Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
40 minut temu, izon napisał:

Rozpierdalaja mnie na łopatki te komentarze w dziale MFS. Gram 4h, ja gram 8, ja zarywałem nockę. No kurwa startujesz samolotem i leci, co tam jest do roboty przez tyle czasu? Wynerdziale jelopy jeden z drugim wyjdźcie z domu, idźcie kurwa do lasu na spacer, poznajcie kobietę, polećcie na wakacje, zróbcie cokolwiek pożytecznego, a nie siedźcie jak idioci pol nocy przed lecącym samolocikiem na ekranie!

Po starcie uruchamiają auto pilota i ustawiają budzik żeby dzwonił przed lądowaniem, wszystko ustawiaja tak żeby się wyrobić przed szychtą na wysypisku.

Syndrom sztokholmski jak u kierowców tirów którzy po zjeździe na weekend graja w ETSa

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ile razy trzeba w jedynej nextgenowej grze tego roku MFS obleciec kule ziemską dookoła, by doczekac jakiegos eksa na plejśmieciare5? :xboss:

Opublikowano

Boty też dobre som...byle graficzka dobra i można "grać" w samoloty. A temat Death Doors świeci pustkami. A tyle piszą że przecież nikt nie broni kupować gierek xD

Opublikowano

Niestety boty przepadły. Nie ograniczają się już do jednej konsoli, ograniczają się do JEDNEGO ABONAMENTU:dynia:  upadek gracza w XXI wieku.

Opublikowano
9 minut temu, Szymek napisał:

Boty też dobre som...byle graficzka dobra i można "grać" w samoloty. A temat Death Doors świeci pustkami. A tyle piszą że przecież nikt nie broni kupować gierek xD

Daj przejść jedno sztosiwo kolego, doba nie jest z gumy :asax:

Opublikowano

Jak sądzicie, zatrudnienie przez 343 studentów wieczorówki odbija się na poziomie nowego Halo? A może @Figaroopanował sztukę programowanie i dostał tam pracę?

Opublikowano

A może to krasnal, tylko z wykupionym skinem szefa kuchni?

Poza tym, gra na dwóch konsolach chodzi w 30fps, na dwóch innych w około 120fps, rozdzielczość od 540p. No nie wiem, $500mln budżetu, a Figaro odpierdala nieźle.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

crossgenowe Halo w 120fpsach 

E72gjdIXMCIC9j-?format=jpg&name=large

E72fMn7XMBQF0Ax?format=jpg&name=large

E72fOW9XMAwy7_n?format=jpg&name=large

nextgenowe gówna $ony w 40fpsach

E72fG4AXMAw_DJa?format=jpg&name=large

E3y3LImXIAsaOkh?format=jpg&name=large

i 30fspach

E3OAarEXMAAwPr7?format=jpg&name=4096x409

E3N7t8_WYAkmqy0?format=jpg&name=4096x409

E30JaP2WYAAe2EU?format=jpg&name=900x900

^^ 

Opublikowano

Mam kumpla co właśnie sprzedał Ps5, ratchet mu się znudził po godzinie, fajnych exow nie ma nawet na horyzoncie, kupił xbona i jest zachwycony, jedynie UI mówi że gorsze niż na Playstation

Opublikowano

Zachwyt nad XSX to normalna rzecz. Trend na forum jest taki, że ludzie z przyjemnością przesiadają się z PlayStation na Xboxa i są zachwyceni, nawet najtwardszy beton klaperski, a w drugą stronę to już nie działa.

No i proszę bez bajeczek o braku dostępności PS5, śledzę temat od dobrzych kilku tygodni, w sklepie internetowym PS5 można dostać w bundlu od ręki.

Opublikowano

No to prawda, największe klapy kupiły XSX a śmieciary 4.5 leżą w szafie blantmana od miesięcy lub zalegają na paletach w marketach między pralkami i filmami na dvd  :)

Opublikowano
25 minut temu, Daddy napisał:

E3OAarEXMAAwPr7?format=jpg&name=4096x409

to są screeny à la Whisker na potrzeby cw czy serio ten sraczet wygląda jak wczesne ps4? xD 

Opublikowano

Premiery miały w tym samym czasie. 10:6,5. No faktycznie. PlayStation w odwrocie...

Opublikowano

@Mani przecież kupił od ręki XSX, nawet sprzedawca go pytał, czy nie chce dwóch gratis, bo walają się na paletach i nie ma gdzie towaru postawić. Tak było, prawda?

Opublikowano
22 minuty temu, HiS napisał:

Xss faktycznie wala się po regałach ale u mnie w mieście nie kupisz od ręki XSX. Media Markt jedno dostepne ekspo, 2x media expert brak konsoli, 2x euro rtv brak, neo net brak. Niby niechciana konsola ale jakiejś ekstra dostępności to nie ma. 

XSS można dostać wszędzie co pokazuje, że gracze jednak chętniej sięgają po wersję XSX. Osobiście konsoli nigdy na półce nie widziałem, a elektromarkety odwiedzam regularnie.

Opublikowano
1 godzinę temu, messer88 napisał:

to są screeny à la Whisker na potrzeby cw czy serio ten sraczet wygląda jak wczesne ps4? xD 

Zdecydowanie to pierwsze, bo po paru godzinkach spędzonych z Rift Apart (u ziomka, który nawet nie ma OLEDa) mogę stwierdzić, że to najładniejsza gierka jaką w życiu widziałem i na klocku może pod koniec generacji doczekam się podobnych doznań wizualnych.

Opublikowano

Nowy Ratchet? Cudowna gierka :banderas:, jakiej gry od Sony człowiek nie tknie to bawi się wybornie, do tego najwyższa gwarancja jakości, najlepsze doznania audiowizualne, aż człowiek się zastanawia na chuj mu te RTXy.

Opublikowano

@Paolo de Vesir - FH5 to reskin FH3 - jasne, że będzie ślicznie, ale wielkiego wrażenia nie zrobi, po tym jak już się grało w australijską odsłonę.
No i jednak przez względne przywiązanie do realizmu nie będzie tak efekciarsko jak w R&C, a to też wpływa na ogólny odbiór.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.