Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 godzin temu, Wesker napisał:

Przecież Nathan wyglada jak z filmu

wygląda jak pizda 

Opublikowano

Chryste ale te postaci z Gearsów są generyczne. Jak z jakiegoś kreatora z fify czy innych simsów z lepszymi teksturami. Co jak co ale ND zjada pod względem dizajnu twarzy te manekiny z Gearsów.

Opublikowano

@Paolo de Vesir

Masz prawo do takiej opinii.

10 minut temu, messer88 napisał:

początkowo myślałem że ten chłopek za murkiem sra 

Ważne że widać kuchanie

Edytowane przez Kalel

Opublikowano

Naughty dog to grafikarze, a w grach liczy się dusza

Opublikowano

I jeszcze powiedz, że tą duszę mają gearsy5 xd

Opublikowano

Klapą to proponuje odpalić obie gry i zobaczyć jaki U4 na żywofaktycznie wygląda przy takich Gears V, odpalić w domu na TV i zobaczyć co i jak, no ale zaraz czego ja wymagam youtube i jakieś screeny z internetu i to zamiast z gearsów gość wrzuca the division no żal. 

U4 to można co najwyżej porównać do Gears 4 choć też nie bardzo, bo gra po patchu na ONE X wygląda obłędnie przy takim rozmazanym U4, tam co najwyżej to wstawki na silniku gry robią robotę bo faktycznie wykonanie postaci ND ma top.

Co do Gears V shooty in game.

Brak opisu.

Brak opisu.

Brak opisu.

Brak opisu.

Brak opisu.

Brak opisu.

Brak opisu.

Brak opisu.Brak opisu.

Brak opisu.

Brak opisu.

Brak opisu.

Wszystko z ONE X na Sereis X wygląda jeszcze lepiej!

Edytowane przez Soul

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

I jeszcze powiedz, że tą duszę mają gearsy5 xd

tak, szczególnie jak się rozwala łby gnasherem :shotgun:

Opublikowano

Mam prośbę, wrzucajcie sobie jakie screeny chcecie ale czy musicie mi nadal przypominać o tym największym gównie jakie wyszło w historii gamingu tj. THE LAST OF US 2?? Błagam, już w ogóle zapomniałem o tym raczychu, a Wy to ciągle tu klepiecie jakby nie było w ogóle żadnych innych gierek..

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

Mam prośbę, wrzucajcie sobie jakie screeny chcecie ale czy musicie mi nadal przypominać o tym największym gównie jakie wyszło w historii gamingu tj. THE LAST OF US 2?? Błagam, już w ogóle zapomniałem o tym raczychu, a Wy to ciągle tu klepiecie jakby nie było w ogóle żadnych innych gierek..

Odyeb się od gry generacji. :ragus:

Opublikowano

Tlou? No w jedynkę to kiedyś jeszcze się zagra ale po dwójce to za kolejne części dziękuję. Nawet na promocji po 309zł. 

Opublikowano

Niezły autyzm tutaj uskuteczniacie, przypominam, że The Last of Us 2 to 30 fps w 1440p vs Gears 5 w dynamicznym 4K i 60 fps. Owszem na obrazkach gra ND wyglada lepiej, ba wyglada lepiej też na ekranie telewizora bo widać mega przywiązanie do detali i oświetlenia danej sceny, no to jest top branży jeśli chodzi o technologie i graficzkę zaraz obok Rockstara ale na boga trzeba mieć iq na poziomie cirexa żeby bezpośrednio porównywać Gearsy, które mają 60 fps na konsoli do gierki w 30 fps. 

Opublikowano

Tak. Jest ból jak przełączasz Gearsy na Tlou2 w kwestii klatkarzu. Na razie nie ma argumentu za graniem w tlou2 bez patcha. 

Opublikowano

Można sobie tylko wyobrazić jakie gry sony wyczaruje wykorzystując wszelkie triki i 30fps.

60fps jest super, ale przy wielu grach nie ma to aż tak dużego znaczenia i człowiek szybko się przyzwyczaja. 

Filmy kinowe są w 24fps i da się oglądać. 

Opublikowano

Już assassin valhalla chodzi gorzej na PlayStation 5. Długo nie trzeba było czekać XD 

Co za elektrośmieć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.