Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

Do póki gram online, to płacę.
Gry to bonus.

w co ty grasz online? Ostatnie kilkanaście gier z twojej listy to same single oprócz street fightera

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

w co ty grasz online? Ostatnie kilkanaście gier z twojej listy to same single oprócz street fightera

Kiedyś grał w virtua bo się chwalił ale na tej infrastrukturze sony to musiała być zabawa sadomaso. 

Opublikowano
4 minutes ago, 20inchDT said:

Ostatnio Nioh i okazjonalnie Tekken, choć ostatnio na PC w bijatyki więcej gram.

Serio się czepiacie. Za GP też płacę, a mniej korzystam.

Opublikowano

ja to na plejce w CoD 4 Remastered tylko gram online, ale miło się klika w te nowe giereczki co miesiąc zaklepując je (ostatnio trochę mniej miło jak zmienili stronę, na przeglądarce PS Store to ostatnio straszny... żart)

Opublikowano
5 minutes ago, lpcl said:

Kiedyś grał w virtua bo się chwalił ale na tej infrastrukturze sony to musiała być zabawa sadomaso. 

Sony wcale nie miało online w Virtua Fighter. Tylko x360.

Opublikowano

Podsumowujac:

Nowy xbox:

- brak jakiegokolwiek exa pokazujacego chociaz czesciowo moc konsoli

- zwykły upgrade konsoli (ssd, procek, karta) 

- pad bez innowacji ( na paluszki hehe) 

- game pass z gierkami z poprzedniej/poprzedniej/poprzedniej generacji (4zl na to by mi bylo szkoda. Wole harnasia jebnac) 

- obiecancki cacanki bossa xboxa

Zwykły upgrade + 4zl za ogrywanie staroci :)

Ps5:

- kilka zajebistych gierek pokazujacych jak moga wygladac gry first party

- rewolucyjny dualsense

- kolekcja psplus

- zapowiedzi nowych zajebistych gier, nie jak w przypadku xboxa obiecancki cacanki Spencera

- historia ps3 i ps4. Wierze w marke i tyle. Nie zawiodłem sie nigdy. 

Brak uczucia jak w przypadku xboxa ze to tylko zwykly upgrade ladnie ubrany w obiecanki cacanki Spencera. 

Łykneliscie jak malolaty bujdy Spencera :)

A nie czekaj czy Spencer już tak nie obiecywal przy starcie poprzedniej generacji? Hehe

Was to nic nie nauczy. 

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

Ostatnio Nioh i okazjonalnie Tekken, choć ostatnio na PC w bijatyki więcej gram.

Serio się czepiacie. Za GP też płacę, a mniej korzystam.

Jebany kłamco, tekkena masz na samym dole listy gier. No i nioh - serio, to jest ta gra multi?

Opublikowano

prawda, trochę boli ale tak to TERAZ wygląda

ale jestem zdania że moc pokaże z czasem, tak jak to zrobił One X (na początku było prawie to samo co PS4 Pro), do tego MS kupił sporo studiów i nie ma opcji żeby gier brakowało w przyszłości

Opublikowano

W tekkena gram na PC więcej ostatnio, bo community się na niego przesiada. Na dole listy? No i chu.uj. Pewnie z dwa miechy temu grałem. 

Teraz gram w Dark Souls 2 i też  chcę być online. Nioh2 ma przerwę na nowego patcha, bo mam 100%.

Za GP płacę i wszystko jest jeszcze niżej na liście.

Opublikowano
5 minut temu, C1REX napisał:

W tekkena gram na PC więcej ostatnio

Jaka ranga? Za twój foruming niejeden chciałby cię z półobrotu dojechać więc czaje się na rankedach  :shotgun:

Opublikowano
29 minutes ago, UberAdi said:

Jaka ranga? Za twój foruming niejeden chciałby cię z półobrotu dojechać więc czaje się na rankedach  :shotgun:

Przecież możesz w player match mnie skopać 100-0 :)  Nie trzeba się czaić w rankingach.
Gram causalowo. Na PC miałem chyba max Divine Ruler przed resetem, a na PS4 kilka rang niżej.

