Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Tyle dobra na Xboxie, że nie mam już czasu zaglądać w ten gównotemat bo dyskusja nie ma najmniejszego sensu. Plejkurwa rozgnieciona w chodnik wbita, dodatek do spidermana, szesnasty ratchet i remaster 11 letniej gry kosztują już grosze - tyle co powinny na starcie. Hatfuu na frajerów co dali za to trzy i pół bomby, a teraz na głodzie czekają na kene dla dzieci i bez polskiej lokalizacji.

Edytowane przez Czoperrr

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jeszcze nigdy chyba nie czekano na grę będącą jakimkolwiek symulatorem jak obecnie. Widać, co te lata posuchy połączone z wyjebaniem się z ostatnich kieszonkowych na abonament zrobiły z zielonymi..

Fajnie będzie polatać sobie bez spiny i wmawianiu sobie, że to jakiś mesjasz gamingu,idealna gierka na 30 minut odmóżdżenia i z niecierpliwością czekam na ten cyrk jaki się tu zacznie po premierze :)

Opublikowano

Symulator kuriera od Kojimy był równie wyczekiwany, nawet twoje podsumowanie (po lekkiej modyfikacji) pasuje tu idealnie:

4 minuty temu, izon napisał:

Fajnie będzie poroznosić sobie paczki bez spiny i wmawianiu sobie, że to jakiś mesjasz gamingu,idealna gierka na 30 minut odmóżdżenia i z niecierpliwością czekam na ten cyrk jaki się tu zacznie po premierze :)

Opublikowano

Miło patrzeć jak niebieskie robale biegają w szale w swoim mrowisku  :) 

Na Series X/S co chwilę nowy ex, wysoka jakość i nowa standardy graficzne nieosiągalne dla nieudaczników z $orry i to za kilka złotych a na śmieciarce4.5 bez gier mapka do CODa miesiąc wcześniej i jedna gra od MS/Bethesdy na pocieszenie, przykre ale prawdziwe  ^^ 

Opublikowano

Co chwile nowy eks kurwa kisne xd 

Ta chwila trwa ponad pół roku.

Opublikowano

Eksy AAA w roku 2021?

Ratchet 16 vs MFS, FH5, H:I

Plejsmieciara5 R O Z J E B A N A :xboss:

Opublikowano

death's door kilka dni temu, jutro nowa generacja tylko na Xboxach i PC, w czwartek Ascent, chwilę później 12 minutes, później Godrizon5 i Halo + kilka innych gier jak scorn, exomecha, gunk, itd.   :obama:

Jaki rozpierdol niebieskich karaknów i plejśmiecia4.5 na atomy, zero litości dla niebieskich robali.

Opublikowano

W przypadku klapów rozmowa o przyszłości faktycznie nie jest dobrym pomysłem :kaz:

Opublikowano

Piękne jest to sztuczne jaranko grą tym symulatorem po tych 700 dniach postu od ostatniej dużej gry na xboxa wydanej przez xboxa:kojima: Szkoda, że to sztuczne jaranko bo rozczarowanie byłoby jeszcze mocniejsze jakby się okazało, że to nudny symulator podziwiania widoków bez gameplayu rozbija się brutalnie o prawdziwy hype:kaz: 

Opublikowano
46 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Symulator kuriera od Kojimy był równie wyczekiwany, nawet twoje podsumowanie (po lekkiej modyfikacji) pasuje tu idealnie:

Nie do końca, ponieważ przed premierą wszyscy spodziewali się  kolejnego tytułu na miarę MGS-a i nikt nie wiedział, że gierka to będzie 40h popierdalania tam i z powrotem z kilkoma fajnymi przerywnikami.

Przy całej otoczce i genialnie zrobionym marketingu przez Kojimę nie dziwię się, że ludzie faktycznie wyczekiwali Mesjasza ;)

Opublikowano

Klapy już latają rozdygotane jak karaluchy, zanim rozmaśli je na podłodze wielki but w postaci MFS. Widać że operacja srania w majtki trwa w najlepsze. 

Opublikowano
15 minut temu, PanKamil napisał:

Piękne jest to sztuczne jaranko grą tym symulatorem po tych 700 dniach postu od ostatniej dużej gry na xboxa wydanej przez xboxa:kojima: Szkoda, że to sztuczne jaranko bo rozczarowanie byłoby jeszcze mocniejsze jakby się okazało, że to nudny symulator podziwiania widoków bez gameplayu rozbija się brutalnie o prawdziwy hype:kaz: 

wb mordziaty :lapka:

dobra, ekipa prawie w komplecie (brakuje schabka), mogę udać się na zasłużony odpoczynek, zostawiając temat młodszym i sprawniejszym ;_;

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

wb mordziaty :lapka:

dobra, ekipa prawie w komplecie (brakuje schabka), mogę udać się na zasłużony odpoczynek, zostawiając temat młodszym i sprawniejszym ;_;

mordko, po ostatnim banie na 30 dni to moja obecność tutaj będzie już epizodyczna :dynia:

Opublikowano

To dobrze, bo serwer forumka nie wyrabia z renderowaniem randomowych emotikon po każdym zdaniu

Opublikowano

Klapy typowi kibice sukcesu.

Jak plejśmieciara5 zbiera w pisdę mocniej niż kiedykolwiek, to zawsze znikają na przysłowiowe piwko z kumplami :reggie:

Opublikowano

Xbox tak dostarcza, że już zapomniałem, że na rynku jest jeszcze jakaś inna konsola. Życie klapa musi być naprawdę trudne, amisze gejmingu.

Opublikowano

>MFS
>Dostarczanie, miazga, sranie w majtki

Zsikać się idzie ze śmiechu jak się można jarać symulatorem lotu, no kuwa co jest 1996 rok ? Gracze za dyche, nawet nie za dyche, za 4 złote xD

Opublikowano

Xbox tak dostarcza, że nie dostarczył mi kartofli do obiadu, bo oglądałem w sklepie gameplaye z microsoft god simulatora i zapomniałem o pyrach.

Opublikowano
1 minutę temu, Boomcio napisał:

Xbox tak dostarcza, że nie dostarczył mi kartofli do obiadu, bo oglądałem w sklepie gameplaye z microsoft god simulatora i zapomniałem o pyrach.

Przecież ta gra nie ma gameplayu.

https://earth.google.com/web/

zaoszczędzicie przynajmniej prąd w bateriach.

Opublikowano

niebieskie śmieciarze bez gier jaki RAGE na forum  :kaz:

Opublikowano

Fajnie się będzie przeglądać te profile zielonych z czasem gry w MFS xD

Większość po godzinie nigdy do gry nie wróci. :frog:

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

Fajnie się będzie przeglądać te profile zielonych z czasem gry w MFS xD

Większość po godzinie nigdy do gry nie wróci. :frog:

To zupełnie jak połowa klapów przy Demon's Souls :yao:

Opublikowano

Pierwszy raz w życiu mam hajpa na darmową ( dzięki GP ) gierkę.

Jak byłem niebieskim podczłowiekiem też miewałem hajpa, ale ten zawsze wiązał się ze sporym wydatkiem, czasem brakiem chleba w domu przez kilka dni po premierze pseudoexcluzywa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.