Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, schabek napisał:

Z gier kupionych na tureckim storze tyle samo idzie do kieszeni dystrybutora, to jest jedna wersja, wypuszczona na ten sam region. Naturalnie z polskim jezykiem. To jest tak zwane gamingowe cwaniactwo.

Mięsny niewyczerpanym źródłem wikcytatów:obama:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Jakim napisał:

Czekaj czekaj. Czy ty przypadkiem nie masz nowego klocka? Konsoli, na której można grac tylko w kółko jedno i to samo bo kurwa nie ma nic innego?

Jeśli nie masz to przepraszam ;)

Mam ale liczyłem, że kolejne części tych jakże uznanych marek sonki okażą się czymś więcej niż jebany mi średniakami i będę miał, powód do zakupu konsoli. Wybacz, że miałem jakiekolwiek oczekiwania związane z marką plebejstejszyn.

Opublikowano
49 minut temu, MYSZa7 napisał:

czemu tyle klapisk mieszka niedaleko mnie, kurwa mać, wstyd

To raczej ty mieszkasz w okolicy niebieskich. Ale spokojnie, kolejnego chwasta tez wyrwiemy:)

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

czemu tyle klapisk mieszka niedaleko mnie, kurwa mać, wstyd

myślę że na Podlasiu czułbyś się idealnie :)

Opublikowano

Ważne, że Trójmiasto to w zasadzie przedmurze Zielonego Cesarstwa. Nie wiem...chyba nie ma tu zbyt wielu klapów. Czułbym się źle mając świadomość, że gdzieś tam w mojej aglomeracji bydli bliżej nie określona zgraja niebieskich zgniłków:yano:

Opublikowano

Jak zwykle niebieskie zealoty które się zabijały o PS5 za 3k puszczone i wymacane przez Janusza z allegro zostały oszukane. Potężne SSD, wolniejsze od tego w Xboxie, będzie wykorzystane ale może w 2026 roku jak wyjdzie TLGBT 3. GT7 i God of War 2 będzie ograniczone, a PS5 jedyne co dostarczy to sub 4K i latające 60fps.

Niezłe te exy na PS5, nie powiem - albo wyglądają jak gry z PS4 albo i tak na PS4 wychodzą xD

Opublikowano

*O S T R O Z N I E*

Boty teraz beda dyskutowaly o nowych gierkach. W kolejnym odcinku najman bierze pod swoje skrzydla furego

Opublikowano

Pytanie do klapków specjalistów, czy jak w przyszłosci ogram te nowe exy (co to miały nie wyjść na PS4) na PS4Pro to będę się tak samo dobrze bawił jak ci co ograją je na PS5? Bo jeśli tak to po co komu PS5?

Opublikowano

Jezu co za durna rozmowa. Jeśli lepiej ci się bawi w 60 fpsach to tak, zakładam że będziesz się lepiej bawił. 

Opublikowano

Są tacy na forum, co nie widzą różnicy między 30, a 60 FPS. Standard to 60 ramek w każdej produkcji. Jak tego nie ogarnął to (pipi) im w dupe.

Opublikowano

Spokojnie to tylko forumowy Bodzio Helikopter ktory juz czeka na preload tupolewa zeby zawstydzic nas screenami z tego marnego portu okrojonegu z 90% contentu :rotfl:

Opublikowano

Nie no chyba nikt nie bedzie tu walczył tym symulatorem bez gameplayu. Opamiętajcie się...

Opublikowano

Mozna walczyc grami dla dzieci, to i symulatorem tez, jak najbardziej.

Opublikowano
Godzinę temu, Czezare napisał:

Ważne, że Trójmiasto to w zasadzie przedmurze Zielonego Cesarstwa. Nie wiem...chyba nie ma tu zbyt wielu klapów. Czułbym się źle mając świadomość, że gdzieś tam w mojej aglomeracji bydli bliżej nie określona zgraja niebieskich zgniłków:yano:

Trójmiasto jest mocno antypisowkie, ma najwyższy % zadowolenia z życia mieszkańców w kraju i najczystsze powietrze w kraju  :asax:   Nic dziwnego że tutaj prawie wg. nie ma niebieskich kurew.

przejebane być takim klapem śmieciem który kupił śmieciare 4.5 bez gier i pierwsze gry na nową generację zobaczy w 2026 :kaz:   a tak miała pozamiatać hendrixowa autostrada z figusiem  ''światy w grach dzięki SSD o jakich nie śniliście''   :dynia:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
2 minuty temu, Daddy napisał:

przejebane być takim klapem śmieciem który kupił śmieciare 4.5 bez gier i pierwsze gry na nową generację zobaczy w 2026 :kaz:   a tak miała pozamiatać hendrixowa autostrada z figusiem  ''światy w grach dzięki SSD o jakich nie śniliście''   :dynia:

BlandSatisfiedAlabamamapturtle-max-1mb.g

Opublikowano

2 letni symulator bez gameplayu z wycieta 90% zawartosci premiera roku na kurwie pierdolonej (o ile wyjdzie) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zycie jednak pisze najlepsze scenariusze :banderas:

Opublikowano

Jako że dadi z kolegami lubią kolorowanki to z racji chyba bliskiej już premiery mfs łapcie kolejną do zestawu

samolot_1_l.jpg

Opublikowano

No już, spokojnie figoś, gry pisane pod SSD na śmieciare 4.5 pokażą na co stać ten sprzęt!

E1xTY2QWEAILGgr?format=jpg&name=large

Opublikowano
13 minut temu, Lord Protector napisał:

Uwaga informacja z ostatniej chwili 

https://www.pushsquare.com/news/2021/06/guerrilla_cross-gen_has_not_limited_horizon_forbidden_west_in_any_way

fikoł 100lecia by Sony. 

Kurwa ale dzisiaj klapy znowu dostają po ryju od swojej ukochanej firemki. Jimbo to musi być zakamuflowany agent Microsoftu. Nie widze tego inaczej.

Opublikowano

Wrzucił bym coś z Xboxa ale na nim nic kurwa nowego nie ma z czego można by pojedyńcze klatki na 300% zoomie wrzucać w CW.

no chyba że hot wheelsy

hot-wheels-forza-horizon-5-porsche-911.j

pewnie chcą wam coś w rodzaju amibo wcisnąć

Opublikowano

Amiibo... nie przypominaj o smieciach z niny, ktorzy zablokowali fast travel za figurką

Opublikowano

PS5 w obliczu ostatnich fikołków Sony.

42805cee023948813205b4c19ee80cc4.jpg

Opublikowano
17 minut temu, Daddy napisał:

No już, spokojnie figoś, gry pisane pod SSD na śmieciare 4.5 pokażą na co stać ten sprzęt!

E1xTY2QWEAILGgr?format=jpg&name=large

E2pF8lfXIAMTjiT?format=jpg&name=medium

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.