Opublikowano

Dopiero 2 tygodnie temu była premiera PS5, a już w temacie gadki o PS5 pro XDDDDDDDD

Opublikowano
Godzinę temu, sajmon34 napisał:

Ps5:

- kilka zajebistych gierek pokazujacych jak moga wygladac gry first party

Jak tak mają wyglądać gry na PS5 jak te kilka gier na start, to nie dziwię się, że już są ploty o PS5 pro :yao:.

Graficznie poziom XOX na lekko, a Gearsom 5 z XSX mogą najwyżej berło polerować. 

Opublikowano

Yebać tego Xboxa

bo nie ma czasu na forumka :kaz:

Opublikowano
Godzinę temu, Shago napisał:

Jak tak mają wyglądać gry na PS5 jak te kilka gier na start, to nie dziwię się, że już są ploty o PS5 pro :yao:.

Graficznie poziom XOX na lekko, a Gearsom 5 z XSX mogą najwyżej berło polerować. 

Widzę że u botów coraz mocniejsze środku chemiczne w nozdrzach. Nie ma co się dziwc, jak tu pogodzić się z rzeczywistością na trzeźwo. Kolejna generacja, która opiera się w 100% na wstecznej. :dynia:

Opublikowano

Doom Eternal wychodzi w 2020,jeszcze w tym samym roku jest w gp, Control z 2019, Ori 2 premiera odrazu. To tak na szybko przykłady. Większość gier wisi tam naprawdę długo. Ale jak ktoś chce sie przyjebac to zawsze znajdzie powód. 

"oo metro exodus zabierają po pół roku, a miałem właśnie akurat ogrywać, w dupie z tym gp" 

Ja rozumiem że to cw, ale niektórzy to takie głupoty piszą ze szok. Jasne Gold zdziadział w porównaniu do Plusa, ale GP to jest kozak i już. 

Opublikowano

PS+ miałby rację bytu gdyby ktoś miesiąc w miesiąc go opłacał i dodawał te wszystkie gry, a tak to dupa. W XGP tytuły rotują, ale przynajmniej w przypadku pozycji 1st party MSu masz 100% pewności,że są dostępne w dowolnym momencie dołączenia do usługi.

Opublikowano

Są już kosmetyki dedykowane dla posiadaczy konsol z głośnymi cewkami.

Spoiler

723025.jpeg

Opublikowano
12 minut temu, krupek napisał:

Są już kosmetyki dedykowane dla posiadaczy konsol z głośnymi cewkami.

Ukryj zawartość

723025.jpeg

Stoją na półkach w Rossmanie obok kremów dla botów po wyjściu wujka Spncera

Spoiler

procto-hemolan-krem-doodbytniczy-20-g.jp

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

PS+ miałby rację bytu gdyby ktoś miesiąc w miesiąc go opłacał i dodawał te wszystkie gry, a tak to dupa. W XGP tytuły rotują, ale przynajmniej w przypadku pozycji 1st party MSu masz 100% pewności,że są dostępne w dowolnym momencie dołączenia do usługi.

w cholerę ludzi miesiąc w miesiąc go opłaca i lepiej na tym wychodzi, niż wyznawcy Gamepassa

Opublikowano
3 minuty temu, Lokomotywa napisał:

w cholerę ludzi miesiąc w miesiąc go opłaca i lepiej na tym wychodzi, niż wyznawcy Gamepassa

a ile jest gier dostępnych w ramach PS+ ?

Opublikowano

widze że jesteśmy już na etapie gdzie nie tylko Playstation Now jest lepsze od gamepassa, ale nawet PS Plus xd

Opublikowano

Lata tresury robią swoje. Takiej karnej i bezmyslnej armii botów nie ma chyba żadne korpo. Fascynujący temat dla psychiatrów i socjologów.

Opublikowano

Ja już nie wiem czy oni tak na potrzeby cw czy na serio xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.