Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 godziny temu, schabek napisał:

Uncharted Collection, TLOU Collection, nowe IP pod PSVR2, nowe IP pod PS5. Wszystko ekskluzywne. ND w tej generacji was zajebie. Jeszcze bardziej niz w kazdej wczesniejszej

Już widzę te mentalne fikoły jak na trailerze będzie "Also available on PC" xD.

Opublikowano
7 minut temu, messer88 napisał:
smutne że ten zakalec 2 jest wyżej oceniany od właśnie Cuszimy czy Nioh2

Gra genarcji, która wyznacza nowe standardy graficzne :banderas:
Ale już zdążyliśmy się do tego przyzwyczajc, jeżeli chodzi o gry od Sony, GOTY co roku i GOTG na koniec generacji.
637f03130cae72b7f2e5053d6cc2ff39.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Na Xboxie było mnóstwo gier z podobną średnią w okolicach 85:

• Titanfall - 86
  • Cuphead - 86
  • Killer Instinct - 86
  • Rise of Tomb Raider - 86
  • Rare Replay - 84
  • Halo, Motorsport, Gearsy - zawsze okolice tych 85

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD SAME EKSY

ja pierdole zabierzcie mu konkuter

Opublikowano
2 minuty temu, Ins napisał:

Już widzę te mentalne fikoły jak na trailerze będzie "Also available on PC" xD.

Będzie, jeszcze jak, tylko najpierw od premiery minie kilka lat, gra trafi do PS+ czy zostanie dana za darmo jak Horizon, później cyk, za pełna cenę dla blacharstwa. Pięknie to Sony sobie wymyśliło :kaz:

Opublikowano
6 minut temu, schabek napisał:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD SAME EKSY

ja pierdole zabierzcie mu konkuter

Wszystko było exami w momencie premiery, a jak wiadomo w tym temacie gra się tylko w momencie premiery. :banderas:Z resztą jak wychodził TItanfall czy ROTR to co w co ja miałbym grać na PS4? W osraną kolekcję Uncharted czy inFamous od wyrobników z Sucker Punch? Niedoczekanie.

PS? Spoko jako druga konsola, ale core gaming zawsze na Xboxie. 

Opublikowano
9 minut temu, YETI napisał:

Będzie, jeszcze jak, tylko najpierw od premiery minie kilka lat, gra trafi do PS+ czy zostanie dana za darmo jak Horizon, później cyk, za pełna cenę dla blacharstwa. Pięknie to Sony sobie wymyśliło :kaz:

Piękną armię PRowców sobie Sony wychodowało xD No ale obesrane klapy bóldupują o ASXa xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dobrze że japońscy twórcy stoją #muremzaSpencerem bo sony nieźle się ich opluło. Kaz wracaj ze swoją kataną bo chlor jim ryan zrobił sobie spelune z sony  :(

Opublikowano
8 minut temu, Daddy napisał:
schaboszczak nie ma kasy na ratcheta 17?  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

i wy serio wierzycie że największa pizda ściemniacz na forum skasuje konto jak przegra?  :yeti:

days gone nextgen patch vs windows

magiczny dysk ssd śmieciary 4.5 :dynia::kaz::daddy:

Wow, bot napisany na Windowsie 95 walczy grami pisanymi na poprzedniej generacji, które na PS5 opierają się na wstecznej. 
Panowie, mamy nowa generację od ponad pół roku, która u jednych wygląda tak. 

d21cac9c90e8ce3c3133e44b6004553d.jpg

A u drugich wiadomo, RETRO BOX :kaz:

Opublikowano

Ej, ale szykuje się kolejna generacja pełna dominacji SONKI. W pół roku Sony wydało tyle gier, że microshit będzie potrzebował chyba 3 lat, żeby wydać 6 gier. Najlepsze jest to, że na SONCE zaraz Ratchet, Kena, FFVII, w tym roku jeszcze Deathloop, Ghost Wire, i GOTY tego roku Horizon 2. W 2020 dalsza dominacja, GT7, FFXVI, Forspoken, kolejne GOTY czyli GoW i sam Kaz wie co jescze :obama:

Panowie, JAKA TO JEST PRZEPAŚĆ. Jedni grają, a drudzy czekają na e3, bo moze "tym razem się uda" :yao:

Opublikowano

Jeszcze jeden hit zapowiedziany dziś na plejke.

Opublikowano

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:
>NOWA GENERACJA

:pawel: (pipi)A KISNĘ ZE ŚMIECIARKI

Racja, nie wygląda to za dobrze, ale trzymajcie się tam. Jakoś dacie radę wytrzymać do 2024, udało wam się przez 8 lat, to wytrzymacie jeszcze 3, jesteście wprawieni do posiadania bezwartościowego pudełka imitującego konosle.
8e6a04981b561e5d508fa3bb7983cbe0.jpg

Opublikowano

Ciekawe co powiecie jak The Medium za kilka miesięcy trafi na PS5.

"Zawsze szanowałem". :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, Bigby napisał:

Ciekawe co powiecie jak The Medium za kilka miesięcy trafi na PS5.

"Zawsze szanowałem". :kaz:

Przenosimy do multiplatform i zeby nie tykać guwna. 

Opublikowano

Najpierw Yeti niech kupi PS5, bo ja nie wiem na czym on będzie grał w tego Ratcheta xD

Opublikowano
51 minut temu, Soul napisał:

Najpierw Yeti niech kupi PS5, bo ja nie wiem na czym on będzie grał w tego Ratcheta xD

Zapewne na youtube, jak przystało na fana marki. 

Opublikowano

Gdyby tylko biedak Yeti wiedział, że reszta klapów tutaj tylko ujada, a w rzeczywistości nakurvia w gry z Godpassa aż wióry lecą :reggie:

Opublikowano
3 godziny temu, YETI napisał:

Ej, ale szykuje się kolejna generacja pełna dominacji SONKI. W pół roku Sony wydało tyle gier, że microshit będzie potrzebował chyba 3 lat, żeby wydać 6 gier. Najlepsze jest to, że na SONCE zaraz Ratchet, Kena, FFVII, w tym roku jeszcze Deathloop, Ghost Wire, i GOTY tego roku Horizon 2. W 2020 dalsza dominacja, GT7, FFXVI, Forspoken, kolejne GOTY czyli GoW i sam Kaz wie co jescze :obama:

Panowie, JAKA TO JEST PRZEPAŚĆ. Jedni grają, a drudzy czekają na e3, bo moze "tym razem się uda" :yao:

Asx Mode On

200.gif

Opublikowano

To jest w sumie niesamowite, że pomimo zakończenia ostatniej generacji z pompą, sony wydało coś na start konsoli i ciągle dostarcza, kiedy Microsoft niewiele dostarczył w zeszłym, nic praktycznie na start i dalej nic nie ma. Super konsola, tylko gry, noo w sensie nie ma ich. Ale spokojnie, 2023 i się rozkręci.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.