Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Drużyna Scooby-Doo to poważna i mocna ekipa przy obecnym składzie klaperskich w CW 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Klapy jakie exy tylko na PS5 wychodzą jeszcze w tym roku?

3 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Ale powiedzcie chociaż czy jakiś ex tylko na PS5 wychodzi może w przeciągu najbliższego roku/póltora?

3 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

A w ciagu nabliższych dwóch lat wychodzą jakieś exy tylko na PS5? 

2 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

jakie exy mnie ominą, które w ciągu najbliższych dwóch lat wyjdą tylko na PS5. Ale wychodzi na to że żadne? :obama:

Godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

A niebieskie przegrywy bez gier na PS5 przez nastepne dwa lata.

58 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Ale na PS5 nic już nawet nie ma. I nie będzie.

A już myślałem, że po Liściu nic bardziej nie jest w stanie spyerdolić poziomu w CW :sick:

2 godziny temu, Ludwes napisał:

wreszcie jakiś konkretny debil w obozie zielonych :obama:

Kiedyś był daddy i w sumie nadal jest żenujący z tą "plejśmieciarką 4.5 bez gier", ale zgadzam się - ten random/alter przebija wszystko i cholera wie, co robi większe wrażenie - debilizm, czy ta nijakość bijąca z każdej wypowiedzi, pochodzącej z losowego generatora słów.

Opublikowano

Super wiadomość, uwielbiam tą serię i cieszą mnie takie newsy :) 

F84ECE83-64DD-4C12-B705-5964B73F7140.jpeg

Opublikowano

W ogóle fajna sytuacja się robi, pierwsze 8 miesięcy to tylko granie na PS5 a druga połowa będzie Xboxa, później znowu zamiana. Warto mieć obie konsole chociaż Xbox i tak przegrywa ale i tam znajdzie się kilka szlegierów, obecnie czekam Na HALO (No poczekam jeszcze), forze 5 i stalkera, później znowu bida ale PS5 wjedzie Horizon i zaspokoi w pełni 

Opublikowano

Niewykluczone, że Sony celowo przycina w chuja ze swoją ciszą i z obsuwami. Bo w końcu konsol więcej i tak się nie sprzeda... bo ich nie ma... więc nie budują hype'u. Możliwe, że coś się ruszy na przełomie tego i przyszłego roku. Jeśli nie... to niech się pałują.

Opublikowano
19 minut temu, Whisker napisał:

pierwsze 8 miesięcy to tylko granie na PS5 a druga połowa będzie Xboxa, później znowu zamiana.

Później to też już tylko PS4/PS4pro wystarczy.

Opublikowano

No na gry MS też by Xbox One z przed 3 generacji styknał. I co z tego?

Opublikowano

Dlaczego później wystarczy PS4? Sugerujesz, że czym dalej w generację i większą sprzedaż konsol, które będą łatwiej dostępne ta generacja będzie inna niż to co działo się zawsze czyli crossgenowość znikała z biegiem czasu... Teraz będzie inaczej?

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano
1 godzinę temu, Wredny napisał:

A już myślałem, że po Liściu nic bardziej nie jest w stanie spyerdolić poziomu w CW :sick:

Ale ode mnie to już się odpierdol:lapka:

Opublikowano

Troszkę beczka ze Horizon wychodzi dopiero w przyszłym roku, ciekawe czy God of War tez…
Na Xboxa więcej exow w tym roku niż na PlayStation, co za przegrywy.

Opublikowano

Więcej nie znaczy lepiej. Tam na 90% tych exów szanowany fan marki Playstation nawet by nie spojrzał.

Opublikowano

Klapy najpierw rozjebane next genową grafą MFS. A tu w tym roku jeszcze kolejne graficzne pierdolnięcie w wykonaniu FH5.

14:40 kamera z drona, ależ tam pięknie bedzie pstrykać fotorealistyczne fotki:banderas:

Opublikowano
6 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Troszkę beczka ze Horizon wychodzi dopiero w przyszłym roku, ciekawe czy God of War tez…

God of War, podobnie jak Gran Turismo też zostały oficjalnie przełożone na 2022.

Więc jeśli informacje o Horizonie się potwierdzą Sony zostanie bez żadnej gry na ten rok. Co w obliczu problemów związanych z pandemią mogło się zdarzyć bo wiadomo że mnóstwo gier jest teraz opoznianych.

Ciekaw jestem czy fani Sony którzy całkowicie słusznie krytykowali Xboxa, za brak gier przez pierwsze pół roku, teraz równie krytycznie podejdą do tej sytuacji?

Opublikowano
Just now, Donatello1991 said:

Forza Motorsport 7 znika. Jak to szło Xboty? Gry MS są na zawsze w GP XD hahah

Weź może odczytaj temat zanim zrobisz z siebie idiotę. Tak to właśnie jest z niebieskimi psami. Najpierw dra mordę, a później zdziwko, że nikt do nich szacunku nie ma i pluje się im w ryj

Opublikowano
39 minut temu, Donatello1991 napisał:

Forza Motorsport 7 znika. Jak to szło Xboty? Gry MS są na zawsze w GP XD hahah

Pewnie mama zawsze ci mówiła, że jesteś najmądrzejszym dzieckiem na świecie?

BTW fajną graficzkę ma ten Rascal znaczy się Ratchet na PS4.5 Gejplej trochę dla półmozgów, od razu widać skąd powyżej 80% na meta. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Podejrzewam, że większość niebieskich pokrak, nie wie co to jest zawarta w grach licencja na ileś tam lat. Nie żeby mnie to dziwiło, gdyż oni na pierdolstejszyn takich gier nie mają. Zapomniałem gran pierdol turismo i jakieś nid for spidy z licencjami mają, ale kto tam tymi gównami się interesuje, prócz niebieskiej hołoty. 

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

Ciekaw jestem czy fani Sony którzy całkowicie słusznie krytykowali Xboxa, za brak gier przez pierwsze pół roku, teraz równie krytycznie podejdą do tej sytuacji?

Miejmy nadzieję, że nie będą się zachowywać jak fanatycznie zaślepieni wyznawcy zielonego bagna. Prawie rok bez gier, a klaty wypięte jak zwycięzcy. 

Jeśli Sony nie będzie miało żadnego asa w rękawie, to trochę słabo, że jesień/zima bez hitu.

Bo jakby nie patrzeć, to po Returnalu i Rarchetcie to mamy chwilową przerwę. Boty przynajmniej dostały latanie samolotem po świecie i strzelankę ocenianą niżej niż wyśmiewany Soulstorm na PS5...

Opublikowano
1 godzinę temu, Sedrak napisał:

Weź może odczytaj temat zanim zrobisz z siebie idiotę. Tak to właśnie jest z niebieskimi psami. Najpierw dra mordę, a później zdziwko, że nikt do nich szacunku nie ma i pluje się im w ryj

Co kurwa a nie znika? Znika, nowy użytkownik będzie mógł kupić, albo zagrać w GP? Nie będzie. Gówno mnie licencje interesują, tak MSciulowatySpencerowatyKutafoniatyFrajerowatyPizdowaty frajer dba o swoich fanów, że mu szkoda na licencje? GRA MS WYPADA Z GP A MIAŁO TAK NIE BYĆ

Opublikowano

Spermatello serio chce wojować tą FM7? Naprawdę jesteś tak głupi by nie wiedzieć czemu po 4 latach znika ta gra z cyfrowej dystrybucji tak jak każda inna Forza czy ma cię ktoś wyjaśnić porównując tą sytuację z zamykaniem studiów i serwerow Sony?  Autentycznie mentalnie TVP. 

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.