Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
17 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Ładny będzie ten nowy Horizon 5. Uczą się od CP, wyciąć ruch uliczny.  haha

I całe k#rwa szczęście, bo w FH3 to się rozpędzić nie można przez te yebane drivatary.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 godzin temu, Lord Protector napisał:

czemu wrzucasz do CW teradown zepsutej konsoli?

No chyba żeby potwierdzić że trwałość produktów MS to żart :yao:

Opublikowano
21 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Ładny będzie ten nowy Horizon 5. Uczą się od CP, wyciąć ruch uliczny.  haha

Sony za to klapom dawno temu powycinało mózgi, żeby byli w stanie grać w te ich spierdoliny :yao:

Opublikowano

Nic nie powycinało. Każdy z nas kupuje gry i gra w to co chce na konsoli Sony. Gdyby było inaczej to każdy zmienił by obóz i poszedł na ''zielone'' pastwiska. 

Tylko na tych pastwiskach niema niewiast, a jedynie widzimy krowy które raz w miesiącu wysrywają jakieś gówno. Czasami gdzieś tam pojawi się coś kolorowego i robi się tęcza. Tylko, że na końcu tej tęczy nie czeka na was boty garniec złota, a jedynie złoty wór.:mog:

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

Czyli mam rozumieć że właśnie mija 10 miesiąc konsoli XSX i nadal nie wyszła żadna mocarna gra EX? Żadne Gearsy, halo ani forza? Prawie rok? Przeciez to temat dla Uwagi!

A u niebieskich? W sama premierę 3 sztosy exy to się nazywa petarda

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Od kąd kupiłem XSX gram w Forze Horizon 4 i Hadesa! O czym ty piszesz! To jest magia XSX! 

Ale faktycznie tego Godrizon 5 to by mogli dać we wrześniu. 

Opublikowano
43 minuty temu, Whisker napisał:

Czyli mam rozumieć że właśnie mija 10 miesiąc konsoli XSX i nadal nie wyszła żadna mocarna gra EX? Żadne Gearsy, halo ani forza? Prawie rok? Przeciez to temat dla Uwagi!

A u niebieskich? W sama premierę 3 sztosy exy to się nazywa petarda

Są przecież samoloty, w ktore gra już tylko Shago, dwie- trzy osoby wrzucają tam jeszcze jakieś fotki i złożyli petycje o utworzenie specjalnego tematu pod screeny.

Pojeby xd

Opublikowano

No jak tam klaperskie, na jakie eksy AAA na Sonkę w tym roku czekacie? xD

Tak, tak, wiemy, w 2026 roku sie rozkręci :xboss:

Opublikowano
1 godzinę temu, Jakim napisał:

Są przecież samoloty, w ktore gra już tylko Shago, dwie- trzy osoby wrzucają tam jeszcze jakieś fotki i złożyli petycje o utworzenie specjalnego tematu pod screeny.

Pojeby xd

No gram i będę grał nadal. A klapy jak tam? Wciąż porzuceni przez Hassana?

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

No jak tam klaperskie, na jakie eksy AAA na Sonkę w tym roku czekacie? xD

Tak, tak, wiemy, w 2026 roku sie rozkręci :xboss:

Przecież to hasło reklamowe Xboxa - proszę nie odgapiać. Tym razem przynajmniej jest szansa na jakieś mocne tytuły na premiere nowej generacji ;)

Hades? Jest na mojej liście tytułów do ogrania, pewnie jak do niego dojdę to wyleci z gp. Co wtedy zrobie? Po prostu go kupię. Jak to dobrze nie być na smyczy usługi, miec wybór i nie grać w coś tylko dlatego po „za darmo” a zegar tyka..niebieska arystokracja preferuje jedzenie co tydzień w dobrej restauracji, niż codzienne podjadanie ze śmietnika :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
18 minut temu, izon napisał:

niebieska arystokracja preferuje jedzenie co tydzień w dobrej restauracji

Klapy w dobrej restauracji :shieeet:

1024x576_566673.jpg?1539697378

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

Klapy w dobrej restauracji :shieeet:

Co to znowu jakiś zlot fanów Spencera był? :rofl:

Opublikowano
3 godziny temu, dee napisał:

Xbox jest czarny.

PS5 jest biała. 

Just sayin'... 

Opublikowano
2 godziny temu, triboy napisał:

Xbox jest czarny.

PS5 jest biała. 

Just sayin'... 

