Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 godziny temu, schabek napisał:

Uncharted Collection, TLOU Collection, nowe IP pod PSVR2, nowe IP pod PS5. Wszystko ekskluzywne. ND w tej generacji was zajebie. Jeszcze bardziej niz w kazdej wczesniejszej

Już widzę te mentalne fikoły jak na trailerze będzie "Also available on PC" xD.

Opublikowano
7 minut temu, messer88 napisał:
smutne że ten zakalec 2 jest wyżej oceniany od właśnie Cuszimy czy Nioh2

Gra genarcji, która wyznacza nowe standardy graficzne :banderas:
Ale już zdążyliśmy się do tego przyzwyczajc, jeżeli chodzi o gry od Sony, GOTY co roku i GOTG na koniec generacji.
637f03130cae72b7f2e5053d6cc2ff39.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Na Xboxie było mnóstwo gier z podobną średnią w okolicach 85:

• Titanfall - 86
  • Cuphead - 86
  • Killer Instinct - 86
  • Rise of Tomb Raider - 86
  • Rare Replay - 84
  • Halo, Motorsport, Gearsy - zawsze okolice tych 85

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD SAME EKSY

ja pierdole zabierzcie mu konkuter

Opublikowano
2 minuty temu, Ins napisał:

Już widzę te mentalne fikoły jak na trailerze będzie "Also available on PC" xD.

Będzie, jeszcze jak, tylko najpierw od premiery minie kilka lat, gra trafi do PS+ czy zostanie dana za darmo jak Horizon, później cyk, za pełna cenę dla blacharstwa. Pięknie to Sony sobie wymyśliło :kaz:

Opublikowano
6 minut temu, schabek napisał:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD SAME EKSY

ja pierdole zabierzcie mu konkuter

Wszystko było exami w momencie premiery, a jak wiadomo w tym temacie gra się tylko w momencie premiery. :banderas:Z resztą jak wychodził TItanfall czy ROTR to co w co ja miałbym grać na PS4? W osraną kolekcję Uncharted czy inFamous od wyrobników z Sucker Punch? Niedoczekanie.

PS? Spoko jako druga konsola, ale core gaming zawsze na Xboxie. 

Opublikowano
9 minut temu, YETI napisał:

Będzie, jeszcze jak, tylko najpierw od premiery minie kilka lat, gra trafi do PS+ czy zostanie dana za darmo jak Horizon, później cyk, za pełna cenę dla blacharstwa. Pięknie to Sony sobie wymyśliło :kaz:

Piękną armię PRowców sobie Sony wychodowało xD No ale obesrane klapy bóldupują o ASXa xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dobrze że japońscy twórcy stoją #muremzaSpencerem bo sony nieźle się ich opluło. Kaz wracaj ze swoją kataną bo chlor jim ryan zrobił sobie spelune z sony  :(

Opublikowano
8 minut temu, Daddy napisał:
schaboszczak nie ma kasy na ratcheta 17?  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

i wy serio wierzycie że największa pizda ściemniacz na forum skasuje konto jak przegra?  :yeti:

days gone nextgen patch vs windows

magiczny dysk ssd śmieciary 4.5 :dynia::kaz::daddy:

Wow, bot napisany na Windowsie 95 walczy grami pisanymi na poprzedniej generacji, które na PS5 opierają się na wstecznej. 
Panowie, mamy nowa generację od ponad pół roku, która u jednych wygląda tak. 

d21cac9c90e8ce3c3133e44b6004553d.jpg

A u drugich wiadomo, RETRO BOX :kaz:

Opublikowano

Ej, ale szykuje się kolejna generacja pełna dominacji SONKI. W pół roku Sony wydało tyle gier, że microshit będzie potrzebował chyba 3 lat, żeby wydać 6 gier. Najlepsze jest to, że na SONCE zaraz Ratchet, Kena, FFVII, w tym roku jeszcze Deathloop, Ghost Wire, i GOTY tego roku Horizon 2. W 2020 dalsza dominacja, GT7, FFXVI, Forspoken, kolejne GOTY czyli GoW i sam Kaz wie co jescze :obama:

Panowie, JAKA TO JEST PRZEPAŚĆ. Jedni grają, a drudzy czekają na e3, bo moze "tym razem się uda" :yao:

Opublikowano

Jeszcze jeden hit zapowiedziany dziś na plejke.

Opublikowano

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:
>NOWA GENERACJA

:pawel: (pipi)A KISNĘ ZE ŚMIECIARKI

Racja, nie wygląda to za dobrze, ale trzymajcie się tam. Jakoś dacie radę wytrzymać do 2024, udało wam się przez 8 lat, to wytrzymacie jeszcze 3, jesteście wprawieni do posiadania bezwartościowego pudełka imitującego konosle.
8e6a04981b561e5d508fa3bb7983cbe0.jpg

Opublikowano

Ciekawe co powiecie jak The Medium za kilka miesięcy trafi na PS5.

"Zawsze szanowałem". :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, Bigby napisał:

Ciekawe co powiecie jak The Medium za kilka miesięcy trafi na PS5.

"Zawsze szanowałem". :kaz:

Przenosimy do multiplatform i zeby nie tykać guwna. 

Opublikowano

Najpierw Yeti niech kupi PS5, bo ja nie wiem na czym on będzie grał w tego Ratcheta xD

Opublikowano
51 minut temu, Soul napisał:

Najpierw Yeti niech kupi PS5, bo ja nie wiem na czym on będzie grał w tego Ratcheta xD

Zapewne na youtube, jak przystało na fana marki. 

Opublikowano

Gdyby tylko biedak Yeti wiedział, że reszta klapów tutaj tylko ujada, a w rzeczywistości nakurvia w gry z Godpassa aż wióry lecą :reggie:

Opublikowano
3 godziny temu, YETI napisał:

Ej, ale szykuje się kolejna generacja pełna dominacji SONKI. W pół roku Sony wydało tyle gier, że microshit będzie potrzebował chyba 3 lat, żeby wydać 6 gier. Najlepsze jest to, że na SONCE zaraz Ratchet, Kena, FFVII, w tym roku jeszcze Deathloop, Ghost Wire, i GOTY tego roku Horizon 2. W 2020 dalsza dominacja, GT7, FFXVI, Forspoken, kolejne GOTY czyli GoW i sam Kaz wie co jescze :obama:

Panowie, JAKA TO JEST PRZEPAŚĆ. Jedni grają, a drudzy czekają na e3, bo moze "tym razem się uda" :yao:

Asx Mode On

200.gif

Opublikowano

To jest w sumie niesamowite, że pomimo zakończenia ostatniej generacji z pompą, sony wydało coś na start konsoli i ciągle dostarcza, kiedy Microsoft niewiele dostarczył w zeszłym, nic praktycznie na start i dalej nic nie ma. Super konsola, tylko gry, noo w sensie nie ma ich. Ale spokojnie, 2023 i się rozkręci.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.