi wypocinami w tym temacie bo tyle są warte. 

@Jakim też widzę nie lepszy, gdzie i kto pieje z zachwytu na temat gier, które wymieniłeś? zaczniemy piać jak wyjdzie coś grubszego, patrz Halo i nowa Forzunia :xboss:

przy pomnę, że ostatnie Halo wyszło w 2015 ROKU, więc jaranko na nową część jak najbardziej słuszne. 

Opublikowano
23 minuty temu, Soul napisał:

Pierdolisz glupoty jeszcze gorsze niz z tym netflixem

Opublikowano

Ja się nie dziwię agresji i totalnej negacji rzeczywistości w wykonaniu klaperstwa.

Zadłużyć się w Providencie na lata,  sprzedać nerkę albo własną dupę, wszystko by tylko posiąść w założeniu elitarny i high techowy produkt.

A okazuje się że dostałeś chińskie gówno projektowane przez uczniów szkoły specjalnej, składane z odrzutów w szopie, przegrywające w osiągach z XSS. Dostałeś kobyłę będącą obiektem kpin, kobyłę bez gier, za to z crapami po 349 PLN.

No nie jest to wymarzony scenariusz konsolomaniaków.

Dobrze, że chociaż i tak żaden klap nie gra w gry, to mniej cierpi.

Opublikowano

TLDR
Dee wlasnie przyznal ze zeby raz na 7 lat wydac 2000 na konsole trzeba dawac dupy starym dziadom bo jak inaczej wejsc w posiadanie takiego majatku

XDDDDDDDD co za tuman

Opublikowano

Dobrze ze Xbox tez raz na 7 lat wydaje grę bo częściej dupa dee by nie wytrzymała XD

Opublikowano
48 minut temu, schabek napisał:

Pierdolisz glupoty jeszcze gorsze niz z tym netflixem

No Forumek zweryfikował, kto jest odklejony a kto pisze jak jest, qrva normlany człowiek, to napisz fakt racja tak może być ale nie klapy, tam dalej jest zakrzywianie rzeczywistości na maksa xD. 

Zaraz wjeżdża nowe Halo i Forzunia w mexyku, najlepsze gry w swoim gatunku z wysokim budżetem a klapersy dalej swoje, że to gry pod gamepassa xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Halo o którym sami devi piszą żeby nie spodziewać się niesamowitej gry i samochodówka w ubisofciakowym klimacie? 

Opublikowano
16 godzin temu, ASX napisał:

okej to założmy się o tą Forze Horizon, masz szanse wyjaśnić mnie na za zawsze, jeśli gra nie wyjdzie to chętnie skasuje konto i znajde sobie jakieś inne miejsce w internecie do pisania o xboxie ;) 

asx 30 lat, schaboszczak 40lat? Zakładanie się znowu o konto na forum o gierkach, schaboszczak to wariat który wysyłał od roku pogróżki do gruchy z ppe ale u ciebie też CW mocno wjechało :asax:

Square ma racje że to słabe jak użytkownicy którzy od lat są na forum mają kasować konto, jeszcze upośledzone altery jak pan debilek to spoko, nikt po godzinie nie będzie pamiętaj że takie coś tu było.

Załóżcie się o avatara w profilu czy sygnaturkę na rok, schaboszczak wklei ładne zdjęcie Spencera, ty znaczek plejsztejszon i szafa gra  :cw:

Opublikowano

Jak często klapom zdarza się myśleć o odbytach innych forumowiczów? Czytając posty szkrabka i liscia to chyba częściej niż grać w gry :notbad:

Opublikowano

Redaktor pisze jak jest xD Dla czego redaktor uwaza ze niezly mexyk mimo ze niezapowiedziany to juz niebawem i do tego halo mimo ze nie zdrapali jeszcze z niego gowna beda do grania? Z takim pojeciem o branzy to do zycia na goraco horoskopy pisac a nie gierkami sie zajmowac :) 

Opublikowano
11 minut temu, Daddy napisał:

asx 30 lat, schaboszczak 40lat? Zakładanie się znowu o konto na forum o gierkach, schaboszczak to wariat który wysyłał od roku pogróżki do gruchy z ppe ale u ciebie też CW mocno wjechało 

16 godzin temu, Square napisał:

No i ogólnie jebniętym trzeba być aby kasować wieloletnie konto tylko dlatego, że ktoś w CW odpierdala jakieś akcje, ale jak tam chcecie 

spoko, to tylko konto na forum, kilka postów i trochę reputacji, nikt po mnie płakać nie będzie, a mam wrażenie że bardziej się przejmujecie niż ja sam xD

Opublikowano
3 godziny temu, Soul napisał:

A co przepraszam robią teraz to wszystkie studia, które kupił MS?:we_need_to_go_deeper:

Liczą kasę z GP za frajerów a gry zaczną robić od 2023 roku :D

3 godziny temu, Soul napisał:

Media w skrócie

Nie ma się co dziwić, XBOX zawsze był drugi No oprócz tej generacji bo tutaj jest trzeci za Switchem, to jaki szacunek do tego? Widać jak na dloni

Opublikowano

te zakładanie się o konta, przypomniał mi się Daddy, który konto usunął bo nie miał czasu na forum, a później i tak wrócił xdd po chuj usuwać konto, wystarczy się nie logować 

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

te zakładanie się o konta, przypomniał mi się Daddy, który konto usunął bo nie miał czasu na forum, a później i tak wrócił xdd po chuj usuwać konto, wystarczy się nie logować 

a to nie użytkownik Observer który skasował konto, a potem założył nowe by udzielać się w CW?

Opublikowano

40 lat xD kurwa wypraszam sobie

Ostatni raz zabieram glos w sprawie tego zakladu bo to nie jest temat do robienia z siebie meczennika tylko jebania xboxa. Jezeli przyjdzie moj czas, to ja naturalnie ze swoich slow sie wywiaze, nie jestem pizda jak exact. Jak tylko wroce z Lublina to bede sie kontaktowal z Squarem :kaz:

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Halo o którym sami devi piszą żeby nie spodziewać się niesamowitej gry i samochodówka w ubisofciakowym klimacie? 

Były dev, zdanie wyciągnięte z kontekstu plus chłodne podejście, polecam obejrzeć cały ten wywiad tak czy siak Halo zapowiada się wybornie no i kolejna Forza Horizon, która jest bezkonkurencyjna od wielu lat, na pocieszenie klapy mają the crew 2 od ubisoftu i Dirta 5 xD

50 minut temu, schabek napisał:

Redaktor pisze jak jest xD Dla czego redaktor uwaza ze niezly mexyk mimo ze niezapowiedziany to juz niebawem i do tego halo mimo ze nie zdrapali jeszcze z niego gowna beda do grania? Z takim pojeciem o branzy to do zycia na goraco horoskopy pisac a nie gierkami sie zajmowac :) 

Jak już to Pan Redaktor i jak to ASX napisał niebawem reality check będzie wykonaniu schaboszczaka, biedaczek, Spencer nic z niego nie zostawi :frog:

43 minuty temu, Whisker napisał:

Liczą kasę z GP za frajerów a gry zaczną robić od 2023 roku :D

Nie ma się co dziwić, XBOX zawsze był drugi No oprócz tej generacji bo tutaj jest trzeci za Switchem, to jaki szacunek do tego? Widać jak na dloni

Nawet jeśli to prasa powinna być niezależna to nie Polska i TVPis, żeby takie praktyki uskuteczniać :reggie:

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.