Xbox jest piękny 

Szafka jest bura

Wszyscy wiedzą 

Ze plejka to zwykła rura

Opublikowano

Poczytałem temat Abandoned i jezu, klapy jakie haluny z niedożywienia odwalają. xD

Tak to jest jak się dostaje jakieś gowna jak sraczet 20 i returnal. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Godzinę temu, suteq napisał:

Poczytałem temat Abandoned i jezu, klapy jakie haluny z niedożywienia odwalają. xD

Jestem bardzo wyrozumiały, ale próby dyskusji z tymi ludźmi przypomina próby przekonywania plaskoziemców że ziemia nie jest płaska:

Fakt: - Blue Box Studios oficjalnie zaprzeczyło że Abandoned ma jakiś związek z Kojimą lub Silent Hillem

Odpowiedz:

"Kłamią specjalnie bo chcą nas wyprowadzić w pole, Kojima już kiedyś  zrobił taką akcję w przypadku Moby Dick Studio i teraz robi to ponownie"

Fakt: Shu Yoshida z Sony oficjalnie przyznał że nie wie czym jest Abandoned

Odpowiedz:

"Hehe no wiadomo że przecież oficjalnie nie przyzna że coś wie, bo cały plan by się sypnął"

Fakt: mały dev po miesiącach hajpowania, wielokrotnych opóźnieniach i problemach technicznych wypuszcza 4 sekundowy teaser na którym widać kawałek podłogi

Odpowiedz:

To oczywiste że to Kojima, nikt inny nie wypuściłby tak chuyowego trailera

Fakt: studio ma wieloletnie doświadczenie w wypuszczaniu crapow, anulowaniu podobnych do Abandoned projektów

Na to wyznawcy teorii spiskowej nie mają kontrargumentów, więc postanowili po prostu to wyprzeć i nie odnosić się do tego bo nie pasuje do ich narracji. 

Do tego dorzućmy personalne ataki, wyzywanie i nazywanie fanboyami wszystkich którzy próbują przemówić im do rozumu i mamy kompletny obraz postawy, która przypomina zalążki sekty .

Jestem pełen podziwu dla ich wiary, bo nawet jeśli wszystkie argumenty świadczą przeciwko nim, to oni wciąż znajdują sposób by wierzyć w te teorię.

Opublikowano

Przecież każdy normalny wie, ze abandonden to chuja warty indyk, nie warty grosza.  To zieloni dostali sraki i piszą jeden po drugim, ze to będzie gowno, ze źródła nic nie warte itd. To teraz ta jałowa dyskusje jeszcze tu przenosicie? Ta nienawiść Was wykończy, weźcie odpalcie kolejnego indora z passa i dajcie spokoj, to niebiescy nie maja prawa się podniecać indykami tak jak wy?

Opublikowano

Bardzo ladnie wypunktowane ASX.

Jak Abandoned okaże się faktycznie jakaś gra Indie to klapy dalej będą pisać że zaraz się rozkręci bo to część planu Kojimy. 

Opublikowano

They hated ASX because He told them the truth

Opublikowano
11 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Od kąd kupiłem XSX gram w Forze Horizon 4 i Hadesa! O czym ty piszesz! To jest magia XSX! 

Ale faktycznie tego Godrizon 5 to by mogli dać we wrześniu. 

No ja tak samo, Halo 1 Gearsy 1 i czekam na forze prawie rok ale na szczęście na PS5 wjechały next genowe gry już 10 miesięcy temu, świetnie się bawiłem kurde czemu jeszcze XSX nie dostał chociaż jednej gry z pokazem takiej mocy jaką zafundował mi PS5 w kilku grach? Serio kilku, przecież na premierę dostałem 3 a później 7 prawdziwie next gen tytułów. Chyba precedens w tej generacji. XSX dostanie dopiero pod koniec roku cokolwiek i to Cross gen a gdzie EX i pokaz teraflopow? Czy ja się KURWA doczekam?

1 godzinę temu, suteq napisał:

Tylko Ratchet i Returnal to True Next gen experience i tego się trzymajmy, jestem dumny że już zobaczyłem i ograłem oba te sztosiwa :) beka z graczy co ominęli nowe doswiadczenia

Serio KURWA która gra będzie typowym next genem? Na XSX? Scorn? No kurwa nie widzę nawet na lata :/ co się odjebalo u zielonych że jest tak ŹLE?!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Najlepiej w temacie HADES, wszyscy z Xboxa biorą tryb Easy to czujecie jakby dostawali po twarzy w takim wybornym Demon Souls które każdy gracz na PS5 skończył?

Opublikowano

Ani Returnal, ani Ratchet to nie jest true next-gen. Nie chlaj tyle. Ratchet i te wymiary to niezła ściema i nic nie warty feature. Returnal fajna gierka ale i nawet grafiki ta gra nie ma nie mówiąc o next genowych ficzerach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.