Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Brak trawy w grach na ps5 to piękne nawiązanie do ery panowania ps3. Kochane sony przypomina stare dobre czasy  <3

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tyle lat minęło a ta kurwa plejsteszon dalej nie potrafi trawy generować? Mam nadzieję że dodali chociaż jakieś ekskluzywne kapelusze w ramach rekompensaty

Opublikowano

Trawa? Już jutro nie będzie co zbierać z zielonego szamba.

Horizon II: Forbidden West 4K Direct Feed Screenshots | ResetEra

Co te Sony, gierka za gierką, zupełnie jak przez ostatnie 25 lat :obama:

Opublikowano

A co tam na śmieć boxie? No bez zmian.

:dynia:

Najlepsze jest to, że znaleźli się frajerzy, którzy znów kupili to x-guwno bez gier. Teraz się dziwią, ale że co, kolejny miesiąc mam grać w 15 letnie gry?

Opublikowano

Biomutant - to trzeba nie kochać gier żeby kupowac gierke na 6 na premiere.

Trzeba też nie szanowac siebie żeby tym w CW walczyć:facepalm:

Opublikowano

A yeti tym śmieciem horizonem to już może?  :/ ehh te podwójne standardy  :(

Opublikowano

Zobaczymy jaki downgorad wzgledem tego cgi z poprzedniego roku

Opublikowano

Yeti od grania na PS4 Amator już jakies przegrzanie mózgu :obama:

SYTUACJA JEST POWAŻNA

Opublikowano
17 minut temu, dee napisał:

Yeti od grania na PS4 Amator już jakies przegrzanie mózgu :obama:

SYTUACJA JEST POWAŻNA

Serio baron śmieciary w 2021 gra na bazowym PS4?

:dynia::kaz::dynia:

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

A co tam na śmieć boxie? No bez zmian.

:dynia:

Najlepsze jest to, że znaleźli się frajerzy, którzy znów kupili to x-guwno bez gier. Teraz się dziwią, ale że co, kolejny miesiąc mam grać w 15 letnie gry?

No jak bez zmian? Teraz bawię się w Halo 1 na XSX i po jebniecie litra Whiskey ta grafika naprawdę robi wrażenie, next gen pełną parą. Na PS5 to i bez alkoholu jest majstersztyk ale tutaj jak się zapije to całkiem to wyglada next genowo, Halo 2 niedługo nadchodze

9817D40F-DF6D-4274-B969-98C2CC13115F.jpeg

Opublikowano

No tutaj to chociaż jakos te G5 wyglądają :) niewiem jak daleko jestem ale faktycznie ta gra jest strasznie nie równa, są fajne graficzne momenty ale większość to jakaś kpina i poprzednia generacja :/

0BB59490-741A-4770-83D0-61DCF5E30939.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Whisker, może załóż własny temat w którym będziesz publikował swoje strumienie świadomości z pijackiego grania :sapek:

Opublikowano
45 minut temu, dee napisał:

Whisker, może załóż własny temat w którym będziesz publikował swoje strumienie świadomości z pijackiego grania :sapek:

Po pijaku czy nie to widać wszystko, czy na Ps czy Xbox, najebanym wiadomo że 8K ale  patrząc obiektywnie widać różnice. Zafundowałem się na Halo i No kurwa taki biedny Metroid Prime (tam to Niny dojebalo) ale czekam na dalej, kolejne kampanie, Lorę gry mi się podoba i zielona zaraz mnie pochłania ale z drugiej strony odpalam obok PS5 i od razu mam nową generacje wiec......jeszcze zostało alko, może zmieni się pogląd 

Ale połączenie nowych baterii w padzie i tych słuchawek w nocy daje imersje 

24890916-058A-47E8-A11C-18929FC0D81C.jpeg

XSX jako moja pierwsza konsola dał sporo frajdy, skończyłem Medium, katuje Halo i Gearsy 5 plus Ulitmate ale już czuje niedosyt, przede wszystkim nowych gier nie to co Sonka gdzie jak odpale to mam next gena, Microsoft ty Kurwo czemu nowych gier mi nie dajesz!

Opublikowano

Knurpass, kto to kurwa wymyślił żeby grać na abonament! Owszem jest to kuszące bo dzięki Eneby gram za darmo we wszystkie hity MS ale czuje że to jebnie, jaki to ma przekład dla twórców? Jak tego nie ujebią to co? Każdy gra za darmo? No za piękne żeby mogło buc prawdziwe!

Opublikowano

A jaki "przekład na twórców" mają klaperskie wyścigi do paczkomatu i gangbang dwudziestu chłopa na jednym pudełeczku? :philosoraptor:

Opublikowano

To jest budowanie społeczności

Opublikowano

Jak to leciało? Horizon to jedynie test programistyczny, a Death Stranding było związane umową? Nieźle, nieźle. Widzę, że potężne Sony stojące na eksach musi się ratować PC-tami żeby się nie wywalić na ryj. Nieźle się porobiło, co klapy? Sznury już gotowe?

Opublikowano

Nie rozumiesz co nie jest dziwne. Sony powiedziało, że będzie jeszcze więcej exów na tej generacji, więc to chyba jasne, że niektóre swoje gry wydadzą na PC. Dla mnie jeśli mają więcej zarobić to nawet niech wszystkie tam wydają po kilku latach. Kasa musi się zgadzać. 

Opublikowano

A... ale dla mnie to nadal jest eks!!!

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

A... ale dla mnie to nadal jest eks!!!

Idąc tym szyderczym tropem to można powiedziec że Xbox nie ma żadnego exa i nigdy nie miał. 

Opublikowano

Ja nie oceniam gry ze względu na status exa. Ja wybieram konsole bo ma exy. A że sonka ma ich więcej niż xbox i są dużo lepsze to 1st choice jest jeden. 

I chyba nikt bardziej niż bociarze nie pragnie exów więc - przestancie pierdololololol uprawiać, chłopcy. 

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ja nie oceniam gry ze względu na status exa.

5 minut temu, LiŚciu napisał:

Ja wybieram konsole bo ma exy. A że sonka ma ich więcej niż xbox

:ragus: ja pierdolę...

no ale czego się spodziewać po typie co "wierzy w markę i tyle"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.